REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

AVENTURILE americanului care AGĂŢA BĂIEŢI în cluburile de pe litoral, pentru droguri şi SEX: a fost BĂTUT şi JEFUIT!

AVENTURILE americanului care AGĂŢA BĂIEŢI în cluburile de pe litoral, pentru droguri şi SEX: a fost BĂTUT şi JEFUIT!

Replica API 8 septembrie 2017 | 00:00 798

Înainte de a trece la VIOLURI, s-a trezit dezorientat… prin Valu!

Înainte de a trece la VIOLURI, s-a trezit dezorientat… prin Valu!

Americanul acuzat că droga şi viola tineri, pe care îi „agăţa” în cluburi, are un trecut „plin”. Se pare că era în căutarea unor „partide” încă din vara anului 2016, când a intrat în vorbă cu nişte bărbaţi, în zona Cleopatra, a şi întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre ei, pe la Perla, dar apoi nu mai ştie ce s-a întâmplat pentru că s-a trezit fără bani şi fără telefon. Oamenii legii au declanşat cercetările, iar cei vinovaţi au şi fost trimişi în judecată, fiind vorba despre Cosmin Andrei Stoica şi Nicolae Florian Sandu. Însă, aşa cum bine e ştiut şi americanul e cercetat într-un dosar, pe 6 septembrie ajungând iar în arest.

Precizăm că Etan Tzvi Dimant, cetăţean american, student la Medicină, în Constanţa, racola tineri în cluburi şi apoi îi invita acasă, unde, de asemenea, le dădea de băut, dar le punea şi benzodiazepine, după care întreţinea cu ei raporturi sexuale. Aşa au păţit şi doi tineri din Medgidia pe 12 iunie, care au spus că i-a luat ameţeala şi că nu mai ştiu nimic. S-au trezit dezbrăcaţi, pe patul din dormitor. După ce au plecat, speriaţi, din apartamentul lui Etan Tzvi Dimant, cu maşina, au făcut şi accident rutier întrucât erau ameţiţi.

Au mers la Poliţie, a intrat pe fir un agent sub acoperire, astfel americanul fiind prins în flagrant. Au urmat percheziţii, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conţin benzodiazepine, recipienţi cu lichide susceptibile a conţine benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor şi diferite obiecte destinate obţinerii satisfacţiei sexuale. Suspectul a fost propus spre arestare, dar magistraţii au decis să-l lase în libertate.

Procurorii au depus contestaţie şi aşa a ajuns, în cele din urmă, în arest. Dar nu a durat mult şi a fost pus sub control judiciar. Între timp, cercetările au continuat, iar pe 6 septembrie oamenii legii l-au propus spre arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe cu efect psihoactiv.

„Admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, formulată în dosarul nr. 6722/P/2017 la data de 06.09.2017, şi ca atare: În baza art. 226 alin. 2 c.proc.pen. raportat la art. 223 alin. 2 c.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Dimant Etan Tzvi (…), pe o durată de 30 de zile, de la data de 06.09.2017 la data de 05.10.2017 inclusiv”, potrivit minutei judecătoreşti.

BĂTUT şi JEFUIT de către cei cu care voia să întreţină raporturi SEXUALE

În timp ce ancheta cu violurile şi tinerii drogaţi este în toi, iată că pe rolul Judecătoriei Constanţa, la data de 23.08.2017, a fost înregistrat dosarul cu numărul 23462/212/2017, cu obiectul tâlhărie, în care Etan Tzvi Dimant este parte vătămată, iar inculpaţi sunt: Cosmin Andrei Stoica şi Nicolae Florian Sandu. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 8 spre 9 august 2016, în jurul orei 3.00, doi indivizi, prin exercitarea de acte de violenţă fizică asupra lui Etan Dimant, i-au produs acestuia leziuni care au necesitat, pentru vindecare, 25 de zile de îngrijiri medicale.

În plus, aceştia i-au furat un telefon mobil Iphone 6 Gold şi portofelul în care se afla o sumă de bani şi mai multe acte. Mai exact, americanul a plecat „la distracţie”, din apartamentul său, cu maşina personală. A oprit în primă fază la hotelul Oxford. Apoi a plecat în Mamaia, unde, în zona Cleopatra, a intrat în vorbă cu un grup format din 7 băieţi. Apoi a mers la hotelul Perla cu unii dintre ei, acolo unde a întreţinut raporturi sexuale cu o persoană. După care a mers în centrul oraşului Constanţa, iar de aici nu mai ştie exact ce s-a întâmplat întrucât se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cert este că, în jurul orei 3.00, atunci când şi-a mai revenit, se afla în maşina personală, în Valu lui Traian, de acolo sunând la 112.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ia PU.LI in CU.R si-n gura la " FACULTATE " , de-o sai piara chefu' de CIOCANE !!! Ia-ti " mireasa " ziua buna ... c-o sa fii TAR.FA o luna !!! O luna si zece ani ... TAR.FA doar pentru GOLANI !!!
0
0
Cun drac gaseste americanu asta marfa poate da peste o banda de hoti si il si fute si ii ia si bani si tot si ii fute si o bataie sa se sature iauzi la asta cu baieti femeile ce au ca sunt f bune de o
0
0
Se caftesc inclusiv heterosexualii. Ca si-a luat-o un curist peste bot e ceva marcant pentru restul lumii? Cineva a fost talharit si caftit,curist sau nu ,asta e de fapt subiectul.
1
0
un fleac, l-au ciuruit
9
0
au venit americanii ! sa va saturati , am ajuns slugile drogatilor ! bravo basescu , in frumoasa colaberare ne-ai bagat .
5
3
mai nenica nu se gaseste unul sa-l stranga de gat pe gaozarul asta?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614