REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ALERTĂ! Ministrul Sănătăţii vrea RESTRICŢII pe LITORAL şi pe Valea Prahovei. VIDEO!

ALERTĂ! Ministrul Sănătăţii vrea RESTRICŢII pe LITORAL şi pe Valea Prahovei. VIDEO!

Replica API 29 iunie 2020 | 23:47 3385

Asta ne mai lipsea! Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat duminică seară la Digi24 că autorităţile analizează instituirea unor restricţii, în zone precum Valea Prahovei şi litoralul, întrucât „acolo se respectă cel mai puţin regulile”.

„Trebuie să facem o analogie și să vedem ce înseamnă tot turismul de pe Valea Prahovei apoi tot litoralul. Vine populație din toată țara și se reîntoarce, făcând o transmitere comunitară în localitățile lor. Acolo se respectă cel mai puțin regulile și atunci reevaluarea ca și controale la agenții economici, reevaluarea la județele de unde au venit acești conaționali. În următoarele două-trei zile vom vedea județele care au creșteri”, a spus Nelu Tătaru.

Tătaru: Agenții economici trebuie să respecte regulile care au fost stabilite

Întrebat dacă va fi impusă carantina în anumite locuri de vacanță, ministrul a spus că nu, dar că „agenții economici trebuie să respecte regulile care au fost stabilite. Dacă nu sunt respectate, se vor lua măsuri la acei agenți economici, mă refer la terase și cluburi unde nu era respectată nicio regulă”.

Ministrul Sănătăţii a mai declarat că, în prezent, rata de infectare din România este de 4% şi că „avem o transmitere comunitară accentuată”.

„Avem un sistem medical pregătit dar nu trebuie să ne punem în această bază. Cresc cazurile grave, avem o virulenţă crescută şi sunt afectate grupele de risc. Am văzut şi tineri afectaţi”, a mai spus Tătaru.

VIDEO:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ministrul sanatatii sa suga pula pe litoral si pe valea prahovei. Numai minciuni spun toti!
4
1
Dupa ce a-ti inchis romania din cauza diasporei si in hipermarket nu se respecta nicio norma de distantare acum singura problema e ca mai vor si romanii sa mai faca si ei un banut peste vara ca sa poata supravietui la iarna,mai Pune-ti voi restrictii ca o sa ajunge-ti sa nu mai aveti de unde va lua salariile nesimtite daca romanii nu mai platesc taxe si prosti ar fi daca ar mai plati hipermarket- urile si multinationalele oricum nu luati bani de la ele ca-i trimit in offshor-uri
11
3
trebuie inchis litoralul si muntele, trebuie sa vina la loc starea de urgenta, cred ca de la 15 iulie
7
14
Mai mai NELUTU tu ti mortis sa iti inrosesc curutu.Japita umana Flatulenta obosita ce esti.Cind nu o sa mai fi min unde dku ai sa te duci.Cauta de acu sfoara si sapun.Zic poate or sa iti necesite dupa.
9
11
Are dreptate ministrul, cate sute de idioti pun in pericol o tara intreaga. Chiar daca nu se mai poate pune carantina pe orase, nu-i exclus ca strainii sa nu mai permita deplasarile in extern. Masca trebuie sa fie obligatorie in interior iar firmele care nu respecta asta, mendate si inchise pt o luna de zile. Amenzile sa fie f mari dar sa se aplice si nesimtitilor care nu vor sa o poarte. Sa vezi atunci cum se linisteste treaba. Romanu-i nesimtit, trebuie aplicata metoda..parul!
20
10
asta din putul gandirii tale pana ajungi pe un pat de spital cretinule
11
9
Bai prostilor ati gestionat execrabil aceasta criza generata de Covid! Acum e prea tarziu sa mai faceti ceva iar lumea o sa va linseze daca incepeti iarasi cu restrictii!
12
13
Nu au ce sa faca niste chelneri si patroni,daca vin hoarde de melteni care mai ales dupa ceva bautura se pot dezlantui,caci asa sunt ei de fel,mai retardati si impulsivi. Singura solutie este ca cei normali la cap sa evite cat se poate apropierea de meltenii astia,sa-i lase sa-si riste singuri sanatatea si viata,ca oricum ei nu au cum sa inteleaga mai mult decat au in cutia craniana umpluta cu naiba stie ce,poate chiar un pic de creier destructurat.
14
3
Frica si minciuni!! Asta e tot
10
15
dati demisia imedeat ca motiunea a trecut osa aveti toti dosare penale ca nu a-ti respectat legea
9
11
...au chefuit aseara o sleahta de mekedoni pe plaja din Faleza Nord de-au indoit pamantul...a rasunat muzica in tot cartierul ...ce distantare sociala ...ce masca...Italia si Spania vor fi minciuna pe langa ce va fi la noi...inconstienta la puterea a zecea...
29
10
Machedoni imputiti , va pasa doar de profitul vostru ... Inchideti turismul ... Nu vedeti ca ne nenorocim ca vin toti iresponsabilii sa chefuiasca la mare, infectindu-ne pe noi ... Plecand fara sa pese nimanui !!! .... lasand bani la cei din etnie....
30
12
pnl la toamna va bagam in carantina cu cercel si arafatu aliluia pina aici v a fost
24
22
Agentii economici sunt dusmanii statului, normal!! Nu respecta nimic. Pai futuzi mortii matii de Taran Transpirat Cate masti iei in gura tu agentu stat?? Unde.s mastile? unde.s fabricile de masti fututzi dumnezeii matii de ordinar. Mai Jos ca javrele astea nu se poate!!! Pe ei pe Mama lor!!!
14
20
vrea sa opreasca turismul in Romania prin orice metoda.Sper sa nu fii impuscat ca Ion Antonescu de plutonul de executie.Daca ai probleme mari cu scufita mergi urgent si te trateaza sa nu fie pre ma tarziu.
20
22
Majoritatea romanilor au fost prinsi nepregatiti cu rezerve pe perioada carantinei. S au imprumutat ca sa supravietuiasca. Acum muncesc sa dea datoria indusa de stat. Daca statul opreste iar economia, de data asta datele problemei vor fi mult mai complicate. Nici acum nu au rezerve sa supravietuiasca. Va apare lupta pentru supravietuire.
23
11
De dragulcomertului de pe lioral, oamenii vor fi sactificati ca interese mari, bine, nici cei care ar trebui sa fie protejati nu cred in acest virus dar in Dumnezeu cred ca ala e real. scrie intr o carte, ce naiba
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212