REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALERTĂ ȘI PANICĂ! CITY PARK MALL EVACUAT DIN CAUZA UNUI INCENDIU! VIDEO

ALERTĂ ȘI PANICĂ! CITY PARK MALL EVACUAT DIN CAUZA UNUI INCENDIU! VIDEO

Replica API 6 august 2018 | 00:06 1128

Panică la City Park Mall din Constanţa! Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de luni, 6 august a.c., în jurul orei 13.00, pentru stingerea unui incendiu la City Park Mall din Constanţa!

Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit la hornurile din zona restaurantelor din incinta mall-ului. Toate persoanele aflate în mall au fost evacuate, fiind vorba de aproximativ 1.500!

Update: Pompierii intervin pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de stingere şi o autoscară. Peste o sută de persoane au fost evacuate momentan. Se acţionează în continuare pentru evacuarea tuturor celorlalte persoane.

Potrivit martorilor, zona restaurantelor a fost învăluită de fum, iar angajaţii şi-au închis magazinele. Conform informaţiilor noastre, focul s-a aprins la u restaurant situat chiar lângă locul de joacă din incinta mall-ului.

Update: Incendiul a fost lichidat de către pompierii ISU Constanţa după aproximativ 40 de minute. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii incendiului.

Update ora 14.40: Potrivit surselor noastre, angajaţii au fost lăsaţi să intre în mall şi îşi reiau activitatea.

TRAFIC BLOCAT DIN CAUZA INCENDIULUI!

Oamenii se îngrămădesc să îşi scoată maşinile din parcarea subterană, formându-se un haos total. Potrivit martorilor, traficul pe Soveja a fost blocat până cel puţin la intersecţia de la Delfinariu.

Citește și: HAOS ȘI TRAFIC RUTIER BLOCAT! OAMENII AU FUGIT DIN CITY PARK MALL!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde pula mea este haos voi vedeti in filmare haosul de pizde murate care nu stiti limba romana de analfabetii dracu.
0
1
De haram a venit, de haram se duce. Nu il vrea pamantul...pune-ti-l naibii la pamant si plantati niste copaci
7
0
Asa se intampla cand angajezi toti copii part time la toate fast food-urile din mall. Nu mai este timp si nici chef sa faci corect mentenanta la echipamente. Hotele au colectoare de grasimi pe laterale dar cine dracu sa mai stea sa le goleasca. Asa ca au luat-o la deal pe tubulatura sau mai rau au inceput sa curga pe plitele incinse. Rezultat , o gramada de fum de la uleiul care ardea din hotele pline de mehlem. Plateste oamenii cu 1200 de lei si cam asa se intampla maine vine altul si tot asa..nu le mai are cine sa le curete
4
0
cocalarul de mall! si noi, iubitorii de spatii verzi facem ceva cu bolta pe locul unde te poti afisa cu fitele tale de cocalar!
3
2
de ce ploua in interior. Pentru a stinge eventualele incendii , care pot sa apara !
13
1
Mazare,este mostenirea ta.Ramai in Madag.si balaceste-te pe plaja pana te mananca rechinii.E URAT ce ai putut face.In loc sa scrii istorie,fugi ca un parlit acum ptr toate mizeriile ce le-ai putut savarsi.R.U.S.I.N.E sa-ti fie
13
1
Razbunarea copacilor!
18
0
Grasimile de pe tubulatura hotelor
6
0
Fac ceva in parcul vostru
3
17
Se grabesc sa faca curatenie ca la ora 18.00 il deschid. Vin turistii de pe plaja sa manance la mall
16
2
"Update: Momentan nu se cunoaste cauza producerii incendiului" Serios? Cum nu se cunoaste? Voodoo!
17
0
nu va faceti iluzii,parcul e parcelat si va deveni un carier facut de cipani pentru prostii infumurati.ma consider privilegiat ca am prins perioada pe timpul lui Ceausescu atunci cand era o oaza verde.de-aia e lasat in paragina deliberat.La cati prosti voteaza psd o sa constatati ca ne vand astia cu totul.
32
4
Sper sa fie demolat total si sa se reintregeasca parcul!!!
42
1
S.au incins directorii
12
2
Dragii mei, sunteti plini de ura, voi doriti falimentul mall-ului dar daca falimenteaza nu va disparea ci va ramane o cladire nefunctionala plina de cersetori, drogati, violatori, un loc insalubru...parc nu va fi niciodata acolo, este imposibil sa mai faci ceva verde acolo dupa milioanele de tone de fier-beton, cine ar baga milioane de euro ca sa demoleze mall-ul, plus ani de zile de birocratie pana se ajunge la acest demers, aveti grija ce va doriti, eu prefer locurile de munca si comertul civilizat, daca s-au taiat copaci raul a fost deja facut.
15
30
a verificat cineva in amanunt toate autorizatiile de functionare?cine le-a dat?
31
3
Cate incidente trebuie sa se mai intample acolo inainte sa intervina autoritatile ? Sau chiar asteapta sa moara cineva intai ? Inspectii serioase facute pe toata infrastructura mall-ului, verificate autorizatii. Chiar nu inteleg de ce aceasta pasivitate totala a "organelor", mai ales in conditiile in care toata Constanta stie. Poate ar trebui sa intervina si presa nationala pe langa cea locala. Cetateanul ala de la OPC care taia si spanzura inainte de sezon ce asteapta ? Protejeaza consumatorii, prietene !!
29
1
Mizeria asta de mall pana nu va face victime nu se va inchide,ba mai mult dupa ce ca a-ti ciuntit tot parcul si exact in zona cea mai frumoasa a parcului,a-ti dat drumul la inceperea lucrarilor acum In August 2018 domnule primar si la taierea peste bulevardul Lapusneanu vis-a-vis de mall a ultimelor 2 petice de spatiu verde si defrisarea copacilor pt a mai construi Inca un mastodont din beton ,rusine primaria Constanta rusine conducerii constantene,aici se vede cat de mare este coruptia din tara asta cu ochiul liber
33
1
Mall-ul nu are ce cauta acolo. Se vede diferenta de locatie intre cele 2 mall-uri mari din Constanta: City si Vivo.
38
1
Fratii mei pe care i-ati omorat cu drujba si topurul, incep sa isi ia tributul, mult nu mai e...ceasul ticaie...
34
2
Abia astept sa cada tot la temelie, dar noaptea ca in Mesterul Manole, ca saracii oameni nu au de ce cadea victime colaterale.
33
1
La cate inundatii,caderi de plafoane iar acum incendiu,ar trebui sa se anuleze autorizatiile de functionare!A devenit un loc foarte periculos City Mall.Dumnezeu nu da cu parul,ati ciuntit parcul!
38
2
Mall-ul asta mai are autorizatie de functionare?
33
2
Datorita faptului ca la constructia mall -lui s-a lucrat cu diverse firme care nu au licenta , oameni fara nici o calificare , platiti cu ora , pentru a creste veniturile patronilor , unii care nici nu stiau ce fac pe santierul respectiv , datorita acestor factori se intampla toate aceste evenimente ! Si e doar inceputul !...
30
2
Sper sa il demoleze mallul si sa refaca parcul cum era
44
1
Asta e blestemul constatenilor , nu mai avem verdeata , parcuri , fantani arteziene , nimic decat ciment si malluri . Jumatate de parc a fost stricat ptr City , s-au taiat copacii , s-a dus aerul nostru .
53
2
Doamne-doamne e sus si nu doarme, sa fie intamplator...oare ?
37
4
locul lui este in afara orasului , redati parcul constantenilor !
58
4
in curand o sa cada tot...
40
2
Multe probleme are acest mall in ultima perioada!
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108