REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ansamblu rezidențial în vecinătatea complexului Doraly Mall

Ansamblu rezidențial în vecinătatea complexului Doraly Mall

Replica API 12 februarie 2019 | 08:24 1107

În vecinătatea complexului Doraly Mall, mai exact zona străzilor Sergent Nicolae Grindeanu, numărul 70B și șoseaua Mangaliei numărul 84, din județul Constanța se dorește a se construi un ansamblu rezidențial.

Beneficiarii investiției, Manea Victor, Manea Ecaterina și Drugă Bogdan au depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) documentul privind ” Elaborare Plan Urbanistic Zonal- zona delimitată de șoseaua Mangaliei, strada Nicolae Grindeanu și proprietate privată” în vederea modifcării reglementărilor urbanistice aprobate prin Hotărârea Consiliului Local 286/31.10.2011 pentru amplasamentul situat în zona menționată.

Prin PUZ se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcțiunea amplasamentului, înălțimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor față de aliniament și distanțele față de limitele laterale și posterioare ale parcelei.

Cele două amplasamente, respectiv, intravilan șoseaua Mangaliei, numărul 24, cu acces din strada Sergent Nicolae Grindeanu, suprafața de 600 mp și intravilan strada Sergent Nicolae Grindeanu numărul 70B suprafața de 1.261 mp din județul Constanța, au o suprafață totală (loturi) de 1.861 mp conform actelor și 1.791 mp conform măsurătorilor.

Suprafața zonei studiate este de 16.485,00 mp conform ridicării topografice întocmite de S.C. TopoMiniera S.R.L.

Zonele de reglementare propuse: locuințe individuale și colective mici în regim de înălțime P+2E- 10,00 metri, locuințe colective de dimensiuni mici și medii în regim de înălțime P+4E+M- 18,00 meri, locuințe colective medii cu funcțiuni complementare la parter P+4E-8R- 27,00 metri și locuințe colective înalte situate în afara zonelor protejate construite P+5E-8R- 30,00 metri.

Amplasamentul prezent documentației P.U.Z. este liber de construcții și anterior a fost reglementat atât ca zonă de locuire individuală, cât și colectivă.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti niste ziaristi de tot kktu.scrieti numai dupa ureche.este vorba de Victor Manea alias Manuta din km4-5 nici de cum de pnl-istu pwulii fraierilor
3
0
Manea mana in mana cu Mafia Doraly Druga Bogdan asociere faina Politician ratat Mafiot sadea
0
1
Inca o dovada ca xei de la PNL ni se diferentiaza cu nimic fata de cei de la PSD.De fapt sunt impreuna la afaceri si furaciuni.USL exista.
0
0
nu ii intreaba nimeni pe acesti interlopi de unde bani de a ridica blocuri cand nu au muncite 2 zile . Nu se seziseaza in Franta Belgia Olanda Italia daca ai aparut cu o masina cu o valoare mai mare decat veniturile tale esti vizitat imediat de autoritati . Ati vazut voi in Italia mari mafioti sicilieni cu Ferari sau Mercedes aia nu stiu cum sa se ascunda .La noi nu e nici o problema nimeni nu intreaba nimic e ceva normal sa ai masina de 100 000 euro fara sa fi muncit , nu vb de cei care au afaceri corecte si isi permit masinile dar acesti interlopi au firme de fatada pe minus la sfarsit de an
8
0
Comentariile se scriu,nu se discuta mai analfabetule ,deci nu poate sa taca din gura ,poate tu folosesti gura ,pentru binele personal ,si limba pentru cur.
1
0
Inainte sa scrieti in ziar articole, este indicat sa va informati prostilor de ziaristi de la replica. Victor Manea nu este fostul politician, este MANUTA fost peste si actual vanzator de faina., un drogat...iar ECATERINA MANEA este mama lui ,care intre timp a decedat...si interlopul DRUGA BOGDAN....astia sunt cei doi care vor sa ridice ceva....politicianul VICTOR MANEA doar potrivire de nume Informati-va inainte sa scrieti un articol prostilor, ca asa a-ti scris si acum cateva zile articol de NICU BABU Asa ca numai scrieti toate tampeniile daca nu sunteti informati corect ..prostilor
12
0
are teren...ca a fost consilier si la judet si la municipiu...tovarasie cu Mazare la toate proiectele...ca de fapt asta s-a intamplat PNL love PSD si invers...cand sunt de bagat bani in buzunar nu mai conteaza partidul din care faci parte ...accesati ...infosudest.ro...si va veti lamuri.
5
2
Pai sa o luam usor primul Victor Manea fost candidat la primaria Constantei este cel care umbla cu elfantul pe bul. Tomis ,doi Bogdan Druga tentativa de interlop cu apucaturi de peste din km 4-5 il gasiti la un serch pe google, trei terenul respectiv este mai mult intre case dar nu e pb in Constanta asta se rezolva . Pai acum vedeti pe cine trebuia sa votam ca a iesit Mazare sau asta tot aia era . Da de unde au bani de constructie nimeni nu se intreaba ? Matematica e simpla cati ani ai muncit atatea venit . De unde bani de constructie blocuri ? Declaratia de avere a fostului deputat si Druga
6
0
Parcari nu face? Ar trebui minim un loc de parcare pt fiecare locuinta si inca vreo 20 de locuri pt vizitatori.
6
0
aglomeratia starneste senzatia
8
0
cu mari efort se descurca de pe o luna pe alta, javrele, hotii isi fac ...de cap cu banii furati din munca cinstita si sacrificiile celor multi, asta i tara !
10
0
Sa faca mall !
6
1
De unde are asta bani de complex rezidential ca e un rupt in cur ? e marioneta lui Radu Cristian primarul de la Mangalia.
17
1
Opa si Senior Laditze sofer de cipanezi a ajuns sa faca blocuri...Ce bine se fura la PNL...
13
1
Adevarul e ca era nevoie de un bloc in parcarea aia si pe spatiul ala verde , sa isi parcheze masinile pe calea ferata si pentru plimbat tot acolo pe tevile de caldura ! Mu13 pentru "investitori" !
20
1
Cum au ajuns proprietari pe o parcare?
24
0
Huuuuaaa PSD, javrele astea doua PNL si PSD sunt mana in mana la furat ca si restul gastilor de nenorocitipartide, fraierii cu frimiturile si ei cu ciolanele, votati PNL ca sigur vom trai mai bine, singura varianta sa scapam de aceste jeguri e sa candideze un vecin, cunoscut ca un om bun si cinstit ca a vota PNl sau alt partid ca raspuns la ciuma rosie nu e o rezolvare
12
4
Teoretic, e la ma-sa-n curte. Terenul este proprietate privata. Cand o sa fie al tau o sa poti sa comentezi. Pana atunci, mai taci dracu de saracie si besi la munca.
7
17
Singura parcare din zona, si acolo vor sa construiasca un bloc. Si cum la primarie sunt toti smecherasiii care apara drepturile constantenilor, sigur vor primii aviz.
24
1
Se vede din satelit, unde vor nenorocitii sa construiasca, jumatate e parcare, jumatate e spatiu verde. Sa construiasca la ma-sa-n curte.
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614