REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ameninţare în stil MAFIOT la Constanţa: s-au trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ pe scările restaurantului!

Ameninţare în stil MAFIOT la Constanţa: s-au trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ pe scările restaurantului!

Replica API 29 august 2016 | 00:20 2775

Fratele lui Săceanu îşi spală ruşinea bătăii cu gesturi necugetate?!

Fratele lui Săceanu îşi spală ruşinea bătăii cu gesturi necugetate?!

Clipe de coşmar pentru patronii unui restaurant din Constanţa! Aceştia s-au trezit cu o coroană mortuară pe treptele localului, în semn de ameninţare. Se pare că acest gest a venit în urma unui scandal mai vechi cu membrii unui clan aşa-zis interlop. Mai exact, este vorba despre restaurantul Asado situat pe strada Smârdan nr.12, despre patronii localului vorbindu-se că sunt în conflict cu membrii celebrei familii Săceanu. În cursul zilei de sâmbătă, 27 august, la intrarea în restaurant a fost lăsată o coroană mortuară însoţită de mesajul: „Condoleanţele mele; Nu te vom uita Gabi, La mulţi ani, Andreea”.

Administratorul restaurantului a anunţat imediat Poliţia, care a început o anchetă în acest caz. Această ameninţare este, potrivit surselor noastre, o continuare a scandalului care a avut loc acum câteva zile, când fratele defunctului interlop Săceanu, Cadîr Ismail, a fost bătut pe terasa unei cafenele din Constanţade Robert George Voinea, în prezent cercetat şi reţinut de poliţiştii constănţeni. Deşi în cazul de faţă cel agresat nu ar fi dorit să depună plângere, iar martorii au susţinut că „n-au văzut nimic”, iată că apele nu s-au liniştit, iar cel agresat îşi caută acum „dreptatea” în stilul caracteristic găştii din care face parte: „rivalii” şi prietenii acestora primesc „atenţii”, cum a fost coroana mortuară lăsată pe treptele restaurantului Asado. Amintim că, în cursul zilei de luni, 22 august anul curent, un scandal monstru a izbucnit pe bulevardul Tomis, în zona Sălii Sporturilor, la restaurantul Entourage. Mai exact, potrivit informaţiilor noastre, fratele lui Săceanu, zis Cotnac, din Piaţa Chiliei, a dat nas în nas cu alţi trei indivizi, domiciliaţi în zona Faleză Nord, pe strada Pescarilor, cu care era în conflict de mai multă vreme, fiind vorba, printre altele, şi de datorii. Astfel, acesta s-ar fi dus la masa lor şi le-a spus că vrea banii. Cei trei au început să se amuze, i-au dat o palmă după ceafă şi i-au spus să-i lase în pace. Cum Cotnac a continuat să-şi menţină punctul de vedere, bărbaţii l-au dat afară din local. Supărat, fratele lui Săceanu a plecat, dar a revenit cu un spray iritant lacrimogen, pulverizând spre rivalii săi. Atunci a fost luat la bătaie, cel care i-a aplicat lovituri serioase, cu un baston telescopic, fiind Robert George Voinea.

Mihaela UNGUREANU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/fratele-lui-saceanu-snopit-in-bataie-cu-un-baston-telescopic-nu-mai-voia-sa-depuna-plangere-288423/

http://www.replicaonline.ro/rafuiala-intre-clanuri-pe-bulevardul-tomis-mascatii-au-impanzit-soselele-288058/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorile din piata trebuie gonite din tara. Sa ma pis pe sedan
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218