REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aleea Zmeurei, „raiul” trotuarelor distruse şi al câinilor maidanezi

Aleea Zmeurei, „raiul” trotuarelor distruse şi al câinilor maidanezi

Replica API 6 martie 2017 | 00:23 411

Pată neagră pe obrazul urbei:

Pată neagră pe obrazul urbei:

Ca la noi, la nimeni! Constanţa nu mai este de mult timp un oraş curat, liniştit şi ocolit de probleme. Pe zi ce trece, bătrânul oraş de la malul mării cedează în faţa neregulilor. De nenumărate ori a fost dezbătut subiectul câinilor maidanezi din oraş, fără rezultat însă. De asemenea, s-a punctat şi lipsa locurilor suficiente de parcare, fapt ce conduce la blocarea trotuarelor de maşini. Un caz concret se înregistrează pe Aleea Zmeurei!

Constănţenii care locuiesc pe Aleea Zmeurei au ajuns la caăptul răbdării! Asta după ce trotuarele, şi aşa distruse, sunt ocupate de maşini. „Aleea Zmeurei nr. 8, bloc U5, trotuarul este distrus şi impracticabil, iar maşinile blochează accesul persoanelor. Se pot amenaja spaţii de parcare civilizate vizavi prin îndreptarea şi pavarea spaţiului dintre carosabil şi gardul Poliţiei de Frontieră”, a sesizat un constănţean.

Dacă acest lucru nu era de ajuns, imaginea dezolantă este întregită şi de o haită de 4 câini care îşi face veacul prin zonă. Patrupedele şi-au făcut culcuş în preajma blocului V! „Nu putem ieşi din bloc din cauza câinilor! Sunt foarte periculoşi, vara trecută am fost chiar la un pas să fiu muşcată de doi dintre ei. Sunt hrăniţi de unele vecine cu care am încercam să discutăm, dar ele consideră nu fac nimic! Nu ştim ce să mai facem!”, a precizat o locatară a blocului.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cainii sunt o afacere f buna pentru firmele adminsitratiei deci cu cat sunt mai multi cu atat intarata populatia Populatie atentie exista lege, obligativitatea castrarii si ciparii cainilor si pedepsirea abandonului. Dar adminsitratia de ce nu face asta pai nu ar mai iesi bani daca nu ar mai fi amaratii astia pe strazi abandonati de sceleratii de taranoi. simplu. asa ca hai ca la evul mediu cu batele cu topoarele cu hingherii in timp ce nu se face nimic pentru sterilizare si pedepsirea abandonului. afaceri
1
0
Sunt in vacanta saracilor in germabia. Sunt inca 3 abi primar, nu ma mai inteteseaza de voi fraierilor.
0
1
Vreo 20 de maidanezi am numarat eu intr-o zi stand la geam.Ce mancare un pistol cu bile...doar asa se poate rezolva problema.Altfel o sa ocolim cacati de caini...la greu
0
1
De ce nu-i jupuiti ...vine pastele pentru fripturi sunt buni..
2
3
sunt peste 15 caini maidanezi care se inmultesc in unitatea de graniceri de pe zmeurei si apoi migreaza si pe strazi
4
1
Constanta arata ca prypyat cernobil!!!
5
1
Si str. Baba Novac sufera de aceeasi boala.
3
1
Numai 4?! Sunt ceva mai multi de 4 maidanezi. Peste 10, lejer. Primaria Constanta nu are contract cu serv de ecarisaj. Dar o sa trimita instiintarile de plata a impozitelor in curand. Sa le patim degeaba. Ca nu are contract... ce sa faci...La fel si cu locurile de parcare. O mare bataie de joc. Dar platim impozitul.
5
1
lasa ca va trimite fagadau o scrisoare cu noi promisiuni!
7
1
si ce vrei bre sa lase cainii flamanzi ? pai daca nimeni nu le da de mancare o sa va rupa in zona asa ca mai bine eu recomand ca orice cetatean care trece prin zona sa aiba ceva carne nu paine ca nu mananca la el care in caz de urgenta sa o dea la maidanez sau in cazul in care are tupeu un pistol cu bile dar e greu cand te ataca o haita
4
1
In timpul verii va plangeati ca se vand pepeni din portbagajele unor masini,acum de trotuare,parcati-le langa Henri Coanda si multumiti-i lui Mazare!
11
0
Numai asta??? Ca in rest e ca in Miami.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108