REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

AL TREILEA HOȚ DIN DOSARUL FURTURILOR DIN LOCUINȚE VOIA SĂ FUGĂ DIN ȚARĂ

AL TREILEA HOȚ DIN DOSARUL FURTURILOR DIN LOCUINȚE VOIA SĂ FUGĂ DIN ȚARĂ

Replica API 8 septembrie 2018 | 00:31 362

A fost prins al treilea hoț din dosarul furturilor din locuințe! Este vorba despre Nicolae Emil Menzat, care voia să fugă din țară, în Italia. El a fost depistat la PTF Nădlac. Menționăm că partenerii lui de "afaceri" fuseseră prinși în flagrant în urmă cu câteva zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 6 septembrie a.c., au depistat un tânăr, Nicolae Emil Menzat, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Reținerea persoanei în cauză a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor de frontieră, deoarece intenționa să părăsească teritoriul național prin P.T.F. Nădlac. Tânărul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Amintim că oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale și de la secțiile de poliție 2 și 4, i-au reținut pe cei doi, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe. Se pare că au fost sprijiniți în activitatea infracțională și de un alt tânăr, de 22 de ani, din Lumina, care momentan se sustrage cercetărilor. Pentru prinderea lor, fiind vorba de Osman Maxum și Asan Elvis a fost realizat un flagrant în municipiul Constanța, când au fost găsite sume de bani in lei și euro asupra lor, sustrase in noaptea de 31 august spre 1 septembrie dintr-un apartament situat in cartierul Tomis Nord. De asemenea, alături de Nicolae Emil Menzat se fac vinovați de comiterea unui alt furt din locuință petrecut în noaptea de 24 spre 25 august a.c. Inițial, cei doi suspecți au fost reținuți pe baza de ordonanțe și ulterior prezentați instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile și depunerea lor în CRAP al IPJ Constanța. De asemenea, in cursul zilei de 3 septembrie a.c., polițiștii constănțeni au efectuat patru perchezitii la trei case de amanet din Medgidia și o casa de amanet din Constanța, unde au fost identificate bunuri sustrase din diferite locații, 16 telefoane mobile, un laptop și 10 ceasuri de mână, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Precizăm că ei sunt cunoscuți cu antecedente penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A vrut sa fuga la el acasa in diaspora
2
4
Tzigani? Pozele asa ma fac sa cred. E toamna, de munca la cules n-au auzit?
1
0
inainte de 89 aveai siguranta pe strada cand mergeai acum p
2
0
@ Ergean....din pacate UE , ne baga in cap , chestiuni de buna vecinatate si intelegere cu minoritatiile...ceea ce este , foarte bine . Numai ca ....uni minoritari , nu vor sa se inteleaga cu romanii sau sa adapteze la o normalitate , de convietuire . Iar uni romanii , preiau multe chestii negative , de la ei...smechereala , lipsa de bun simt , aroganta etc etc etc
5
0
voi astia de va certati in commenturi, chiar credeti ca tiganii stiu sa scrie sau sa citeasca ??? stau ei aici si citesc si va raspund ? haha
9
1
Ergean sa-ti cioroii in pula, futu-ti rasa ma-ti de boratura.
6
0
Abe sa vina la mine in camera, sa ii mnananc, me foame
2
0
Petru asta d jos s-ai dau la mue ca daca se bate cu un tzigan se caca romani pe ei ca ei nu sunt an stare sasi vata decat femeea si copi!!!!!!
0
13
Pe langa deratizare avem mare nevoie de deciorizare.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108