REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ALDE Constanța, FOC şi PARĂ pe Learciu. Până una-alta, partidul a pierdut postul de conducere de la CJC

ALDE Constanța, FOC şi PARĂ pe Learciu. Până una-alta, partidul a pierdut postul de conducere de la CJC

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:39 379

Daniel Learciu a atacat în instanță ordinul Instituției Prefectului privind încetarea mandatului său de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și a câștigat, obținând suspendarea ordinului până la încheierea procesului. În consecință, se va putea întoarce la muncă, adică pe scaunul de vicepreședinte CJC.

Cu privire la acest fapt, reprezentanții filialei ALDE Constanța au transmis: „Filiala ALDE Constanța aduce la cunoștință faptul că Daniel Dumitru Learciu NU MAI ESTE MEMBRU ALDE. Acesta și-a pierdut calitatea de membru prin radiere, deoarece nu și-a plătit cotizația, conform statutului partidului. ALDE Constanța se delimitează de orice acțiune în legătură cu această persoană.

Prin actiunile sale repetate, Learciu Dumitru Daniel nu face altceva decât să demonstreze că NU este un om politic, că NU este un om de partid și că dorește să se lege de funcție și de scaun cu orice preț, indiferent dacă produce prejudicii de imagine partidului politic ALDE care l-a desemnat să ocupe acea poziție politică. Acesta NU va mai face parte din ALDE niciodată, din cauza acțiunilor denigratoare, jignirilor și amenințărilor cu dosare penale aduse membrilor ALDE. Probabil acesta reprezintă interesele altor persoane sau entități de la nivelul conducerii județului Constanța. In acest moment instanta de judecata a hotarat doar suspendarea ordinul Prefectului, urmand sa se pronunte si in ceeea ce priveste anularea acestui ordin. Este bine să reamintim că alianțele politice se fac între partide, la nivel național dar și județean, nu între persoane. Îi asigurăm pe colegii noștri din PSD, că noi, cei din ALDE Constanta suntem parteneri onești”, se mai precizează în comunicat.

Una peste alta, ALDE a pierdut un consilier, respectiv postul de vicepreşedinte la nivelul CJC, având în vedere precizările de mai sus.

Citește și: Daniel Learciu, în continuare vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Constanţa. A câştigat în instanţă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teparule sa dai bani la oameni inapoi. Ai luat bani cu imprumut si acum nu mai recunosti. Ameniti oameni cu sorta procuroare si cu prietenii judecatori. Le platesti vacantele la procurori si judecatori. Esti plin de datorii. Iei spagi si nu rezolvi nimic promiti functii si posturi. Sa dai banii ba !
0
0
Acum se vede ca machidonimea conduce si politicul. Judecatorii le-au dat-o-n mana aldistilor care sunt la butoane ! Muie judecatorilor cu mult cacat, muie alde, muie dragnea, muie pesede !!!
3
0
Era baiat bun cand l-ati promovat. La voi s-a stricat, ca in bancul cu Bula.
3
0
Acum sa vedem daca se mai inventeaza un partid nou sa se aciueze toate scursurile!
3
1
ALDE,o adunatura,un mix de fosti liberali si membrii PC condimentati cu cativa plecati din alte partide unde isi pierdusera privilegiile!Ce vechime are ALDE?
9
2
Alde constanta, o adunatura de rahati, in frunte cu motul ceti. Toti lingaii, toti ruptii, toti flamanzii care viseaza si ei o bucatica de ciolan si niste banuti obtinuti usor.
11
3
Alde partidul lui Nicusor Constantinescu si struntinski, cu ceti sef..... asta e viata mai si pierzi
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212