REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Alexia Eram a ajuns la spital și a avut nevoie de perfuzii: „Mi-a fost rău toată noaptea”

Alexia Eram a ajuns la spital și a avut nevoie de perfuzii: „Mi-a fost rău toată noaptea”

Replica API 2 iunie 2022 | 00:02 1367

Alexia Eram este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii ei de pe Instagram, acolo unde are o comunitate uriașă care îi urmărește îndeaproape activitatea. Ei bine, weekendul acesta, fiica Andreei Esca nu a fost mai deloc prezentă în mediul online, astfel că internauții imediat și-au dat seama că ceva nu este tocmai în regulă cu ea.

În urmă cu o zi, tânăra s-a decis să le povestească fanilor ei ce s-a întâmplat. Se pare că este vorba despre o absență motivată, căci aceasta a întâmpinat probleme în ceea ce privește starea de sănătate. Iată de la ce a pornit totul.

În urmă cu aproape o zi, Alexia Eram le-a povestit internauților motivul pentru care a lipsit de pe Instagram.

Se pare că vedeta s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară, care i-a dat mari bătăi de cap. Astfel că, pentru a se simți mai bine, ea a decis să meargă la spital, acolo unde medicii nu au mai stat pe gânduri și i-au administrat o perfuzie. Și-a revenit la scurt timp și s-a întors acasă, iar imediat cum a prins puteri s-a decis să le povestească internauților prin ce a trecut.

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea.

Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a transmis Alexia Eram pe rețelele de socializare în urmă cu o zi, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu i-am zis sa nu mai inghita ca o sa-i stea in git .
1
0
drogata manelista a lipsit de pe social media.ma duc sa.mi tai repede venele.
0
0
Muio Terci i se trage!
0
0
de la s**t beregovoiul lui ala proaspatu i se trage ca a inghitit daca nu era masa individa era doar o c***a manelista .nu ca accum nu ar fi .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212