REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Andrei Bodean rămâne la conducerea DNA Constanţa!

Andrei Bodean rămâne la conducerea DNA Constanţa!

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:19 542

Andrei Bodean rămâne şef la DNA Constanța! Începând cu 1 octombrie, acesta a fost împuternicit în funcţie pentru o perioadă de 6 luni. Luni, 1 aprilie, termenul a expirat, însă rămâne şef în continuare, întrucât i-a fost prelungită împuternicirea pentru încă 6 luni, a confirmat procurorul, pentru Replica. Andrei Bodean este procuror la DNA din 2013.

A devenit cunoscut după ce a trimis în judecată afaceriști și politicieni controversați, precum pe Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre și Sorin Strutinsky, dar și datorită cazurilor de omor pe care le-a anchetat pe vremea când era criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Andrei Bodean are 39 de ani și a intrat în magistratură în anul 2008, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Bodean va conduce instituția până la 1 octombrie 2019.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La aeroport cand vi ???
0
0
Si Lui S. Calaigii, nu El i-a facut bucuria!? Asa vorbeste lumea in targul tomitan.
4
0
Pe timpul P.C.R.cel mai mult conta sa ai"origine sanatoasa"nu cat de capabil esti.Se pare ca de la lovitura de stat din decembrie 1989 pana azi nu s-a schimbat mare lucru.
1
0
D-le Bodean , sunteti ocupat cu examene si de la cazul umflatului cu drena de NY , in ultima vreme nu auzim ca s-au mai descoperit ciorditori de bani publici in acest oras de prosti... Cititi vreo doua zile comentarii la articole si gasiti teme pentru sute de dosare...
2
1
Daca il tin coaiele sa vina la securistu de artagea bogdan sa vada la aeroport coruptie! Dar artagea e sifonul lor si e protejat!
3
0
DAR TOTUSI STROE CAND DA SOCOTEALA PTR MILIOANELE DE EURO CIORDITI?
8
2
Nu ilie. N ai voie sa te iei de medici. Ei au voie salarii foarte mari si sa-si bata joc de oameni. Sa ne ceara spaga si eventual sa ne omoare. Ei sunt mai presus de lege. Deci te rog frumos sa termini. Ei sunt supraoameni. Doar medicii conteaza. Restul profesiilor sunt inutile.
7
0
Parca azi 3 apr trebuie sa vina si pronuntarea in celalalt dosar a lui Radu Mazare! Asteptam sa vedem....
5
1
bravo lui,merita la bucuresti
4
6
La Bucuresti esti chemat si numit sa executi comenzi politice!LCK a fost la fel!
10
4
apare ca un mare boschet neberberit si fara camasa ca ultimul om.
14
4
that means spin and balls! good luck buddy!
5
5
Dragi ziaristi, voi nu ati observat ca exista o contradictie intre DNA Cta si DNA Bucuresti? Andrei Bodean s-a ocupat de marile cazuri de coruptie din Cta, iar Adina Florea era propusa sefa DNA in Bucuresti. De ce nu faceti o ancheta pe aceasta tema? D-na Adina Florea ce mari corupti a anchetat si cati au fost condamnati?
21
6
DANA se ocupa de marea coruptie nu de liftieri si asistente prostane,ce parasti tu e treaba de militie nicidecum de parchet!
12
6
Mi-ar placea ca DNA sa se focalizeze pe coruptii din spitale. Foarte multe asistente, doctori, paznicii la usile spitalelor, liftieri, etc........majoritatea care lucreaza in spitale cer spaga de la oameni, desi slariile au crescut foarte mult.
17
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272