REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

AMENINȚĂRI CU MOARTEA, CU INCENDIEREA ȘI FOCURI DE ARMĂ ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA

AMENINȚĂRI CU MOARTEA, CU INCENDIEREA ȘI FOCURI DE ARMĂ ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA

Replica API 21 februarie 2019 | 02:36 636

Un individ cunoscut cu antecedente penale, fiind vorba despre George Cluci, a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii! Acesta s-a luat la harță cu niște vecini, le-a avariat autoturismul, i-a amenințat că le dă foc și că-i omoară și chiar a încercat să le aplice lovituri cu o coasă. Una dintre părțile vătămate, potrivit informațiilor noastre, a efectuat un foc de armă în plan vertical, fără ca nimeni să fie rănit.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ion Corvin, la data de 19 februarie a.c., au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Viile, județul Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Tânărul a fost escortat și încarcerat în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Este vorba chiar despre George Cluci, care nu este la prima abatere. Este vorba despre faptul că, la data de 7 februarie, individul în cauză s-a luat la harță cu niște bărbați care locuiesc în localitatea Viile (vecini). Acesta le-a avariat un autoturism, după care a pătruns în curtea imobilului și i-a amenințat cu moartea, cu incendierea și chiar a încercat să le aplice lovituri cu o coasă. Una dintre părțile vătămate, văzând că situația degenerează, a luat arma de vânătoare, pe care o deține legal, și a tras un foc în plan vertical fără ca vreo persoană să fie rănită. Individul a fost reținut și propus spre arestare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și violare de domiciliu. Însă, magistrații au decis să-l lase în libertate. Procurorii au depus contestație și judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța au decis să elibereze mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia. Menționăm că George Cluci este cunoscut ca scandalagiu, el ajungând de mai multe ori în atenția oamenilor legii, în general pentru distrugeri. Spre exemplu, în 2015, s-a ales cu măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, pe 5.06.2018, George a fost arestat pentru distrugere, alături de alți indivizi: ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Cluci George, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, Gheorghe Ionuţ Aurel, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, Nedea Florina, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la distrugere”, potrivit minutei judecătorești.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai creier neted, nataraul a facut scandal, politistii l-au retinut 24 de ore, judecatoria l-a pus in libertate, procurorii au facut recurs, tribunalul a emis mandat, iar politistii au pus in aplicare mandatul de arestare pentru 30 de zile! Greu!
5
1
judetul asta e plin de cowboy
3
0
Tu gresesti este cu adevarat centru educativ dar in ceace priveste legea penala unde ai vazut tu vreun puscarias sa iasa de acolo mai bun decat a intrat.
2
1
Sa inteleg ca omu avea mandat pe 30 de zile si statea bine mersi acasa..noroc ca a mai facut un scandal si cu ocazia asta a fost dus la beci.??pai cum explica militienii acest caz ?
4
2
De remarcat "eficienta" centrelor educative.Bai Justitie,bai Toderica lasati-va mai de meserie.De cei mai spuneti centru educativ ? Vai de capul vostru.Mai consumati si o groaza de bani de la stat.
8
3
probabil in prima instanta judecator era arhip moldoveanu pentru care singurii periculosi sunt copiii de gradinita
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614