REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ambasada Suediei la București, ironie usturătoare pentru Maria Grapini

Ambasada Suediei la București, ironie usturătoare pentru Maria Grapini

Replica API 1 noiembrie 2019 | 03:07 605

Ambasada Suediei la București nu ratează nicio ocazie să ironizeze policienii din România și gafele comise de aceștia. Europarlamentarul Maria Grapini a gafat și a scris „Tela Viv” pentru a numi cel mai important centru economic al Israelului, scrie stiripesurse.ro

Ambasada Suediei la București o taxează și îi transmite salutări din ”Kise Leff”.

”Salutări din Kise Leff!

Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00–12:00.”, arată Ambasada Suediei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ambasada Suediei ,decat sa se traga de sireturi cu noi ,mai bine ar ancheta furtul de material lemnos facut de ikea
0
0
Varanu avea nevoie de vuvuzele in parlamentul UE si-a gasit-o pe tuta asta la fel de dasteapta ca norica lu tariceanu! Doua pupeze-ngalate!
5
0
Bine ca a cazut guvernul V-orica,caci in mod sigur o puneau ministresa pe Madame G la educatie sau la cultura.
5
0
bai asta cu muie cu cacat trebuie sa recunosc,esti atat de iute de picior incat inteligenta nu te poate prinde din urma !
2
5
daca te mai iei de ""unu"" ii bag nevestei tale un bat
3
6
la fel ca ala cu nr muie ma-sa .....
5
5
Tara asta a ajuns sa fie condusa de ambasade si de straini. Noi suntem vitele care pe doi lei muncim pt multinationale si straini
6
7
Ia-ti mai proasta acasa daca o stimezi asa de mult si pup-o in cur pana faci bale la gura!
8
6
cand esti sluga si analfabet nu poti avea pretentii. Adica tu vrei sa ne zici ca suedezii nu au dreptate ? Manca-mi-ai cacatul de manipulator bolsevic muist !!!
6
5
toti astia care comentati,va da afara inteligenta din casa si probabil sunteti si fotomodele ? Dupa cum scrieti pe aici cu greseli din trei in trei cuvinte si mai ales ce iese din mintea voastra schimonosita de ura este clar ca nu ne mai facem bine ca neam.Asa copii ,lasati-va umiliti de toate boanghinele din lume,lingeti la greu cururile straine si va mai plangeti apoi ca sunteti tratati ca cetateni de mana a doua,meritam ce ne fac strainii ,din cate se pare ,nici colonie nu mai suntem,devenim groapa de gunoi uman a Europei !Suntem o natie decazuta,fara principii,fara moralitate ,fara elite!
7
9
Baba asta, tuta asta... sclerozata...etc. ... inca de reprezinta in Parlamentul European ?? Vai de noi !
9
2
Este jenant si grav sa nu cunosti capitalele Europei macar si sa stii cum se scriu Este de nivel mediu iar masdama care studii superioare si nu estre la primamare gafa Sau are inceput de boala uitarii dar mai clar este ca a trecut prin scoala ca gasca prin apa Cine stie ce pile a avut Marea majoritate pe vremea lui Ceasca chiar studiau inclkusiv copii lui aveau diplome pe merit Eu nu acuz ambasada pt mine noroc ca s a scris altfel nu stiam ce a mai facut TUTA
9
2
Daca ar face asa ceva ambasada Romaniei in Suedia sa vezi ce linsaj mediatic ar produce bolnavii aia de candinavi
7
5
Femeia asta este de o prostie nemarginita! Problema cea mai mare este ca asa cum ii sta bine unui prost notoriu doamna mai este si fudula!!!
13
3
Din pacate ambasadele au coborat rau stacheta, implicandu se chiar si in asemenea dialoguri. Au tacut si au sustinut toate abuzurile din justitie dand dovada de o ipocrizie crasa in ceea ce privesc drepturile fundamentale ale cetateanului. In tarile pe care le reprezinta asa ceva este de neinchipuit. La noi, daca le permitem si ne umilim, merge. Halal popor. Bulgaria care a refuzat infiintarea DNA, si in care crima organizata si coruptia sunt la cote ridicate, a scapat de MCV!?!? Deci unde este logica? Suntem un popor naiv si umil.
7
9
Ce-nseamna umorul fin.....
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212