REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Anunț foarte important! Tot municipiul Constanța rămâne fără apă potabilă!

Anunț foarte important! Tot municipiul Constanța rămâne fără apă potabilă!

Ana Maria LIPAN 26 noiembrie 2023 | 12:09 19320

Ca urmare a lipsei de energie electrică, orașul Constanța rămâne fără apă potabilă!La ora actuală, a căzut tensiunea la toate sursele care alimentează tot orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord). În aceste condiții, toți consumatorii din municipiul Constanța vor rămâne fără apă la robinete în aproximativ 2 ore.

Anunt foarte important! Tot municipiul Constanta ramane fara apa potabila!

"Asigurăm abonații că vom relua alimentarea cu apă la parametrii optimi imediat ce echipele furnizorului de energie vor reuși să repună în funcțiune liniile de tensiune. Vom reveni cu amănunte imediat ce vor apărea informații noi din teren!", au transmis reprezentanții RAJA.  

Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei

„Vremea severă înregistrată la nivelul județului Constanța, cu rafale de vânt care au depășit pragul critic de 100 km/h și viscol puternic, a făcut aproape imposibilă misiunea echipelor noastre care au asigurat permanența, pentru furnizarea apei tuturor consumatorilor în regim continuu. Trebuie să reamintim că avariile apărute la sistemul de alimentare cu energie electrică (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt) nu țin de operativitatea echipelor noastre. Rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor acționa pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice.

Astăzi – 26 noiembrie 2023, ora 12.00, situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei din județul Constanța este următoarea: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Oituz, Culmea, Valu lui Traian, Poarta Albă, Murfatlar, Cobadin, Viișoara, Cernavodă, Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, Poiana, General Scărișoreanu, Plopeni, Negru Vodă, Cotu Văii, Pecineaga, Moșneni, Vânători, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Cumpăna, Albești, Nicoale Bălcescu, Deleni, Dulcești, Aliman, Comana, Galeșu, Nazarcea, Eforie Nord, Independența, Viroaga și Ostrov.

 Și la nivelul Surselor care alimentează cu apă potabilă orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord) s-au înregistrat căderi totale de tensiune. În aceste condiții toți consumatorii din mun. Constanța vor rămâne fără apă la robinete în perioada imediat următoare. Având în vedere zona mare deservită și implicit lungimea și diametrul rețelei pentru ca sistemul să intre în presiune și ca toți abonații din Constanța să aibă din nou apă la robinete este nevoie de o perioadă de câteva ore din momentul în care alimentarea cu energie se va face la parametrii optimi.

Facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924  tasta 3.”, au transmis reprezentanții RAJA.

UPDATE ORA 15:00

„Județul Constanța se află în continuare sub averitizare de Cod Roșu! Echipele care asigură permanența depun, încă din cursul acestei nopți, eforturi susținute pentru a reporni sistemele care asigură furnizarea apei potabile, ori de câte ori se înregitrează fluctuații de curent. În multe localități se înregistrează căderi totale de tensiune, iar alimentarea cu apă este întreruptă.

Astăzi – 26 noiembrie 2023, ora 15.00, situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei din județul Constanța este următoarea: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Oituz, Culmea, Valu lui Traian, Poarta Albă, Cobadin, Viișoara, Cernavodă, Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, Poiana, General Scărișoreanu, Plopeni, Negru Vodă, Cotu Văii, Pecineaga, Moșneni, Vânători, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Cumpăna, Albești, Nicoale Bălcescu, Deleni, Dulcești, Aliman, Comana, Galeșu, Nazarcea, Eforie Nord, Independența, Viroaga, Adamclisi, 2 Mai, Limanu, Vama Veche, Eforie Sud, Tuzla, Olteni și Ostrov.

Și la nivelul Surselor care alimentează cu apă potabilă orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord) s-au înregistrat căderi totale de tensiune. În aceste condiții, consumatorii din mun. Constanța sunt afectați de lipsa apei. Echipele de intervenție fac manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării de apă la parametrii optimi, imediat ce se asigură alimentarea cu energie a surselor.”, au transmis reprezentanții RAJA.

UPDATE ORA 17:00

”Județul Constanța se află în continuare sub averitizare de Cod Roșu! Echipele care asigură permanența depun, încă din cursul nopții trecute, eforturi susținute pentru a reporni sistemele care asigură furnizarea apei potabile, ori de câte ori se înregistrează fluctuații de curent. În multe localități se înregistrează căderi totale de tensiune, iar alimentarea cu apă este întreruptă.

În urmă cu puțin timp, echipele furnizorului de energie au reut să realimenteze cu tensiune toate sursele ce asigură debitul de apă necesar pentru municipiul Constanța. Imediat, s-au făcut manevrele necesare și s-a pornit pomparea către stația Palas, dar și către oraș. Având în vedere lungimea și diametrul rețelei pentru ca sistemul să intre în presiune și ca toți abonații din Constanța să aibă din nou apă la robinete la parametrii optimi este nevoie de o perioadă de câteva ore.

Totodată, a revenit curentul și la sursa Murfatlar ce asigură apa pentru localitățile Murfatlar, Poarta Albă, Nazarcea și Galeșu, dar și la sursele aferente localităților Nicolae Bălcescu și Poiana.

Astăzi – 26 noiembrie 2023, ora 17.00, situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei din județul Constanța este următoarea: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Oituz, Culmea, Valu lui Traian, Cobadin, Viișoara, Cernavodă, Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, General Scărișoreanu, Plopeni, Negru Vodă, Cotu Văii, Pecineaga, Moșneni, Vânători, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Albești, Deleni, Dulcești, Aliman, Comana, Eforie Nord, Independența, Viroaga, Adamclisi, 2 Mai, Limanu, Vama Veche, Eforie Sud, Tuzla, Olteni și Ostrov.” au transmis reprezentanții RAJA.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chitac - DNA , sa vina sa te ia !!! DNA, sa vina sa te ia !!! Aceasta NULITATE ABSOLUTA, numita chitac, acest PESEDIST SOVIETIC, AGENT KGB-FSB, alaturi de STAPANUL sau COMANESCU GABRIEL, si-au permis sa BATJOCOREASCA 400.000 de constanteni, lasandu-i ORE IN SIR, fara apa si caldura, in PLINA IARNA !!! chitac NU A FOST NICIODATA LIBERAL, nici macar o secunda din IMPUTITA-I viata !!! UN SECURIST ORDINAR, rarait si RACOLAT DE CATRE KGB, chitac este PARASUTAT in penele, de catre agentul sovietic CLAUN CIOLANIS, cu 4 luni inainte de alegerile locale din 2016, cu scopul de a DISTRUGE PNL, din interior, lucru ce a si facut ! " EPOCA " chitac va ramane UN DEZASTRU TOTAL la primaria constanta, insa PROSTIMEA il va asocia mereu cu liberalii si va zice NIET liberalilor care vor mai dori vreodata sa devina primari in constanta PESEDISTA !!!
2
0
chitac - DNA , sa vina sa te ia !!! DNA, sa vina sa te ia !!! Aceasta NULITATE ABSOLUTA, numita chitac, acest PESEDIST SOVIETIC, AGENT KGB-FSB, alaturi de STAPANUL sau COMANESCU GABRIEL, si-au permis sa BATJOCOREASCA 400.000 de constanteni, lasandu-i ORE IN SIR, fara apa si caldura, in PLINA IARNA !!! chitac NU A FOST NICIODATA LIBERAL, nici macar o secunda din IMPUTITA-I viata !!! UN SECURIST ORDINAR, rarait si RACOLAT DE CATRE KGB, chitac este PARASUTAT in penele, de catre agentul sovietic CLAUN CIOLANIS, cu 4 luni inainte de alegerile locale din 2016, cu scopul de a DISTRUGE PNL, din interior, lucru ce a si facut ! " EPOCA " chitac va ramane UN DEZASTRU TOTAL la primaria constanta, insa PROSTIMEA il va asocia mereu cu liberalii si va zice NIET liberalilor care vor mai dori vreodata sa devina primari in constanta PESEDISTA !!!
0
0
De unde ati scrie stirea asta De pe wc Sa platiti aoa pe care au oprit o oamenii degeaba Cu stirea voastra mincinoasa
3
0
Bravo Primaria!!!!
3
0
Trecute în acest articol sunt sub contract cu aceasta firma de C A C A T numita RAJA unde astăzi când codul roșu a ieșit de la ora 15 suferă de apa potabila.RAJA VREA DOAR BANI MULTI SERVICII P U L A
11
0
La noapte va tai si lumina, sa stati asa cum meritati. La mine la Eforie e frumos, am pus si luminite de Craciun. Constanta e o haz na de oras, mi-e si greatza cand trec pe acolo.
12
1
Stiu ca pare o gluma pp. roa. sta, dar Constanta este infratita cu Yokohama. Primarul comandant al crimei organizate nu da doi bani pe experienta japonezilor. PNL egal PSD egal centre de comanda ale crimei organizate.
9
2
in centru a revenit apa; umpleti cu motorina rezervoarele dieselelor de la raja ptr urmatoarea pana de curent si sa deschida o cheta de motorina pe site daca se zgarcesc si zic ca nu au bani de inca o cisterna ca azi sau le face primaria donatie putina motorina
6
0
Celelalte localități din județ sunt tot în municipiul Constanța?.După ce că sunteți niște p****i îngrămădiți mai ștergeți și comentariile.La că cat cu voi și VRAJA PARDON RAJA
16
0
Incompetenti sunteti fireati ai dreacu de functionari. Haliti salarii stand in c*r degeaba. Javrelor
12
0
Chitac a zis la digi ca raja ar avea diesele daca am inteles bine dar se pare ca le-au pornit azi-noapte si au terminat motorina din rezervoare pana la 13; era greu sa aduca o cisterna, costa; fac economie pe nervii nostri; doar profitul conteaza ca e capitalism; tocmai am vazut ca a scazut temperatura la calorifere cu vreo 7 - 8 grade si continua in 1 ora sunt reci; termoficare vad ca nu a dat nici un anunt ce si cum, cat dureaza, ii doare in kur; afara sunt zero grade si la noapte vor fi minus 3 sau 4
18
1
Foarte bine chiți inchide tot oprește tot dai dracq de constanțeni sa îndure sa sufere ..unul e șeful orașului Constanța și ala esti tu chiți hai ca mai ai puțin și gata de la anul ți se închid și ție robineți mai date draq de bulan spart
17
1
Niste incompetenti depasiti toti de orice normalitate , de oricare...au inchis drumurile ....caci le e greu sa iasa la dezapezit , utilaje etc .... Doar bani vad aatiiit .....
18
0
Rafale de 100 km/h se inregistreaza si in capetele seci si incompetente ale conducerii acestui judet de la prefect, primar si directori RAJA care stau cu fundurile grase si nesimtite in timp ce un intreg judet nu are apa la robinete doar ca a batut vantul un pic mai tare. Poate vine un uragan sa ii mature pe toti astia. Sa nu ai generatoare de curent pentru pompele care alimenteaza localitatile si municipiul Constanta cand alimentarea cu apa este problema de siguranta nationala si sanatate publica este o bataie de joc la adresa cetatenilor care platesc cel mai scump metru cub de apa din tara. Sper sa vad demisii.
32
2
Bine ca schimba conducte ca imbecilii si au sapat tot orasul dar niste generatoare pentru grupurile de pompe nu sunt in stare sa asigure! Vai de capul lor! Totul merge prrost in tara asta pentru ca-i lasam sa-si faca de cap si nu-i calcam pe gat!
49
1
Multumim RAJA ca in secolul 21 nu aveti generatoare de curent. Multumim ca aveti niste directori retarzi fosti comunisti cu slarii grase. Viitorul suna bine in afara tarii.
49
2
Datorita CIUMEI ROSII PESEDISTE, care STAPANESTE constanta, de 27 de ani, acest oras, candva AL DOILEA AL ROMANIEI, a ramas INAPOIAT si SUBDEZVOLTAT !!! Zeci de ani, PROSTIMEA APLAUDA scalambaielile PO.PONARULUI DROGAT mazare, in loc sa-i ceara sa rezolve problemele orasului si sa-l dezvolte !!! In Japonia sunt zeci de uragane, taifune, anual, insa NIMENI nu sta fara apa, fara curent electric !!! In constanta, cum se aduna 5 cm de zapada, sau bate vantul cu mai mult de 50 km/h, deja este COD ROSU !!! COD ROSU de PROSTIE, INCOMPETENTA, HOTIE, JAFURI si MANIPULARE ORDINARA !!!
45
4
caldura mai asteapta putin; evident o firma serioasa ar fi avut 4 generatoare in cele 4 statii dar goana dupa profit si lacomia strica omenia si sufera tot pprostii care platesc la greu; au monopol; primaria stie asta ? primaria a facut ceva pana acum sa-i mai verifice si sanctioneze din an in paste ? nu cred
47
1
Bah halitilor de generatoare nu ati auzit fmm de raja
43
0
Ajutor!îmi vine să mă cac și nu am apa la budă!Raja vino și ajuta-ma să îmi c..a de la fund!
24
7
Au sapat orasul ca cartitele, dar 2 generatoare nu au fost in stare sa monteze. Aifoane si merzane da.
42
1
Pt ăștia nu exista generatoare de curent electric ???? Să te bazezi doar pe curentul din rețea la un punct strategic trebuie sa fi handicapat
41
1
Lupă mea vrei ma 100 de echipe, poate de fotbal
17
1
Ce mama naibilor faceti trimiteti dracului 100 de echipe sa rezolve problema curentului electric in tot judetul. Pe urma vedeti care naiba nu a montat stalpii cazuti cum trebuie.
30
1
Hakuna Matata!
27
0
Multumim marii famiglii RAJA. Au si situl căzut. Generatoare nu au, doar scuze. În lipsa apei potabile, va puteți delecta cu Fanfara Muzica Apelor.
42
0
Iarna nu-i ca vara !!!
31
1
Bine ca au bani de salarii, achizitii inexplicabile, masinii peste masinii sa aiba si secratarele, dar nu au bani de generatoare performante. Rusine Raja.
43
1
grupuri de avarie nu aveti ? vara iti faci sanie !!!
35
0
E duminica, nu se lucreaza! Ordin de la chitac!
28
3
liniile electrice si statiile electrice ar fi trebuit proiectate sa reziste la vant de 100 km/h aproape sigur executia nu a fost supravegheata si s-au facut lucrari de pproasta calitate; primaria ce zice nu poate lua niste masuri impotriva celor care nu si-au facut treaba sau iar nu exista cadrul legal; au cazut ca niste copaci putrezi; tara de kkt
34
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468