REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Aleea Zmeurei, „curăţată” de şoferii care parcau neregulamentar

Aleea Zmeurei, „curăţată” de şoferii care parcau neregulamentar

Replica API 20 martie 2017 | 00:00 366

Încă o situație remediată la Constanța, cel puțin, momentan! Este vorba de șoferii care au parcat neregulamentar pe Aleea Zmeurei, “celebră” pentru trotuarele ocupate întru-totul de autoturisme. Cât va dura acest lucru, rămâne de văzut, având în vedere că zona duce lipsă de locuri de parcare amenajate.

În urmă cu două săptămâni, ziarul “Replica” a prezentat situația cu care se confruntă locuitorii de pe Aleea Zmeurei. Mai exact, este vorba de trotuarele care sunt în permanență ocupate de autoturismele parcare neregulamentar și care blochează pur și simplu accesul pietonilor. “Aleea Zmeurei nr. 8, bloc U5, trotuarul este distrus şi impracticabil, iar maşinile blochează accesul persoanelor. Se pot amenaja spaţii de parcare civilizate vizavi prin îndreptarea şi pavarea spaţiului dintre carosabil şi gardul Poliţiei de Frontieră”, așa suna sesizarea unui dintre locatari. Vestea bună este că aceasta nu a fost ignorată! Din contră! Organele abilitate au luat imediat atitudine.

“Având în vedere sesizarea cu privire la faptul că pe strada Zmeurei se parchează haotic, iar la ieșirea în strada Tulcei, din cauza autovehiculelor staționate neregulamentar, nu există spațiul necesar desfășurării fluente a traficului, au fost efectuate verificări. Cu această ocazie aspectele sesizate au fost confirmate, fapt pentru care conducătorii auto care au fost depistați staționând neregulamentar au fost sancționați contravențional”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Offf! chiar si dupa 27 de ani ati ramas cu mentalitatea de militieni, este clar ca suferiti de sindronul SCLAVULUI PUPINCURIST, sunteti in stare de orice ca sa intrati in gratiile stapanilor vostri din Primaria Constanta. Asa ca..... puneti mana si dati amenzi ca atata stiti.
1
0
A venit garcea si a rezolvat problema.Extraordinar!
2
0
daca nu esti grasa ca o zmeurica n-ai sanse sa mergi pe trotuarul din imagine,basca stalp la 50 de metri,abureala
1
1
Asta estr solutia? Sa dea amenzi? Si unde parcam? Pentru ce platim impozit pentru masini? Ordinarilor
5
4
Stire. Un trotuar din constanta care nu este ocupat de masini. Dureros.
5
0
Faceti ba parcari in mm voastre.parcari cu plata sa nu mai parcam pe trotuar
17
3
tare prost mai esti ...
4
8
dobitoc este fiul ma-tii!
3
12
Jigodiile astea ar face orice numai sa nu construiasca parcari. Acum ii trimit pe dobitocii de la Politia Locala sa dea amenzi, oare sunt sanatosi la cap?
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108