REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Anca Nedea: Angajăm sau nu cameriste, oricum ne paște falimentul!

Anca Nedea: Angajăm sau nu cameriste, oricum ne paște falimentul!

Replica API 30 aprilie 2020 | 00:00 6100

Hotelurile de pe litoral se pregătesc deja să cazeze primii turiști, chiar dacă nu se știe sigur data începerii sezonului estival. Deja multe din ele își vor deschide ușile pentru cei care vor veni pe litoral după data de 15 mai, când se va dizolva starea de urgență. Însă, rămâne o problemă majoră. Cum se vor deplasa oamenii până pe litoralul românesc, atâta vreme cât restricțiile de circulație în afara localității rămân valabile, chiar și după data de 15 mai, iar pentru a părăsi localitatea în care ești domiciliat ai nevoie de motive justificate. Va fi oare vacanța pe litoral, unul din motivele întemeiate după data de 15 mai?

Nu știm ce să credem și ce să facem. Sunt declarații făcute fără cap

Nu știm ce să credem și ce să facem. Sunt declarații făcute fără capDirectorul executiv al Organizației Patronale Mamaia-Constanța, Anca Nedea, își exprimă nemulțumirea față de restricțiile de circulație, impuse de autorități și după data de 15 mai. „Nu mai știm ce să credem și ce să facem. Angajează cameristele care au terminat șomajul și nu au din ce trăi, sau nu le angaja, pentru că oricum te paște falimentul. Este unul din momentele în care nu înțeleg de ce am făcut atâta școală. Sunt declarații făcute fără cap, fără strategie, care încurajează un anumit comportament al populației, determină fluctuații ale pieței, ale comportamentului băncilor și pe care este normal ca noi să construim strategii de reacție la criză, pentru că aparțin unor autorități centrale ale statului, stat care acum, mai mult ca oricând, dictează”, a spus Anca Nedea într-un comentariu pe Facebook în contextul declarațiilor făcute de președintele României, Klaus Iohannis.

Hotelurile așteaptă turiștii pe litoral cu o serie de măsuri luate în contextul pandemiei de coronavirus

Totuși, Organizația Patronală Mamaia – Constanța a trimis un comunicat prin care asigură turiștii ce vor sosi pe litoral după această dată, că vor găsi condiții optime de ședere și de servire și vor fi feriți de eventualul pericol reprezentat de coronavirus. „Hotelurile de la mare așteaptă deschiderea sezonului și pregătesc o serie de modificări astfel încât turiștii care vin să se simtă în siguranță. Aceștia vor mânca în serii în hotelurile care nu dispun de spații suficient de largi, pentru a se evita aglomerațiile din restaurante, la o masă va sta doar o singură familie, șezlongurile vor fi depărtate și igienizate după fiecare folosire, iar saltelele ar putea să dispară de pe plajă. Camerele vor fi igienizate la schimbul de turiști, cameristele vor purta măști și mănuși, în vreme ce cazarea se va face preponderent online, pentru a evita statul la coadă la recepție, unde se vor trasa linii de demarcare, potrivit Organizației Patronale Mamaia Constanța (OPMCTA)”.

Număr de persoane limitat la masă și tacâmuri de unică folosință

Va fi mărit spațiul dintre mese în restaurante și se vor folosi tacâmuri de unică folosință. „Şi spaţiile interioare dedicate alimentaţiei publice vor fi folosite după ridicarea restricţiilor, dar ne vom alinia la măsurile trasate de distanţare socială, mărind spaţiul între mese, limitând numărul de persoane la o masă şi pe familie şi organizând mai multe zone de bufet. În ceea ce priveşte tacâmurile, se iau în calcul cele de unică folosinţă”, se mai arată în comunicat.

Așteptăm ca autoritățile să iasă cu noi măsuri

"Dincolo de procedurile de dezinfecţie standard, aşteptăm ca autorităţile centrale să iasă cu noi măsuri, şi vom face totul ca să le implementam, astfel încât sejurul românilor la mare să se desfăşoare în deplină siguranţă", a mai spus Anca Nedea.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a uitat de unde a plecat , nasu pe sus si numai talente ieftine ...
0
0
Reprofilati va ca treaba e nasola . O sa vina pulea si cu frasu pe litoral. Cu ocazia asta poate se desteapta si romanu ...sa nu mai plateasca un saculet de bani pe niste servicii si conditii de borduristi. Nu ar fi rau sa se trieze si sa ramana oamenii nu japcarii .
0
0
Muista asta dupa la l-a furat pe Copos de la rupt , a spart o familie sa se marite cu bosorogul ala fost mare militian si actual patron la Irish Pub , acum vine sa ne dea sfaturi
4
0
Ceeee!? Sa mergi in concediu cu familia si sa mananci cu programare in serii si cu tacamuri de plastic... Asta inseamna sa fii mafiot Duduia asta, Anca, e din alt film din care oamenii normal nu fac parte. Oare la ce categorie de turisti se refera in postarea ei!??? Eu unul ma duc la Dubai, e la acelas pret si fara tacamuri de plastic
11
0
Sunt cretini hotelierii. Disperati dupa bani. insa daca va fi vreun caz de Corona la ei in hotel, li se va inchide sandramaua si ii baga pe toti de acolo in izolare fortata. Ce handicapati !
6
0
Jet cu mamaia, cu adaos de minim 150% la fiecare produs, unde va credeti in marbella? la munca mai baieti nu mai stati pe banii lu tati.
11
1
Ce ma bucur ca dati faliment, sa muriti xcu totii, ce o sa faca coana martin cu m mic .. ? O sa iasa pe centura ..
11
1
oare cate cameriste aveati voi cu carte de munca???
19
1
Vai ce trist sunt ...dau faliment hotii. Sper sa tina starea de urgenta pana in Septembrie si sa nu mai viseze jegurile astea la miliarde de turisti. E O PANDEMIE SI CA SA NU MURIM TREBUIE SA STAM CAT MAI IZOLATI. Asta trebuie sa primeze ...nu afacerile pulii mele ...hotie de 2 luni de la malul marii.
26
3
Eu unul nu ii inteleg in ruptul capului pe cei care isi petrec concediul pe litoral. Cu banii cheltuiti aici si ar putea cumpara un sejur in Franta, Italia sau Spania e drept, aici un numar ceva mai mic de zile, dar nu cu mult mai mic, sau ar economisi o gramada de bani in Turcia, Grecia, Bulgaria. La o calitate a serviciilor net superioara in toate cazurile enumerate.
13
4
sa dai faliment....hotel europa te asteapta sa faci videochat
16
1
Nu mai angajati. Ma duc in Austria in concediu.
9
0
cine o fi lovit-o peste gura?
8
1
Falimentul sa ii manance pe toti,de la perla pana la rex si de la rex pana la navodari. toti profitorii si nenorocitii care au pus mana pe o garsoniera inchiriaza pret de Miami
19
2
Doamna pare o fitzoasa care plateste articole sa se bucure si ea de publicitste. Sigur ca o recomanda vocea si talentul ei
21
1
Tu ce scoala ai la baza Anca Nedea?,pentru ca orice absolvent cu studii economice stie ca orice firma cu capital de stat sau privat poate sa treaca si prin perioade in care nu castiga,dar daca tot esti sefa organizatiei patronale Mamaia--Constanta si vorbesti de faliment ia spune si care hoteluri din Mamaia sau Constanta sunt de vanzare si la ce pret.
23
0
Cu banii de pe doua sejururi scurte la Mamaia in conditii cu gresie pe jos in camera de hotel, iti cumperi vila in Primaverii mai Anca. Si la preturi de Monte Carlo turistii gasesc conditii de Jilava mai Anca. Bine ca s au construit blocuri moderne in Mamaia si fac concurenta jegurilor de hotelieri care au primit in dar aceste unitati si au stiut sa faca doar profit AUA si IOC investitii, mai Anca mai.
23
0
adica ce vrei sa zici doamna ca dl presedinte nu are cap? are ditamai capatana de vitel!
15
2
Aveti preturi de Antalya si conditii de tot rahatul . Trebuie sa intrati in faliment si sa se ridice cei care respecta turistul .
22
0
Sincer imi pare rau de persoanele care raman fara locuri de munca, dar turismul din Romania 90% lasa de dorit. va doresc faliment placut si sa munciti si voi dupa pe 1500 lei.
26
2
V-a dorim faliment rasunator!La toti!Ne pisam pe turismul care il.practicati!Daca ati fi dat salarii normale la oameni,da,ati fi fost de folos cu ceva societatii,dar asa?Preturi de Ibiza salarii de Congo?Dati-va in mortii vostrii cu turismul vostru cu tot
26
2
ai aparut din nou in peisaj muisto ? Cine iti mai umple gura acum ca Mazarica este la bulau ?!!
18
1
Anul asta fac plaja doar constantenii.Fiecare in cartierul lui
24
0
Oricum , asta nu era turism , doar japca si bisnita !
30
0
Ancutza draga, ce mult te-am iubit !
13
0
lasa ca vine futacul tau pe motocicleta ca la nunta si te salveaza...
20
0
Asta a luat hotelul pe baza lu barbasu se da mare patroana dar vrea sa inchida magazinele in statiuni ca sa poata sa vanda la suprapret si jecmaneala fripturile expirate ale restaurantelor si teraselor. Dar proasta cum e o sa goneasca turistii la Vama Veche sau o sa bage bani la autobuzisti si taximetristi sa ii duca aia pe turisti la magazinele din Mangalia
18
0
si fara masca parca tot la fel este
13
0
Saracii hoteliei, le vor scade veniturile in acest an. Trebuie sa ceam legi speciale ca sa vina turistii pe litoral sau sa-i compensam cu bani de la bugetul tarii.
21
0
asta face muie la greu
12
0
La cata pula a supt nedea nu are cum sa dea faliment exemplu sunt primaretele de la eforie Serban si pretenu georg copos
15
0
Hotelierii dim Mamaia:"E prapad! Am redus preturile de 4 ori, pana la nivelul celor practicate anul trecut in Maldive ,si tot nu face nimeni rezervare!"
45
0
Ce glume.. Conditii optime, manele si gunoaie. turisti cocalari, nepoti si nepoate de neamuri de curve din sistemul romanesc care suge de la stat. Sper daca vin la mare sa moara ei si tot neamul lor de covid
27
2
Dupa ani la rand in care ati luat pielea de pe oameni si ati oferit servicii de rahat era si timpul pentru un faliment!
42
1
vine pulea pe litoral
31
0
Tot ce inseamna grupuri mai mari de 3 persoane sunt interzise, deci raman inchise: hoteluri, restaurante, cluburi, festivaluri, concerte, etc, cel putin pana la sfarsitul anului. Ca nu vreti sa intelegeti, asta e altceva. Sper ca nu ati luat deja banii oamenilor, abuziv !!!
30
0
Paguba in ciuperci ca va paste falimentul. La preturile care le practicati nu va e rusine sa va plingeti? Sictir.
38
0
pretur jegoase, servire in scarba, lipsa de igiena. mamaia 4 ever. Dati faliment si vindeti. sa vina altii mai capabili.
40
0
Daca incercati sa intelegeti logica livrata de guvern publicului cu privire la gripa este posibil sa nu intelegeti nimic. La nivel planetar s a stabilit ca modelul economic actual nu mai functioneaza pentru ca consuma multe materii prime, materii care nu se mai gasesc in natura. Turismul, din pacate consuma exagerat de mult petrol, deci... Afacerile viitorului recicleaza tot si se deplaseaza fara petrol.
19
3
De afacerile voastre mizerabile.turism?asta e turism?cu toate boarfele angajate pe pile si relatii cu hotelurile voastre de 2 lei va meritati soarta. Nu plange nimeni dupa kkturile voastre de asa zise hoteluri.jegmaniti lumea si acum plangeti ca va paste falimentul.pai daca e faliment este pt ca sunteti incompetenti.in turcia nu se da faliment in grecia nu croatia nu doar in Romania.tu va n gura de snapani parveniti.sa va vad pe toti la sapa de lemn.
46
1
incepe sa miste dupa 2021,...incercati altceva
27
0
Mi se rupe pw de falimenrul tau!!
38
1
astazi vom servi masa de pranz in seria 5, adica de la ora 16.30 la 17.00. pofta mare.
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212