REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ALO, mai faceți și voi CURĂȚENIE prin WC-urile hipermarketurilor?

ALO, mai faceți și voi CURĂȚENIE prin WC-urile hipermarketurilor?

Replica API 24 septembrie 2021 | 13:13 2229

Lipsa toaletelor publice din oraşul Constanţa este un subiect care a stârnit tot mai multe nemulţumiri în rândul cetăţenilor. Acum, chiar şi toaletele din interiorul centrelor comerciale stârnesc tot mai multe angoase pentru că dispun de o curăţenie precară, după cum au precizat locuitorii de la malul mării. ”Este pandemie, igiena trebuie să fie riguroasă, însă în toaletele hipermarketurilor numai asta nu găsim”, au spus, pentru Replica, niște cetățeni nemulțumiți.

Lipsesc lucruri elementare din toalete, precum hârtie, dezinfectant şi săpun

Constănţenii sunt stupefiaţi de-a dreptul să folosească toaletele din incinta hipermarketurilor, de teama de a nu se îmbolnăvi. Personalul autorizat din cadrul acestor spaţii comerciale încă nu a luat măsuri pentru ca toaletele să aibă atât un aspect cât şi un miros care să respecte regulile de bază ale unei igiene corecte. De asemenea, cetăţenii oraşului Constanţa mai au un motiv de a fi speriaţi, şi anume: situaţia epidemiologică privind virusul SARS-CoV-2. Acesta ar trebui să reprezinte încă un motiv destul de important de a se igieniza şi dezinfecta toaletele spaţiilor comerciale, pentru a nu contacta în niciun fel virusul, după cum spun oamenii.

“Este dezastruos ce se întâmplă! Mai ales în condiţiile în care virusul ne paşte la orice pas! Sper să se sesizeze problema şi în cel mai scurt timp să fie rezolvată!” a declarat pentru Replica de Constanţa un client fidel al hipermarket-ului.

Cetăţenii nemulţumiţi de cum funcţionează lucrurile

Lipsa hârtiei igienice din toaletele spaţiilor comerciale este o altă nemulţumire a constănţenilor. Din păcate, clienţii care folosesc toaletele din incintele acestor supermarket-uri sunt nevoiţi să poarte în permanenţă în poşete șerveţele umede pentru a se dezinfecta.

Anul trecut, toaletele nu aveau uși, acum wc-urile nu au capac

Precizăm că nu este pentru prima oară când Replica semnalează astfel de situații. La începutul anului trecut, spre exemplu, uşile din grupurile sanitare ale centrului comercial Cora, Brătianu lipseau cu desăvârșire. Între timp, conducerea a fost sesizată, iar problema rezolvată. Acum, toaletele din incinta supermarketului Kaufland, zona Icil, nu au capac. Ba mai mult, coşurile de gunoi sunt arhipline. Chiuvetele sunt pline de mizerie, iar săpun în recipiente nu există. Menţionăm faptul că toaletele din Kaufland nu au nici măcar soluţie dezinfectantă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect. E de urmarit subiectul!
6
0
La Cora nu au usi la toalete . Te rogi sa nu vina alta la baie in acel moment
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920