REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Antrenor nou la SSC Farul! CE SURPRIZĂ!

Antrenor nou la SSC Farul! CE SURPRIZĂ!

Replica API 17 iulie 2017 | 00:15 595

Reunire cu surprize la Suporter Spirit Club Farul Constanța. După promovarea în Liga a 3-a, conducerea clubului a decis că este nevoie de o schimbare și în privința băncii tehnice, chiar dacă echipa va fi pregătită de aceiași antrenori. Astfel, directorul tehnic Viorel Farcaș a preluat funcția de antrenor principal în locul lui Ion Barbu, care va ocupa în continuare postul de antrenor secund, alături de Gică Mina. Tot astăzi a fost trimisă către FRF și documentația necesară înscrierii echipei în campionat, astfel că acum urmează stabilirea lotului de jucători cu care se va porni la drum în noul sezon, precum și programul de pregătire până la startul oficial în Liga a 3-a. Și, bineînțeles, stabilirea unui buget optim, pentru ca la finalul noului sezon să se reușească o nouă promovare. „La fel ca şi în sezonul 2016 - 2017, ne dorim să alcătuim un lot competitiv, format din jucători cu un nivel superior cu cel puţin un eşalon faţă de cel în care suntem angrenaţi. Va fi o provocare căreia sperăm să-i facem faţă cu brio, aceea de a păstra un echilibru între fotbaliştii experimentaţi şi tinerii pe care regulamentul competiţiei ne obligă să-i avem în teren. Avem deja mai mulţi jucători în vizor şi sperăm să reuşim să-i identificăm pe cei care să contribuie decisiv la obiectivele pe care ni le-am asumat“, se arată în comunicatul clubului constănțean.

De menţionat că Viorel Farcaş a fost director general al S.C. Confort Urban S.R.L., dar a fost înlăturat din funcţie ca urmare a unui dosar intrumentat de DNA. Mai mult, Farcaş a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

El a fost cercetat de DNA pentru săvârşirea infracțiunilor de luare de mită, instigare la folosirea cu rea credință a bunurilor societății, într-un scop contrar intereselor acesteia (în forma participației improprii), și conflict de interese. În acordul de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut că, în perioada 27 iunie – 19 noiembrie 2014, inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel, în calitate de director general al SC Confort Urban SRL Constanța, a solicitat administratorului delegat al unei societăți comerciale (ce deținea în același timp și o funcție de execuție în cadrul SC Confort Urban SRL Constanța) să achiziționeze un autovehicul marca Porsche Macan S pe care să-l pună la dispoziția inculpatului, lucru pe care acesta l-a și făcut.

Sorin TEODOREANU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/fostul-director-al-confort-urban-a-recunoscut-ca-a-primit-spaga-un-porsche-macan-321079/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti frustratilor ca Farcas a refuzat functia de antrenor ! Lingai frustrati ! Cititi Ziua de Constanta
0
0
Penalule , ai gasit o paine de mancat de la copii astia , javra ordinara , dispari animalule
1
0
Nu Stanca i-a oferit mita Este unul care traia cu nevasta lui gimmy stie toata lumea asta Cu stanca mancau k paine impreuna
1
0
Au pus curva cu figura de tractorist antrenor.....penibil.
2
0
Pai si il puneti pe asta ? Nu mai bine era atrnor la Poarta Alba ? Mistoo, furi cateva milioane de euroi, te predai si esti ca nou, sa-mi bag mana-n buzunar. Daca furi o paine, te duci un an jumate garantat. Sunt curios daca ala care a oferit mita, in speta Stanca , a patit ceva si daca inca mai este in functie de conducere la C U , ca doar nu e deloc in conflict de interese ! Sau e ? NEN !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614