REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ANCHETĂ! Tineri AGRESAȚI la un local din Vama Veche!

ANCHETĂ! Tineri AGRESAȚI la un local din Vama Veche!

Replica API 7 mai 2019 | 11:00 2131

Trei tineri au ajuns la spital după ce ar fi fost agresați în incinta unui local din Vama Veche. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

foto: Facebook/Yuva Beach Bar

Totul s-a petrecut în dimineața de 3 mai, în jurul orei 4.00, când trei tineri, din Vama Veche, se aflau la localul Yuva Beach Bar. Potrivit informațiilor noastre, aceștia ar susține că trecuseră vreo două ore de când se aflau acolo și chiar stătuseră de vorbă, la un moment dat, și cu administratorii localului. Numai că, dintr-o dată, au fost luați la pumni de către agenții de pază, pe motiv că ar căuta scandal. Toți trei au ajuns la spital, după care au mers și la Serviciul de Medicină Legală Constanța, iar pe 14 mai vor fi eliberate certificatele medico-legale.

Ce spun oamenii legii

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche, la data de 3 mai a.c., în jurul orei 4.15, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că trei bărbați, cu vârste între 30 și 34 de ani, toți din localitatea Vama Veche ar fi fost agresați pe terasa unui club din stațiune de trei bărbați, care ulterior ar fi fugit. Unul dintre bărbați a fost transportat la spital, nefiind necesară internarea. Ceilalți 2 bărbați s-au prezentat singuri la spital, însă nici aceștia nu au rămas internați. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Localnicii din @ Mai si din Vama nu sunt tocmai exemple de urmat. Se stie de decenii bune ca au carente mari in educatie si de aici restul. Putini,foarte putini sunt bastinasi cu mintea limpede,cu bun simt. Bine ca din cand in cand mai vin turisti care sa preia asupra lor de-a valma toate zicerile negative despre Vama,despre 2 Mai. Totusi nu e chiar ca in Vaslui sau in Ferentari,parte a Capitalei Patriei. Labagii locali cu aere sunt cu mult mai putin periculosi ca smardoii Capitalei .
0
0
Parveniti! Merg in grecia ,e mai multa liniste caldura bun simt si mai ieftin
1
0
Bai Chucky,mai lipsea sorata din Vama.De mic esti prost.Ai uitat cum ai scapat cu violul si pastilele.Acum faci pe cetateanul model care a venit in vacanta la mare.Pai tu meriti batut in fiecare zi,nu doar odata pe an.Dar cum ai stiut unde ai luat bataie?Nu ai luat toata doza?Ca tu nu prea mai sti nimic a doua zi.Drogatule
1
0
De mic ai fost prost.Dar cind bei si mai te si pastilezi esti handicapat.In fiecare an iei bataie,prostule,si tot nu te potolesti.Ramii dracu la Brasov,drogangiule si nu te mai unfla ca broscoiul,ca de aia ai ochii vineti.Pt cine nu il stie pe drogatu de Chuky,il gasiti la intrarea in Vama,la La Popas,de unde fura pensia lu tasu pt droguri.
2
0
cei de la yuva sunt oameni primarului!!toata lumea stie ca este partas la fiecare afacere buna din vama el ar trebui sa si spele rufele si cu bataia nu e ok baieti de acolo ar trebui sa supravegheze si sa asigure linistea an interior cei recalcintranti scosi afara nu batuti dar stiti cum e nu a batut pe cine trebuie !!!cel mai simplu dat foc intrat cu excavatorul an asa afacere de pe domeniul public reclamatiile trebuiesc facute cat mai departe pe plan local se musamalizeaza
3
0
Cred ca trebuie sa ajunga la minister sa schimbe paza la yuva sa scapam de talentosii aia care fac figuri pe banii nostrii. Mate goale care sunt ei.
4
0
Nu cumva s-au dus sa-si ceara dreptul de smecher si au plecat cu botul spart ?
0
0
Esti mai prost decat noaptea
0
0
Politistii din Vama Veche sunt niste pizde flausate
7
2
Politia s-a sesizat din oficiu , brutelor! Adica de la momentul sesizarii pe 112...
2
1
Dobrogea e plina de populatii de pripas incepand cu ciobanii din Sibiu pana la moldoveni din nordul tarii!La 1877 romanii erau minoritari!Asa ca klause nu ar fi de mirare ca cei 3 sa fie din catunul tau din ardeal
2
6
Aici comenteaza ceilalti patroni de localuri din vama ca isi baga unghiia in gat ca le merge la altii bine..
0
8
Veniti la noi. Bataia e din partea casei. La doua shot-uri cumparate un picior in gura gratuit.
8
1
Multa ura vad in comentarii . Tipic ca-n Constanta . Asta este si unul din motivele , care stagneaza civilizarea mentalitatii Dobrogei . Tipic oriental , care loveste sau scuipa , este un mare barbat .
20
3
Si cam cand ai fi vrut sa se sesizeze? Inainte sa posteze sau poate sa se intample? Asta e important acum? Apai ne meritam soarta, fratilor! Cu asa capete seci
7
1
doar boschetari si spurcaciuni. Lasa-i sa se manance intre ei.
7
6
Cam tarziu v-ati sesizat. Doar dupa ce au semnalat victimile pe fb, ati preluat si voi stirea.
14
3
Daca eram eu ii asteptam si ii dadeam un cutit in burta. Oricum imi dadea Dragnea drumu la alegeri dar eram respectat pe viata
4
24

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212