REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ANUNŢURI TRĂZNITE la Constanţa: închiriezi o cameră, schimbi uşa la balcon şi dai garanţie 2.500 de lei

ANUNŢURI TRĂZNITE la Constanţa: închiriezi o cameră, schimbi uşa la balcon şi dai garanţie 2.500 de lei

Replica API 6 ianuarie 2018 | 00:00 288

În rest… nu există frigider sau aragaz

În rest… nu există frigider sau aragaz

Din ciclul ”anunțurilor trăznite din Constanța” poate face parte cu succes și unul legat de închirierea unor camere ale unui apartament. Femeia care și-a pus la ”bătaie” casa susține că va cere o garanție de 2.500 de lei tocmai pentru că a mai fost victima unui furt în trecut. Însă, condițiile pe care aceasta le-a pus a stârnit un real amuzament pe rețelele de socializare și asta pentru că în anunț este specificat faptul că viitorul chiriaș va plăti camera, garanția, va repara ușile și va schimba ușa de la balcon. În rest, apartamentul nu are frigider sau aragaz, dar este luminos.

Încă de la început, proprietara susține că apartamentul este cu 3 camere, dar închiriează doar 2. Acesta este situat în zona dintre Gară și Far. La început trebuie dată o garanție cuprinsă între 2.000 și 2.500 de lei, iar, pentru cei interesați, femeia a oferit mai multe variante. Prima se referă la garanția de 2.500 de lei și 100 de lei camera pe lună. A doua: garanția 2.000 de lei, chiria pe cameră 120 de lei, chiriașul să repare ușile și să schimbe ușa la balcon.

Varianta a treia vine cu un preț de 150 de lei pe cameră și raparații la clanțele ușilor, iar a patra: 170 de lei pe cameră fără alte costuri privind reparațiile. ”Plus întreținerea întregului apartament până în iunie când prelungim înțelegerea la alte 6 luni sau 1/chiar 2 ani, în funcție de negociere și cum plec, deoarece nu prea mai stau în Constanța. Nu am frigider și aragaz, dar în rest e în stare buna. Și spațios”, a scris proprietara apartamentului.

Însă, cum anunțul a fost scris într-un mod alambicat, oamenii au început să se amuze pe seama faptului că nu au înțeles nimic din tot ”pomelnicul”. ” Serios? Cine e prost să dea garanție 2.500 Lei ? În plus, cine e prost să investească nişte bani în casa altcuiva doar ca să plătească chiria mai mică? 100 ron camera + bani în reparații. Doamne fereşte. Mai bine o garsonieră cu 500-600 lei/ lună şi utilată decât să bagi bani în casa cuiva. Gândiți înainte să spuneți aşa ceva. Iar garanția e uriaşă. Am avut apartament cu 2 camere utilat complet şi nu ne-a cerut aşa garanție mare”, este unul dintre răspunsuri.

”Am râs să mă prăpădesc când am văzut ce scrie. Doar să dea peste un fraier care să accepte asemenea ofertă. Și după o lună sau două vine și îi bagă pe gât cine știe ce chichițe, defecte, de prin casă nespecificate în contractul de la notar că să-i oprească garanția. Măgării de genul ăsta ar trebui sesizate”, a mai răspuns altcineva. Însă, proprietara a precizat că nu este nimeni obligat să închirieze și cine nu este interesat să-și vadă de treabă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Lefter Costel din Cernavoda si ma doare in pula ca omor femei pe trecerea de pietoni mort de beat si drogat.Acum sunt liber ca a m dat milioane la hotii din politia Costanta si Parchet.Intrebati l pe Teliceanu Viorel Gabriel care a fost partea lui ?.Hotia si escrocheria din Romania exista
1
0
Vrem sa facem treaba ne inchiriati?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614