REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ALERGAŢI de poliţişti! Au aruncat DROGURILE în iarbă, iar ce a rămas au băgat în CHILOŢI

ALERGAŢI de poliţişti! Au aruncat DROGURILE în iarbă, iar ce a rămas au băgat în CHILOŢI

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:31 908

ANCHETĂ pornită de la o simplă patrulare! Tineri din Mangalia, cu cocaină de vânzare la Constanţa

ANCHETĂ pornită de la o simplă patrulare! Tineri din Mangalia, cu cocaină de vânzare la Constanţa

sursa foto inews.co.uk

De la o banală patrulare prin zona Cireşica (Tomis Nord) din municipiul Constanţa s-a ajuns la o amplă anchetă privind traficul de droguri, la mijloc fiind vorba de canabis, MDMA, cocaină şi ectasy. Unul dintre tinerii puşi să se legitimeze a luat-o la fugă spre strada Dispensarului, a aruncat drogurile pe spaţiul verde, iar altuia i-au fost găsite ascunse în... chiloţi. Cercetările au continuat şi se pare că speţa este una de amploare, însă este posibil să fie disjunsă cauza. Cât despre tinerii prinşi în flagrant, doi la număr, deja au fost condamnaţi de prima instanţă.

Doi tineri din Mangalia au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa, pe 6.06.2018. La finele lunii noiembrie, magistraţii i-au condamnat la închisoare. Astfel, N.H. a primit 3 ani, 3 luni şi 20 de zile, pe când M.A.P., care a mai fost condamnat cu suspendare, tot în 2018, pentru trafic de droguri, s-a ales cu pedeapsa de 5 ani, 7 luni şi 20 de zile.

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu apel, care se va judeca pe 14.03.2019. Totul s-a petrecut în seara de 13.04.2018, când cei doi tineri, împreună cu fratele lui N.H., se plimbau prin Mangalia, acolo unde domiciliază. La un moment dat au decis să plece cu maşina în municipiul Constanţa, să mănânce la McDonald’s. Zis şi făcut. Şi-au luat de mâncare şi au mers în parcul Tăbăcărie, în zona ‘la lac’, unde şi-au potolit foamea.

Apoi au căzut de comun acord să fumeze un joint, alegând o zonă mai retrasă, şi anume în spatele blocurilor din zona sensului giratoriu de la Cireşica. După ce au fumat, au tras şi câte o liniuţă de praf alb pe nas. Când se îndreptau către maşină pentru a pleca, o autospecială de Poliţie a apărut în zonă, a făcut sensul giratoriu şi a oprit în dreptul lor.

Oamenii legii au precizat că tinerii au devenit agitaţi, iar când le-au cerut să se legitimeze, unul dintre ei, şi anume M.A.P. a luat-o la fugă înspre strada Dinspensarului şi a aruncat nişte punguliţe pe spaţiul verde dintre blocuri, în timp ce alerga. A fost prins şi li s-a făcut controlul corporal, după care s-a trecut la percheziţionarea maşinii.

Mai multe plicuri cu diferite substanţe cu efect psihoactiv (potrivit rezultatelor de laborator) au fost găsite. Apoi au fost conduşi la secţie, unde au mai fost găsite droguri, ascunse în chiloţii lui N.H.. A doua zi au urmat percheziţii domiciliare, fiind găsite, de asemenea, droguri, dar şi cântare, grindere etc., cât şi sume de bani. Inculpaţii şi-au recunoscut faptele aşa cum au fost reţinute în rechizitoriu.

Menţionăm că fratele lui N.H. nu a avut calitate de inculpat, ci de martor.Tuturor li s-a făcut teste antidrog de urină, în cazul celor doi, rezultatele fiind pozitive (cocaină şi canabis). Însă, se pare că ancheta este una mai amplă, la mijloc fiind vorba şi de alţi indivizi implicaţi, cu legături prin Bucureşti, o reală grupare infracţională. Cercetările continuă. Cât despre cei doi tineri, urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va dati pe goarna toti. Mi-e scarba ca nici baietii nu mai sunt ce au fost odata
3
0
prostitutie, crime si violuri , s-a intrebat in guvern cineva de ce si pana cand ?????
2
0
... patronul de la PESCARIA lui MATEI , au fost alergati de Politie cu droguri la ei !!!
5
0
petrescu razvan frizer si vanzator
0
0
Mie mi a zis cineva ca Popovici Albert se drogheaza cu Tantum Rosa, e bagat si Papacostea aici, e un joc tare periculos
2
2
Albert trage cox si ia pastile de dans cu Papacostea Alexandru plus se drogheaza si cu tusin iar noaptea intra peste babe in casa si le violeaza
2
0
Zombie se extinde ca raia incet in toata tara.Fenomenul a inceput in orasele luminate, de elita ca Timisoara, Arad, Cluj, din pacate acum gasesti acesti pacaliti ai soartei peste tot. Ratatii Romaniei.Pt. stoparea fenomenului ar tb. legi f.f. severe. Ani grei de puscarie ca in China, Malaezia.
6
1
Sa iti putrezeasca oasele in puscarie, spagar ordinar!!!
6
2
Constanta a devenit raiu celor care vand droguri . Chiar nu se poate starpi traficu de droguri . Grav este ca este foarte usor de procurat tot felu de substante . Domnilor politisti , trezitiva cat se mai poate inca . Deja sa ajuns prea departe . Ne mor copii pe strada . Nepasarea sau lipsa de actiune a politistilor se vede pe strada . Vedem tineri drogati sau auzim tot felu de pfapte comise de acesti tineri drogati .
9
0
Sa macac pe sufletul tau de zdrentoi
2
10
politistii boschetari! reminiscenta a comunismului aceasta panda a gaborilor spagari si semianalfabeti!!!
12
6
va dau sus am protocoale pe la baietasi cand ii prind ii las si imi fac darul
0
1
CT 87 VIJ pasat vinde droguri
5
1
Au mujdei pe lenjeria intima
6
0
La mangalia se stie cn cand cum si se face ca ploua
7
1
Hai baaa, voi ne luati de prosti? Erau filati de mult, ce dracu. Si normal ca se apuca oricine de trafic cand sunt pedepsele asa de mici. Ia da-le 20-25 de ani sa vezi ce le mai taie avantul.
20
1
Veniti la rutiera sa va dau ceva bun!!!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369