REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Anca Dinicu ajunge pe masa de operație. Actrița se confruntă cu probleme serioase de sănătate

Anca Dinicu ajunge pe masa de operație. Actrița se confruntă cu probleme serioase de sănătate

Valentina CAMARA 3 decembrie 2022 | 00:00 801

Anca Dinicu nu se va putea bucura de sărbători așa cum se cuvine. Actrița, în vârstă de 32 de ani, a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă de ceva timp.

Anca Dinicu

Anca Dinicu se operează a patra oară la genunchi

Anca Dinicu a dezvăluit că s-a putea să-și petreacă sărbătorile în spital, și asta pentru că are programată deja o intervenție chirurgicală, înainte de Crăciun.

Nu este prima oară când actrița ajunge pe masa de operație, din cauza problemelor pe care le are la genunchi.

Vedeta spune că a încercat toate soluțiile posibile, însă nu a reușit să scape de dureri: "Va trebui să mă operez chiar înainte de Crăciun, e a patra oară când rotula mea nu mai vrea să stea la locul ei, mă aşteptam să fie nevoie de o intervenţie mai complicată.

Nu e foarte grea operaţia, într-adevăr, dar recuperarea am înţeles că e dificilă.

Rotula mea sare, chiar dacă stau în picioare. Nu trebuie să fac ceva anume. De fiecare dată am făcut recuperare, fizioterapie, doar că acum nu mă mai ajută deloc ligamentele şi am înţeles că meniscul nu e ce trebuie. Trecem şi peste asta.", a declarat Anca Dinicu.

Anca Dinicu nu renunță la actorie, nici când problemele de sănătate îi pun bețe-n roate

Cu toate că mai sunt câteva zile până când va suferi o intervenție chirurgicală, Anca Dinicu nu renunță la scenă. Actrița a dezvăluit că va putea fi văzută în continuare în cadrul spectacolelor, înainte de operație: "Până mă operez mă vedeţi în şapte spectacole, la Teatrul de Comedie şi la Teatrul din Râmnicu Vâlcea. După care, în funcţie de cum decurge recuperarea, o să vedem, pentru că eu în două-trei luni o să-mi revin complet. Dar nu vă las să vă fie prea mult dor de mine, pentru că mai am ceva nou, un film, «Love Sorry», în regia lui Iura Luncaşu.", a mai spus Anca Dinicu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108