REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Senatorul Popa vorbeşte despre "abuzurile de la Kogălniceanu"

Senatorul Popa vorbeşte despre "abuzurile de la Kogălniceanu"

Replica API 24 iunie 2019 | 01:04 590

La sfârşitul lunii ianuarie 2015, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul a 14 aleşi locali, printre care se număra şi primarul comunei Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, Belu Ancuța Daniela. Dar instanța s-a pronunțat în favoarea primarului din Mihail Kogălniceanu și a respins recursul declarat de ANI împotriva sentinței civile nr. 1646/9 iunie 2015 a Curții de Apel București – Secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal ca nefondat. Reprezentanţii ALDE trag uns emnal de alarmă şi vorbesc despre abuzurile de la Mihail Kogălniceanu.

"În dosarul 842/2/2015 Belu Ancuța Daniela, primar PNL este declarată compatibilă chiar dacă ea a fost reprezentat legal al S.C. M.K. PAZĂ și PROTECȚIE, societate a Consiliului Local Mihail Kogalniceanu. În același timp, Mureșan Valer Iosif, fost primar și candidat ALDE a fost declarat incompatibil în dosarul nr. 653/36/2013 pentru faptul că era, ca și Belu Ancuța Daniela, reprezentant legal al S.C. M.K. PAZĂ și PROTECȚIE, societate a Consiliului Local Mihail Kogalniceanu. Ambele dosare s-au judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție dar au primit rezultate diferite", au transmis reprezentanţii ALDE. Senatorul Ion Popa, președinte al Filialei ALDE Constanța vorbește despre Romania abuzurilor dând exemple reale, exemple care sunt zilele acestea în atenția cetățenilor. „Ceea ce se întâmplă în Mihail Kogălniceanu, Constanța, România este halucinant. Două cazuri identice, aceeași funcție, primar, aceeași speță, aceeași societate a Consiliului Local. ANI constată aceeași incompatibilitate! Hotărarile însă, sunt total diferite. Unul condamnat, cealaltă achitată. Consider că este inutil să precizez că cea achitată este din noul PNL. Avea dreptate saltimbancul când zbiera "cine nu sare ia condamnare!" Nu e bine deloc și din păcate e plină țara de nedreptate. Vreau o țară #fără abuzuri! ”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
0
0
nea popa dar de abuzurile si hotiile de la harsova ne poti spune ceva?pai nu ne poti spune ca asa sunteti toti mana in mana.pacat am avut multa incredere in voi si sunt dezamagit.luati firfizonul de la harsova si va spalati pe cap cu el .noi nu il mai vrem
2
0
meserie de meserii avute!paza si protectie, e bratara de aur in ziua de azi , meseria de primar, e alfel de bratara!
0
0
Castiga cine fluiera. Cine nu fluiera, sa cante daca vrea sa castige. Pentru cunoscatori...
1
0
luptati si pentru cei de rand nu numai pentru voi asa a ti procedat de cand guvernati cu pzd.
8
0
Afara, partidele la putere nu sunt in halul asta de corupte. Mai mult chiar guverneaza, se vad efecte. Mai intai guvernati, luati masuri economice de dezvoltare, nu masuri de falimentare, nu stati inerti cum stau ministrii alde, nu furati si apoi ne vom apropia de unele state vestice de afara. Conduceti logic si inteligent pentru cei care v-au ales si pentru cei care nu v-au ales. Luati masuri logice si clare, europene daca vrem dreptate in justitie. Deocamdata favorizam infractorii. Asa pare.
8
0
Tare femeia asta care l-a umilit pe Tutuianu la alegerile parlamentare de la Kogalniceanu!
6
0
Avem ALDE la Constanta? Si seful e din ARGES?!?
8
0
Revoltator , sint 2 cazuri identice cu solutii diferite! In urma cu 2 ani Belu Ancuta facea campanie pe strada candidatului PSD la Primaria NBalcescu impotriva candidatului PNL, acuma, in 2019 barfe de ultim moment o dau candidata pe loc eligibil la parlamentare pe lista PNL. Deci Constanta va trimite in Parlament o doamna care a castigat functia de primar prin frauda electorala vezi condamnarile Caracostea, Ghiortu si cuscrul Bircu si care schimba culoarea politica cum bate vintu.
10
1
Desigur in acceptiunea acestor jigodii abuz inseamna a fi politician si culmea, a raspunde pt escrocheriile tale. Jalnic, un partid care se vrea cu gulere albe si de facto sunt niste oportunisti de cea mai joasa speta, interesati numai si numai sa escrocheze statul la orice nivel si pt orice suma!
10
1
Noi vrem o tara fara hoti ca voi!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272