REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ANCHETĂ la Spitalul Județean: un bărbat a MURIT după ce a CĂZUT de la etajul 5

ANCHETĂ la Spitalul Județean: un bărbat a MURIT după ce a CĂZUT de la etajul 5

Replica API 28 februarie 2021 | 11:07 5979

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați, duminică, 28 februarie, în Constanța, la Centrul de Dializă, acolo unde o persoană a căzut de la etajul 5 al imobilului.

(Sursa foto: Libertatea.ro)

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani, ar fi căzut de la etajul 5 al Spitalului Județean Constanța.

Update 1:

,,Am fost solicitați să intervenim prin apelul unic la 112, în acestă dimineață, posibil căzută de la etajul 5 în fața Centrului de Dializă. De îndată, la fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, dar și un echipaj din cadrul SAJ Constanța C2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani, a fost declarat decedat în urma protocolului de resucitare.”, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Update 2:

,,În această dimineață, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Județean Constanța ar fi căzut în gol de la etajul 5.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Update 3:

,,Evenimentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 6. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani care a căzut de la etajul 5. Pacientul era internat în secția clinică Chirurgie generală I și suferise o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune gravă.

În plus, săptămâna trecută a fost diagnosticat cu covid, motiv pentru care era internat într-un salon izolator destinat pacienților infectați cu SARS CoV-2.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Conducerea Spitalului regretă tragicul eveniment. În momentul de față este în curs o anchetă internă.” transmit reprezentanții Spitalului Județean Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era un pacient operat de cancer de colon, cu metastaze, diagnosticat recent si cu COVID. A vrut s-o sfarseasca repede, fara sa se chinuie. Dumnezeu sa-l ierte si la dracu' cu popii daca spun ca e sinucidere
2
0
Relu a ramas pe sistem de laGeamurile ar trebui sa se deschida doar pe verticala pt a stopa teribilismul unor pacienti.
1
3
a murit de covid deoarece s-a aruncat de la covizi,jumate din sectia de chirurgie fiind transformata in sectie covid din noiembrie,si apoi mosul nu era la prima tentativa de suicid,astia sunt insistenti
2
3
Relu, cand te-ai nascut pe strada ta s-a spart conducta de canalizare. Miroase rau, rau de tot.
5
4
asta i mas media ce o dorim si postacii ce i... scarbim! rusine cu r mare dam nu o am in dotare!
1
3
De ce pula mea nu au pus onsaltea? Unde era automacara????? ISU e de vina. Jos Arafat.
9
9
au venit cu matura si farasul de data asta sa stranga resturile de creier
3
7
scara???salteaua?? hai handicapatilor,nu intrebati?..
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468