REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AMERICANUL care VIOLA tineri la Constanța, BĂTUT și TÂLHĂRIT!

AMERICANUL care VIOLA tineri la Constanța, BĂTUT și TÂLHĂRIT!

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 1107

Condamnări

Condamnări

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia, la data de 10 februarie a.c., au depistat un bărbat, de 21 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și conducere fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule. Este vorba de Nicolae Florian Sandu, care, alături de un alt individ, l-a bătut și tâlhărit.

În timp ce ancheta cu violurile şi tinerii drogaţi era în toi, iată că pe rolul Judecătoriei Constanţa, la data de 23.08.2017, a fost înregistrat dosarul cu numărul 23462/212/2017, cu obiectul tâlhărie, în care Etan Tzvi Dimant (violatorul american) este parte vătămată, iar inculpaţi sunt: Cosmin Andrei Stoica şi Nicolae Florian Sandu. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 8 spre 9 august 2016, în jurul orei 3.00, doi indivizi, prin exercitarea de acte de violenţă fizică asupra lui Etan Dimant, i-au produs acestuia leziuni care au necesitat, pentru vindecare, 25 de zile de îngrijiri medicale. În plus, aceştia i-au furat un telefon mobil Iphone 6 Gold şi portofelul în care se afla o sumă de bani şi mai multe acte. Mai exact, americanul a plecat „la distracţie”, din apartamentul său, cu maşina personală. A oprit în primă fază la hotelul Oxford. Apoi a plecat în Mamaia, unde, în zona Cleopatra, a intrat în vorbă cu un grup format din 7 băieţi. Apoi a mers la hotelul Perla cu unii dintre ei, acolo unde a întreţinut raporturi sexuale cu o persoană. După care a mers în centrul oraşului Constanţa, iar de aici nu mai ştie exact ce s-a întâmplat întrucât se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cert este că, în jurul orei 3.00, atunci când şi-a mai revenit, se afla în maşina personală, în Valu lui Traian, de acolo sunând la 112.

Precizăm și faptul că Etan Tzvi Dimant, cetăţean american, student la Medicină, în Constanţa, racola tineri în cluburi şi apoi îi invita acasă, unde, de asemenea, le dădea de băut, dar le punea şi benzodiazepine, după care întreţinea cu ei raporturi sexuale. Aşa au păţit şi doi tineri din Medgidia, care au spus că i-a luat ameţeala şi că nu mai ştiu nimic. S-au trezit dezbrăcaţi, pe patul din dormitor. După ce au plecat, speriaţi, din apartamentul lui Etan Tzvi Dimant, cu maşina, au făcut şi accident rutier întrucât erau ameţiţi. Au sunat la Poliție, iar de aici a pornit ancheta.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: AVENTURILE americanului care AGĂŢA BĂIEŢI în cluburile de pe litoral, pentru droguri şi SEX: a fost BĂTUT şi JEFUIT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cei ce comenteaza si deviaza de la stirea asta foarte multa muweee
0
1
eu in locul partilor vatamate t dadeam p mana tribunalului ...
1
0
Evreu gaozar
3
0
pai daca-i tigan turc de ce-l cheama Etan Tzvi Dimant ? a?
0
2
Ba bulangiilor n-am violat pe nimeni
4
5
e specializat in gaoaze de machedon. Va asteapta la baie la Ego jivinelor.
8
2
Fagadau ai distrus ct
4
4
De unde a mai aparut si coleoptera asta ? Afara din tara cu el !
1
0
Vor sari imediat ong-urile poolii ca ai naibii homo-pedofilo-fobi !! Intrebarea este, de fapt, cum de un violator si posibil traficant de substante supuse controlului strict se afla in libertate?
6
1
tzigan turc cica american.
7
4
Fiecare natie isi are scursurile ei.Diferenta este ca unele tari manifesta pupincurism fata de altele si pedepsele pentru scursuri difera si ele.
3
1
Agresorii sunt din Ciocarlia de Sus si au fost penetrati si ei in dos...
7
1
Etan american?ce fel de american cum era si Jeffrey Epstein tot american?get beget ha?
3
0
Asta nu prea e american. Si pana la urma ce i-au facut? Aia nu au vrut sal foota? Si el s-a suparat? Apropo, el nu trebuia sa fie pe la parnaie pentru fapta sa?
7
0
ati asteptat amerkakanii de atata timp si uite ce v-au adus
5
2
Orice nash isi are nashul!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108