REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ANCHETĂ în cazul unui INCENDIU izbucnit în CONSTANȚA, la SERE! Ce spun proprietarii

ANCHETĂ în cazul unui INCENDIU izbucnit în CONSTANȚA, la SERE! Ce spun proprietarii

Replica API 2 octombrie 2018 | 11:42 414

Un incendiu a izbucnit, într-un mod ciudat, la serele de pe strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța și asta pentru că, după cum a precizat proprietarul societății, pentru Replica, în locul unde a ars nu există sursă de curent electric. Prin urmare, se așteaptă rezultatele anchetei derulate la fața locului.

Un incendiu a izbucnit marți, 2 octombrie, în jurul orei 6.00, pe strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța, la sere. Este vorba de societatea Global Expert Logistic SRL, cu domeniul: cultivarea legumelor și a pepenilor, a rădăcinoaselor și tuberculilor. Au intervenit două autospeciale de stingere. La ajungerea echipajelor incendiul se manifersa generalizat la două sere, fiind afectată și o dubă. Echipajele au lucrat pentru localizare.

În jurul orei 7.00, focul a fost stins. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, numai pagube materiale. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Ce spune proprietara firmei

”Am fost anunțată de un angajat, el a fost și cel care a sunat la pompieri. Nu știm deocamdată de la ce a pornit. Doar ce a plecat Poliția de aici, să vedem. Nu au găsit nici o altă sursă de aprindere. Așteptăm și noi să vedem care a fost cauza pentru că, efectiv, nu știu. Nu avem curent electric în zona aceea, nu avem prize sau cabluri acolo. Pagube sunt, dar nu extraordinar de mari. Lateralul unei sere, acoperișul, niște țevi de irigații sunt afectate, o mașină, căreia i s-a spart un geam lateral, cred că este afectată cam 10%”, a declarat, pentru ”Replica”, proprietarul societății comerciale Global Expert Logistic SRL.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu-i bai ,a pus ochi pe teren
0
0
aceeasi propitara care se lauda ca acolo va fi un cartier de bloace inghesuite, pai terenu ala valoreaza o gramada de parai de ce sa-l iroseasca cu legume
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272