REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Anchetă la final! Irakianul care făcea pe “leul” la Ovidius ar fi un scandalgiu notoriu!

Anchetă la final! Irakianul care făcea pe “leul” la Ovidius ar fi un scandalgiu notoriu!

Replica API 3 iunie 2017 | 00:00 330

Dar magistraţii i-au ridicat controlul judiciar

Dar magistraţii i-au ridicat controlul judiciar

Irakianul care s-a dat în stambă, şi nu o dată – după cum susţin martorii, la Universitatea Ovidius, ameninţându-şi soţia şi încercând s-o lovească, se pregăteşte să apară în faţa magistraţilor. Oamenii legii au finalizat ancheta, iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa, pe 29 mai. Ahmed Mohammed Ghaleb Ahmed a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Precizăm că a scăpat de controlul judiciar.

“Revocă măsura controlului judiciar, prevăzută de art. 211 C. proc. pen., luată faţă de inculpatul Ahmed Mohammed Ghaleb Ahmed, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, nr. 4319/08.04.2017”, potrivit minutei judecătoreşti. Decizia a rămas definitivă pe 31.05.2017, când magistraţii Tribunalului Constanţa au respins contestaţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Amintim că scene incredibile s-au derulat în curtea Universității "Ovidius" din Constanța, sediul ce se află pe bulevardul Mamaia! Un student irakian, aflat sub influența băturilor alcoolice, s-a luat la ceartă cu soția sa. Astfel, la data de 7.04.2017, ora 15.30, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați că în curtea unei instituții de învățământ universitar din Constanța, situată pe bulevardul Mamaia, a avut loc un conflict spontan între un bărbat și soția sa. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoanele implicate. Însă, studenţii susţin că au intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi: “Dacă nu intervenam, o rupea cu bătaia. De parcă ar fi pentru prima oară când face aşa”, au spus martorii. La data de 08.04.2017, cetățeanul irakian Ahmed Mohammed Ghaleb Ahmed, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, implicat în conflict, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările au continuat, dosarul a ajuns în instanţă, numai că judecătorii au considerat că nu mai este necesar ca irakianul să fie judecat sub control judiciar, astfel că i-au revocat măsura preventivă. Urmează a se stabili primul termen în proces.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne pisam pe toti arabii din Romania
1
0
trimiteti-i acasa pe toti nu e nevoie de banii lor, mai mult rau fac. sa se duca de unde au venit
4
0
Mokancele se dau la arabi in loc sa invetze tennis , huooo
4
1
Un cacat obisnuit sa futa camile , a prostit o moldoveanca frumoasa , saraca dar rea de musca si acum se crede la el in desert ..
8
0
Turbanul este un acoperamant pentru cap, format dintr-o banda lunga de stofa, de matase sau de panza, de obicei alba, pe care o poarta barbatii din unele tari orientale, infasurata de mai multe ori in jurul capului. Dupa ce v-am dat definitia turbanului, hai sa i-l furam si sa i-l legam de gat. Apoi sa-l atarnam cu tot cu turban de macaraua aceea inalta de pe Bulevardul Mamaia, vizavi de Bancpost. Deci in apropierea Universitatii, ca tot ii place zona. Sa-l vedem cum i se falfaie.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108