REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ALDE va propune Parlamentului redeschidere unor spitale pentru bolnavii cronici

ALDE va propune Parlamentului redeschidere unor spitale pentru bolnavii cronici

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 1042

ALDE va propune o hotărâre a Parlamentului referitoare la redeschiderea unor spitale pentru bolnavii cronici şi anunţă că, în cazul ignorării acesteia, va încerca demararea procedurii pentru depunerea unei moţiuni de cenzură, varianta finală fiind protestul în stradă, a informat luni preşedintele formaţiunii politice, Călin Popescu Tăriceanu.

"Trebuie să oprim cu orice preţ crimele guvernului! Ceea ce se întâmplă în sistemul de sănătate se poate încadra cu uşurinţă în crimă cu premeditare! Nu se mai pot găsi circumstanţe atenuante, în condiţiile în care zeci de mii de bolnavi cronici, sute de mii de aparţinători şi mii de medici trag cu disperare semnale de alarmă cu privire la soarta celor care suferă de alte boli decât COVID-19. Decizia de a bloca şi goli cea mai mare parte a spitalelor din România în aşteptarea valurilor de bolnavi de coronavirus nu a avut sens încă de Ia început, dar ar fi putut fi acceptată doar pentru o scurtă perioadă de timp. Însă, la mai bine de 3 luni de la luarea acestei măsuri, daunele produse celor care au nevoie de acces la îngrijire medicală sunt inacceptabile", a scris Tăriceanu, luni, pe Facebook.

Liderul ALDE susţine că "situaţia nu mai poate rămâne aşa" şi se solidarizează cu personalul medical care cere redeschiderea spitalului Colentina, atrăgând atenţia că situaţia acestui spital "nu este singulară".

"Ne solidarizăm cu personalul medical care cere redeschiderea spitalului, dar vom merge mai departe! ALDE va propune o hotărâre a Parlamentului care să-i facă pe guvernanţi să redeschidă de-adevăratelea spitalele. Dacă vor trata cu indiferenţă hotărârea Parlamentului, cum au mai făcut-o, vom încerca să mobilizăm forţele politice pentru o moţiune de cenzură şi dacă nu vom reuşi, vom ieşi în stradă! Genocidul la care poporul român este supus de un guvern care este interesat doar de campanie electorală şi absolut deloc de bolnavi trebuie oprit!", a adăugat Tăriceanu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tari , cati insi mai ai in ALDE ? doar 6 ,tu si cele 5 neveste. ai bine cere parlamentarilor sa-ti ridice imunitatea si sa te prezinti in fata legii si sa spui cum ai incasat mita de 800.000 dolari . Ne-am saturat de hotzi si palavragii ca tine.
4
0
...de partid. Sa se reinaugureze si noul pod de la Agigea despre care stia domnia voastra ca e cel vechi , nu cel nou....si nu care cumva sa cazati sinistratii din Timis de la inundatii, la hotel!
2
0
ALDE ar face mai bine sa propuna separarea puterilor in stat de facto,pentru ca parlamentari au obstructionat justitia in cazul mitei de 800.000 de dolari pe care a primito Calin Anton Popescu Tariceanu. Parlamentari sunt imuni in fata legi si in alte tari dar numai pentru injuraturile si certurile dintre ei,nu si in cazuri de furt sau coruptie.
5
0
Sa propuna anularea pensiilor speciale. Este mai curat asa.
4
0
Calin manechinul meschin incearca sa l depaseasca pe Sleepy Joe Biden?Doar el are 51 de ani la locul de munca degeaba!Manechineeee hai ca ai 30 de ani pe acolo inca 3 ani si o egalezi pe Nancy Pelosi si aia ca si tine ca si restu dinozauri pusi degeaba si cu apucaturi de perversi sexual!Manechine abia asteptam sa te condamnam pentru genocidul produs prin legalizarea etnobotanicelor in 2007!VA DUCETI LA PUSCARIE SIGUR!!!LEGE SI ORDINE IN ROMANIA CURAND!WWG1WGA
3
0
Dar tericianu nu a murit acum vreo 10 ani sau e veche stirea
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272