REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Anunţ de la Primăria Constanţa: Lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei, aproape de final

Anunţ de la Primăria Constanţa: Lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei, aproape de final

Replica API 30 august 2019 | 01:50 358

Lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei sunt aproape de final. După ce a fost turnat asfaltul, au fost montați parapetele de protecție și au fost reabilitate rampele de acces către pasaj pe sensul de mers dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre bulevardul I.C.Brătianu, lucrările se mută de luni, 02.09.2019, pe cealaltă parte a podului.

Astfel, circulația rutieră va continua să se desfășoare pe câte o bandă pe sens, dar pe partea reabilitată a pasajului.

În perioada următoare se va turna ultimul strat de asfalt și se vor continua lucrările de montare a parapetelor de protecție. În paralel cu lucrările de modernizare a podului, administratorul drumului public, SC Confort Urban, va executa lucrări de reabilitare a rampelor de acces.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa te cari din tara asta cat esti tanar. Eu am tot sperat de pe la 20 de ani. Am facut 50 sunt rupt in cur jupuit de statul asta nemernic mintit de derbedeii din politica inconjurat de nesimtiti si cu 30 de ani mai batran. Ce-am facut cu viata mea?
2
0
Podul Carol I sau Saligny avea 4,08 km cand a fost construit fiind cel mai lung pod din Europa si al doilea din lume, dar asta se intampla inainte cu mult ca tara asta sa sufere trauma comunismului care a sters orice fel de bun simt, educatie si civilizatie din cetatenii romani. Comportamentul mizer al romanilor se datoreaza fix acelui sistem bolnav.
7
1
Gata avem bani ptr. campanie , lucrarea, lucrarea cat face cu siguranta sau dublat preturile
3
1
De-aia intarzie ca "Podu dela butelii" a fost ridicat in rang. Acum e ... Pasajul Cumpenei. Mai a drak treaba. E grele maica.
6
1
Podul lui Anghel Saligny a fost construit in 5 ani si are 2,5 km lungime !!!!! Construit la 1895 . De o inginerie si complexitate , fara cuvinte . Nu aveau laptop , telefoane performante etc ..doar matematica si fizica direct cu creionu , pe hartie !!!!
8
0
bravo , in sfarsit BRAVO PSD , BRAVO DRAGNEA , BRAVO IO-HA-NNIS , MUIE BARNA - daca era el spalator de wc'uri se construia statia spatiala din galaxia alpha centauri in 10 ore.
5
6
Cand ma uit in jurul meu la oameni si la felul in care stau lucrurile mi-e scarba ca sunt roman si ca apartin acestei natii de cretini, idioti, nesimtiti, inculti, etc!!!
10
1
apolodor a construit podul lui Traian peste dunare in 2 ani fara tehnologii .primarul asta doar il repara in 5 ani
12
1
Turcii au facut ultimul pod peste bosfor intr un an jumate. Noi detinem recordul la cat de incet si prost lucram. Vai de noi unde am ajuns!!!
12
0
Bai...astia de sunteti ziaristi: inteati in sefiul PSD de la Trocadero sa vedeti minune: icoana cu Dragnea a fost data jos de pe perete si pusa cea cu Veorica! Astia sunt prosti rau
9
1
Asa se reabiliteaza podurile la noi in tara, podul de la Agigea a fost reabilitat in 8 ani de zile si nu stiu daca au terminat.Tara de cacat
15
0
Asa, lungiti-o sa mai jumuliti ceva bani. In curand se fac 5 ani de cand se,, reabiliteaza,,. 5 ani.
15
1
Chinezii faceau podul asta in 3 ore.
17
1
Poate n-ati inteles bine, e gata o banda, urmeaza cealalta, adica inca 3 ani . Vai poola noastra cu astia
23
0
reabilitare in 3ani. atat poate primaria pentru cetateni. pentru clientii fideli betoane fara numar. papusii sa prospere.
17
1
Am 20 de ani , sper sa nu mor de batranete si sa apuc si eu sa circul odata pe ambele sensuri ale podului.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272