REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Alexandra Stan spune, în sfârșit, de ce a divorțat după 5 luni: „Era toxic ce se întâmpla“

Alexandra Stan spune, în sfârșit, de ce a divorțat după 5 luni: „Era toxic ce se întâmpla“

Replica API 17 noiembrie 2021 | 00:00 1363

S-au căsătorit după doar două luni de relație și au divorțat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul dintre Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, scrie click.ro.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu

Invitată în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, solista a găsit puterea să spună adevărul despre motivele care au dus la divorțul de soțul ei, recunoscând că a fost o nuntă pe fugă. “Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”. Solista a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorț. “Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai adăugat artista.

Alexandra Stan: “Ne certam din orice!”

Dacă la început relația dintre ea și Emanuel a fost lapte și miere, totul s-a schimbat pe parcurs. “Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a explicat Alexandra Stan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind l-ai luat nu stiai ca e toxic ? toxici sunteti voi cei care va tot plangeti la televiziuni .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212