REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Anca Țurcașiu și-a pus fanii pe jar

Anca Țurcașiu și-a pus fanii pe jar

Valentina CAMARA 22 aprilie 2023 | 00:00 399

Anca Țurcașiu a postat o poză indecentă chiar din cușeta trenului. Actrița de 52 de ani le-a arătat fanilor și noua lenejerie cu dantelă, pe care a ales să o poarte în călătorie.

Anca turcasiu si-a pus fanii pe jar

Ancăi Țurcașiu nu îi este teamă să pozeze sexy la 52 de ani. De curând, ea le-a arătat fanilor și o fotografie indecentă făcută în cușeta trenului. Nu mai este un secret nici că actrița are un corp foarte bine tonifiat și că merge frecvent la sală pentru a se păstra slabă. Ea este atentă și la alimentație și își arată trupul cu fiecare ocazie.

Artista a petrecut Paștele în Maramureș, unde a practicat olăritul, alături de un artist ceramist. La plecarea spre casă, ea a călătorit cu trenul și s-a fotografiat într-o lenjeria intimă dantelată în cușeta trenului. Chiar dacă a primit foarte multe aprecieri, actrița a decis să șteargă poza sexy, potrivit rețeteșivedete.

Anca Țurcașiu a încins Internetul

Nu este pentru prima dată când Anca Țurcașiu postează fotografii sexy pe Internet. În urmă cu câteva luni, actrița le-a arătat fanilor o poză stând pe canapea, îmbrăcată doar cu un tricou și le-a explicat cum de este mereu bronzată.

„Mă întreabă lumea cum de sunt bronzată tot timpul. Am o vacanță pe an, iarna, în care mă bronzez, și vara în România, la mare, unde lucrez. Stau la soare cu măsură, cu protecție și folosesc după fiecare duș în loc de cremă hidratantă, cremă autobronzantă. Care este la fel de hidratantă și care întreține culoarea pielii pe tot parcursul anului. Ăsta e secretul”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Cu toate astea, câțiva internauți i-au transmis că nu este normal să posteze fotografii indecente la 52 de ani și că doar femeile ieftine fac așa ceva. „Trist, chiar nu mă așteptam să văd așa poze. Sunteți o femeie frumoasă dar frumusețea o putem arată și prin alt mod”, arăta un comentariu. „Mai acoperă corpul….e păcat de imaginea frumoasă, câștigată în timp și cu eforturi, cred!”, a mai scris altcineva. „Ești o artista foarte bună. De ce trebuie să te pozezi ca o duduie de 2 lei? Mare păcat”, au scris ei pe Facebook, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468