REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AJUTOR UMANITAR. O constănțeancă are nevoie de sprijinul semenilor pentru a fi operată în Viena

AJUTOR UMANITAR. O constănțeancă are nevoie de sprijinul semenilor pentru a fi operată în Viena

Replica API 22 august 2018 | 02:18 909

O familie din Constanța trece prin clipe teribile, după ce Camelia Georgeta Lupescu, mamă a doi copii, dintre care o fată de 15 ani, s-a îmbolnăvit, a trecut deja prin trei operații complicate și trebuie să fie operată din nou, de data aceasta singura ei speranță fiind o clinică din Viena. Din păcate, veniturile pe care le membrii familiei nu sunt suficiente pentru a suporta costurile deplasării în străinătate. Drept pentru care, atât femeia cât și apropiații au făcut un apel la rețeaua de socializare Facebook pentru a strânge suma necesară.

„Dragii mei prieteni de pe Facebook și de oriunde, cu trei ani în urmă am suferit o operație la coloană, în Constanța; mi s-a spus că dacă nu o fac, îmi pun viața în pericol. După patru luni de la data operației – octombrie 2015 – m-am trezit din somn cu o pareză la piciorul stâng.

S-a format o fibroză care apăsa pe nervi, durerile erau insuportabile. Ajungeam la leșin. Această „caracariță” trebuia eliminată. Între timp, am fost pensionată pe caz de boală, lucram într-un loc minunat, cu oameni minunați, la Real 2 Constanța.

Am făcut a doua operație la București, la Spitalul Universitar, în aprilie 2016.

A fost diagnosticată cu boală autoimună. La scurt timp, boala s-a agravat, pareza a revenit, iar în martie 2017 am fost operată pentru a treia oară, tot la Spitalul Universitar. După cea de a treia operație, starea mea de bine nu s-a instalat imediat, a fost greu. Dar și mai greu este acum, fiindcă sunt la pat cu pareze la ambele picioare, dureri insuportabile la coloană, iar vestea că o altă operație trebuie făcută la Viena, lacrimile nu mai contenesc.

Am nevoie de voi toți să mă ajutați să devin omul de altădată. Am 47 de ani, cei mai minunați doi copii și cel mai minunat soț”, este apelul lansat de Camelia Georgeta Lupescu.

Numărul de cont unde pot dona cei care doresc să ofere un sprijin financiar, cât de mic, este făcut public în fotografia atașată articolului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Perfect adevarat, nimeni nu dezbate problema sistemului de sanatate, nu se face nicio ancheta sa vedem de ce acest sistem e atat de bolnav si nu ofera un sprijin pacientilor aflati in suferinta. Medici profesionisti avem , din pacate sistemul sanitar e un haos si o gaura neagra ptr fondurile alocate!
2
0
Dar statul ce dracu face ? Ca cica avem sistem de sanatate si ni se retin niste milioane bune din salariu ...Unde sunt acesti bani? De ce nimeni nu face anchete pe tema asta? Bine ca dezbatem subiecte precum "statul paralel" !
9
0
Averile politicienilor corupti si afamiliilor lor si a afaceristilor evazionisti trb confiscata total iar banii obtinuti directionati catre aceste cazuri.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108