REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Apare un beach bar în zona Cazino din Mamaia

Apare un beach bar în zona Cazino din Mamaia

Replica API 6 mai 2020 | 23:31 3002

După ce Bulgaria a anunțat oficial relaxarea restricțiilor dar și deschiderea sezonului de la 1 iulie, iată că și proprietarii de plaje din Constanța fac pași înceți dar siguri, pentru a întâmpina cum se cuvine viitorii turiști care vor veni să își petreacă concediul în orașul de la malul Mării Negre. Una dintre acestea a obținut deja certificatul de urbanism pentru construirea unui beach-bar în zona Cazino Mamaia, aproape de discoteca Megalos.

Cu toate că autoritățile nu au anunțat încă o dată pentru deschiderea sezonului estival, foarte mulți dintre comercianții cu afaceri în acest domeniu au început deja pregătirile pentru primirea eventualilor turiști.

Beach-bar în zona Cazino-Mamaia

Firma SC Gama Pro Electric SRL a reușit să obțină certificatul de urbanism pentru construirea unui beach-bar în stațiunea Mamaia. Locația, aproape de Megalos, este una foarte aglomerată în zilele toride de vară astfel că succesul este unul garantat pentru Sait Denis, administratorul acestei societăți.

Pe 15 mai, România iese din starea de urgență

Vă reamintim că pe data de 15 mai România iese din starea de urgență, urmând să intre în starea de alertă. Asta înseamnă că se vor lua unele măsuri de relaxare, dar totuși încă nu s-a anunțat o dată la care sezonul estival, așteptat de toți, va începe.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e sa nu scoate bani din avutiile lor, sa dea statul bani, amaratii aia cu hoteluri plaje etc de faceau minim cate 500mii euro pe sezon se dau loviti, ce lepre, tot ei au nevoie de ajutor? o polata in mutra nu vor? eu unu asta le as da
0
0
Eu ma asteptam sa vad hoteluri,cafenele,restaurante sau beach-baruri dastea scoase la vanzare pentru ca: Corina Martin,Anca Nedea,Bucovala si toti afaceristi din turismului Constantean plang de zor si cer ajutor de la stat pentru ca li se duc afacerile pe apa sumbetei si voi scrieti despre bani investiti in turism?,pai asta inseamna ca cei cate s-au plans pana acum au plans cu lacrimi de crocodil doar sa mai scoata niste bani de la stat,adica din buzunarele celor care muncesc cu adevarat.
4
1
ba inteligentilor,dupa ce o sa betonati toata plaja,si marea,cine o sa va bea laturile contrafacute la de trei ori pretul?voucheristii n.au bani,iar taranii nici atit.oamenii destepti se vor duce in bg,turcia,grecia.Romania ramine boschetarilor!
9
0
Megalos in statiunea mamaia nu mai este fuse fuse si se duse
9
0
cum apare asa dis pare , sait e din piata kiliei, nu va e clar numele?
8
0
Nimic nu este posibil fara spaga si fara smecherasii crescuti de Mazare si ocrotiti de Fagadau.
14
0
cand tot mapamondul a renuntat la ele ca nu sunt productive si de fapt numai pe insule se poate dezvolta o afacere cu asa ceva, romanii construiesc din ce in ce mai multe tampenii din astea. ah am uitat, pe nisip nu se da bon fiscal... tldr, suntem cu ani lumina mai inapoiati decat orice colt de turism de pe aceasta planeta.
10
1
CUM PLM SA TE CHEME Sait Denis
9
1
cu bici barul
16
0
Am vrea sa vedem plajele libere fara tot felul de cosmelii inestetice.
29
0
Plaja trebuie spurcata de acesti nenorociti ..
22
0
Apare o noua cocioaba,care isi spune .. bicibar.. ,pe nisip !
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272