18.8° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
18.8° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Replica API 16 august 2022 632

Artista a dezvăluit și cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Este vorba despre Victor Vrânceanu.

Andreea Antonescu

Până acum, cei doi au fost discreți cu relația lor, iar acum artista a împărtășit bucuria cu fanii de pe contul său de socializare. Andreea Antonescu mai are o fetiță, pe Siena, din căsătoria anterioară.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

"A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase", a scris Andreea Antonescu, scrie antena3.ro.

Cine este iubitul Andreei Antonescu

Apropiații Andreei Antonescu au știut că aceasta trăiește, de câteva luni, o frumoasă poveste de dragoste. Victor Vrînceanu este cel care o va face mamă pentru a doua oară. Acesta este jurnalist și are 34 de ani.

Andreea este mama unei fete de 11 ani, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Deși s-au despărțit din 2019, în luna aprilie a acestui an, Andreea mărturisea că divorțul nu se finalizase.

"Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata", declara Andreea Antonescu, în aprilie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Bravo nea GYGY KARYGY KARICY hai nea RELU cu comment-uri belea da campioni BELEA PA KANAPEA CU KOADAN EA !!! Fac cinste mare nea GYGY KARYGY KARICY SHOKARYGY
0
0
care le face insarcinate???cum arata obiectul,mult dorit de toate fetitele???
1
0
oare ea stie cine e tatal ?
0
0
Ca asta plateste curvistinele !
1
0
s.a nascut intre carpati dintr.o mama si cinci tati!
0
0

Monden

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620