REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ambasador al Rusiei: Scuzați-mi limbajul, dar ne că...m pe sancțiunile Occidentului!

Ambasador al Rusiei: Scuzați-mi limbajul, dar ne că...m pe sancțiunile Occidentului!

Replica API 15 februarie 2022 | 18:37 1564

Ambasadorul Rusiei în Suedia, Viktor Tatarintsev, susține că ”ne că...m pe sancțiunile Occidentului” și arată faptul că Rusia se descurcă chiar mai bine, în ciuda sancțiunilor venite Europa și SUA, scrie stiripesurse.ro.

„Scuzați-mi limbajul, dar ne că...m pe toate toate sancțiunile lor”, a spus Viktor Tatarintsev pentru ziarul Aftonbladet, din Suedia.

„Am avut deja atât de multe sancțiuni și, în acest sens, au avut un efect pozitiv asupra economiei și agriculturii noastre”, a mai spus acesta.

''Am fost capabili să ne sporim exporturile. De exemplu, nu avem brânză italiană sau elveţiană, dar am învăţat să fabricăm brânză rusă la fel de bună utilizând reţete italiene sau elveţiene. Noi sancţiuni nu ar aduce nimic pozitiv, dar de asemenea situaţia nu ar fi atât de gravă cum spune Occidentul'', a explicat ambasadorul rus.

În opinia sa, ţările occidentale nu înţeleg mentalitatea rusă. ''Cu cât Occidentul face mai multe presiuni asupra Rusiei, cu atât mai puternic va fi răspunsul rus'', a continuat el.

Occidentul se teme că Rusia va invada Ucraina după ce Moscova a desfăşurat peste 100.000 de militari în apropierea frontierelor ucrainene. Ambasadorul Viktor Tatarinţev a dat însă asigurări că Rusia încearcă să evite un război. ''Este dorinţa cea mai sinceră a liderilor noştri politici. Ultimul lucru pe care îl vor oamenii în Rusia este războiul'', a adăugat diplomatul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aia care comentati impotriva risiei,nici nu stoti ce vorbiti!vorbiti aiureli din auzite!si pun pariu ca nici armata nu avegi,deci sinteti niste aiuriti debusolati,atirnatori pe la mama si tata!
5
2
cineva in lumea asta mai trebuie sa zica si DESTUL pe dinaintea LACOMIEI amerikakane
7
4
O natie de salbatici,descreerati distrusi de votca
7
6
lumea pe voi bai rusolani dobitoci!
8
5
gazele nu tin de foame si ca daca inghiti titei umfli coada. Si iei si mwie cu kkt.
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212