REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Te așteptăm cu nerăbdare”

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Te așteptăm cu nerăbdare”

A.F. 15 noiembrie 2022 | 00:00 1129

Andreea Antonescu a anunțat sexul bebelușului ei și al lui Victor Vrînceanu într-o postare pe rețelele de socializare. Cântăreața a dezvăluit pentru fanii ei că abia așteaptă să își țină la piept al doilea copil.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu vor avea o fetiță. „După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptăm cu nerăbdare, iubita noastră”, a scris în mediul online artista, care a și distribuit o fotografie specială.
În prim-plan apar ea și partenerul, însă în evidență iese burtica artistei. E îmbrăcată într-un body negru, foarte mulat pe corp.

Andreea Antonescu mai are o fetiță, pe Sienna, din căsnicia cu Traian Spak.

În august a dezvăluit sarcina

Anunțul cu privire la sarcină a fost făcut de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare în august, iar vestea că așteaptă cel de-al doilea copil a luat pe toată lumea prin surprindere. „A doua minune din viața mea!?? Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris artista pe Instagram, în luna august.

La sfârșitul lunii februarie, Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre iubit. A spus că se iubește cu un jurnalist din România, dar preferă să nu îi dea numele. Este vorba despre Victor Vrînceanu, redactor-șef al unui cunoscut site de știri mondene, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce stire interesanta ca Antoneasca a facut sex he he
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212