REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alexandru Micu: ‘Portul Turistic Tomis are cele mai mari preţuri, Marina Limanu este cea mai frumoasă şi accesibilă!’

Alexandru Micu: ‘Portul Turistic Tomis are cele mai mari preţuri, Marina Limanu este cea mai frumoasă şi accesibilă!’

Replica API 1 mai 2019 | 09:36 3578

INTERVIU cu preşedintele Federaţiei Române de Yachting

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autant que je sache, mon cher ami Dorel Nacou, le seul Roumain qui a traverse l ocean Atlantique dans une course en solitaire, est egalement membre du Club Nautique Roumain. Le club possede une base sportive et un camp d entrainement pour la navigation de plaisance et les competitions organisees de yachting sur les rives du lac Techirghiol, pres de Constantza. Le club nautique roumain est affilie a la Federation roumaine de voile, FRY. En tant que president de la RFY, vous devez le savoir.
3
0
APC este o organizatie corupta pana in maduva si de aici pleaca ramificatiile, peste tot numai hoti spagari nenorociti
4
1
Copilul asta ajuns presedinte era enervant inca de mic. Isi lua capace de la ma-sa si ta-su si de la noi cei care faceam yachting. Ma-sa era si ea instructor de yachting ,o femeie acra,fara nicio performanta,tinuta in functie de sotul ei, tatal cacatului asta mic. Ta-su un betiv care batea elevii. Usor retardat si cu porniri de om nebun. Fura tot ce ii cadea in mana si pretindea taxe si bunuri de la parintii elevilor sai. Neam prost fiind, si-e educat copilul in acelasi spirit. Fraieru asta mic a facut scoala pe carca lu ta-su, ma mir ca are master si alte titluri, fiind semi analfabet....
8
0
Comentatorilor sunteti niste frecangii. Puneti mina la lucru si faceti ceva pentru sport si pe urma comentati. Faceti ceva pe gratis, fara sa cereti.
3
2
Micule esti un abject oportunist. Un hot. Incasezi mii de euro si nu ai declarat niciodata nimic. Folosesti barcile statului in interes personal. Alte cluburi cu rezultate mult mai bune si antrenori incomparabili mai buni se descurca greu. Oportunist fals si excroc, asta esti!
11
2
Pune mana si studieaza domnu presedinte nu mai vb prostii. Presedinte de federatie cu 23 de cluburi. 7 cluburi active si 16 fara activitate. Performanta 0.
10
1
Omul se pricepe la navigat cu vele , dar inafara de asta e un zero mare ca om si sincer si putin fake .
15
0
Faci afaceri prin club, micule !! Poate nu stii si sigur nu stii, ca acesta este un ong, nu un club prin care iti aduci clienti pt sportul tau. E plin orasul de de-al de tine !
7
0
legislatie: in conformitate cu decretul de inffintare al APC, acesta are cateva porturi in ograda sa, unul dintre ele fiind Portul Tomis. De asemenea, in conformitate cu aceeasi legislatie, APC emite tarife de cheiaj anual, unitare pentru toti armatorii. Proprietarii de barci sunt, conform legii, armatori. De asemenea, tarifele pentru nave fara operatiuni comerciale in porturile apartinand de APC sunt unitare. Navele de agrement sunt "fara operatiuni comerciale". Ar trebui sa consulte tarifele APC pentru aceste nave si sa nu se mai lase aiurit de niste idioti care se joaca cu legea.
10
1
Se contrazice: ba ca nu aveau barci si concursuri din cauza regimului , ca apoi sa ne spuna ca erau ajutati logistic si reprezentau tara in concursuri afara. Pai , nu puteau ramane atunci in starinatate...?!?
7
0
si preturile la apartamente in mamaia sunt cele mai mari , mai ales ca nici strazi nu exista si mamaia nord a fost mlastina acum multi ani vai de blocurile alea care stau pe apa si mai si cer preturi de handicapati
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212