REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Andrei Gerea, replică ACIDĂ la adresa lui Rareş Bogdan: 'Violența verbală arată ori că tu ești pe etnobotanice, ori că nu stai atât de bine în sondaje pe cât te lauzi!'

Andrei Gerea, replică ACIDĂ la adresa lui Rareş Bogdan: 'Violența verbală arată ori că tu ești pe etnobotanice, ori că nu stai atât de bine în sondaje pe cât te lauzi!'

Replica API 6 mai 2019 | 00:01 309

Andrei Gerea, Călin Popescu Tăriceanu

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a comentat dur la adresa candidatului PNL, fostul moderator Rareş Bogdan.

Andrei Gerea nu s-a ferit să spună că limbajul folosit de Rareș Bogdan la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu arată fie că liberalul este „pe etnobotanice”, fie nu stă în sondaje așa cum afirmă. „Dle candidat, înțeleg că te deranjează că vrem o dezbatere publică despre problema drogurilor în România. Violența verbală arată ori că tu ești pe etnobotanice, ori că nu stai atât de bine în sondaje pe cât te lauzi!!! Ce să fie? Ce să fie? Faptul că noi vrem o dezbatere pe tema drogurilor în România, nu înseamnă că trebuie să te și apuci de consumat!”, a scris Gerea pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jeguri nenorocite, javre ordinare- puscarie pe viata
1
1
Nu v-a convine oamenii care spun adevarul PNL tea ridicat traseist politic ce esti
2
3
Bine comentat,,amintiri"! Dar noi romanii avem memorie de karas:3 SECUNDE MARI si LATE atat ne tine!!!! Ar trebui intradevar sa mai scormonim prin amintiri si SA NU MAI VOTAM TOT I KORUPTIi!!!
0
0
Aveam vreo 30 de ani si-mi aduneasem, cu chiu cu vai, destui bani pentru un 4x4 secondhand , sa n-o mai sug prin drumurile lasate inzapezite din nesimtirea alora pusi sa le curate. Cosmarul parcarilor pe bordure sau prin troiene. Etc. Iar muie asta care beleste fasolele false in poza a bagat el TAXA AUTO. A trebuit sa mai strang bani inca vreo 5 ani pentru ceva nou. Cand am reusit, si la asta era taxa. Pentru asta NU VOTEZ TARICEANU NICIODATA. Eu nu uit, ca restul oilor.
7
2
Sasi taie PE-NE-LE Papagalu
3
3
D-le Gerea imi pare rau ca trebuie sa folosesc un limbaj trivial si josnic dar: SUNTETI UN IDIOT !
5
6
toti o apa infecta si un pamant, contaminat!!!
5
1
Rares Bogdan un SECURIST din tata in fiu , iar fata il da de Gol . DROGAT .
10
8
Rares Bogdan nu e fumat, e tras pe nas si pastilat. Are curaj oare sa-si faca analize si sa le faca publice?
16
7
Gerea,vorbesti din proprie experienta?
14
10
Ce ai facut tu aricene cu patriciu si nastase 900000000 milioane unde au disparut ?Borfasilor ordinari !
13
8
Asa limbistii mei sugeti ma la carici non stop si pupati ma in rozeta en gros.Nu ii uitati pe klasugel cap de vitel alias ciorditorul de casute,kovesi artista de top,gangsterii lazar,onea,negulescu,parnaiasul orban si lista poate continuua.succesuri la greu.EIUM !
9
14
Lasa ca stai tu bine in sondaje... ai rabdare si o sa vedeti cum o sugeti la vale pe 26
17
18
Acest soldat credincios a lui tariceanu ce doreste si el un loc cald in parlamemtul european departe de agitatia cotidiana din zona izvor. Un habarnist complet care are pareri despre oricine orice oricum oricand. Mai da te n mm gerea cu opiniile tale pisate. Ne doare n pl de opinia ta la fel cum ne doare n pl de propunerea ta de a dezbate public subiectul dorguri. SPUNE NU DROGURILOR! paradisuri fiscale vreti sa faceti acum vreti sa fie evental o columbie a europei. Sa va fut in gura pe voi cu drogurile voastre offshoreurile si toate mizeriile care ne au dus pe marginea prapastiei
21
19

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212