REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Anton Antoniadis: S-ar putea să avem un Șoșoc la Primăria Constanța sau la CJ! Video

Anton Antoniadis: S-ar putea să avem un Șoșoc la Primăria Constanța sau la CJ! Video

Mirela PASCAL 20 martie 2024 | 00:00 3334

Președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis, s-a aflat marți, 19 martie, în studioul Replica, unde a vorbit despre proiectele pe care le are în vederea marcării Zilei Naționale a Greciei, Totodată, Antoniadis a vorbit și despre politica locală, candidați, alegeri... rezultate. Ce prognostic a dat, aflați în rândurile de mai jos.

Anton Antoniadis: S-ar putea sa avem un sosoc la Primaria Constanta sau la CJ! VideoAnton Traian Antoniadis și Mirela Pascal

În debutul interviului, Anton Antoniadis a vorbit despre proiectele pe care le desfășoară în ultima perioadă, în contextul sărbătorii Zilei Internaționale a Greciei. ,,Mai sunt câteva zile până la 25 martie, când sărbătorim Ziua Națională a Greciei. Avem la Ateneul Român, începând cu ora 18:00, un spectacol superb, după care, pentru constănțeni, avem un eveniment la Jean Constantin, sâmbătă, 30 martie, ora 18:00. Îi așteptăm pe toți cu drag”, spune Antoniadis.

Mai multe despre eveniment, urmăriți în materialul VIDEO de mai jos:


În 2020, Antoniadis a candidat la Primăria Constanța, însă, de câțiva ani, a făcut un pas înapoi în politică și explică de ce. „Am spus de mult STOP, de 2 ani cred. În 2024 mă voi ocupa de pescuit, nu mă voi ocupa de politică, nu știu ce va fi în 2028, dar în 2024 clar nu mă veți vedea pe vreo listă, am refuzat mai tot. Sincer, n-am primit oferte de la PSD, nu am avut nici o întâlnire, nici o strângere de mână, nici o cafea cu zahăr sau fără. Să zicem, se duce Antoniadis pe lista unui partid politic și cu ajutorul lui Dumnezeu intră în Consiliul Județean sau Consiliul Local. Ce se întâmplă? Acolo trebuie să ridici mâna și să faci ce zice partidul, e liderul de grup care ridică degetul sus, sau îl lasă în jos și ceilalți... ciocul mic, dacă nu, dispar. Majoritatea celor care candidează sunt luptători, boxeri și se pricep la un singur lucru, pe românește, să dăm un cap în gură, atât. Nu cred că nu există posibilitatea să se exprime, dar cred că așa văd ei campania, așa văd ei politica: hai să îl mănânc pe acela de funduleț”, spune Antoniadis.

Antoniadis: Vă dați seama ce veselie ar fi pe stradă, dacă am avea la primărie sau la CJ un Șoșoc?!

Ce se întâmplă dacă am avea la primărie sau CJ vreo... Șoșoacă?! „S-ar putea să avem un Șoșoc, dacă nu e Șoșoacă, e un Șoșoc. Vă dați seama ce veselie ar fi pe stradă, ne-am înveseli toți, ne-am uita la televizor în fiecare zi, pentru că dacă ar fi un Șoșoc am avea parte de spectacole în fiecare oră. Fiecare are dreptul lui să fie Șoșoc”, a completat Antoniadis.

Antoniadis a vorbit și despre candidatul PNL la CJ, Florin Mitroi, despre care spune că: „nu-l cunosc pe domnul Mitroi, însă tot județul, toată Constanța și tot poporul acesta știe că la Valu lui Traian s-a făcut ceva. Localități în care s-a făcut ceva sunt cam două, hai să zicem trei cu Kogălniceanu sau patru, cu doamna Gâju la Cumpăna. Dacă a luat hotărârea să candideze, cu toate că până acum două trei zile toată lumea zicea că va candida ba Scupra, ba Huțucă, s-a cam terminat filmul, s-au jucat cărțile și unii au căzut de «Popa Prostul», că așa este în cărți, se joacă și «Popa Prostul», nu numai «Poker»”.

Mai multe, urmăriți în materialul VIDEO de mai jos:

Interviul INTEGRAL îl puteți urmări mai jos:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272