REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Apartamente de lux, în zona Campusului Universitar

Apartamente de lux, în zona Campusului Universitar

Replica API 5 noiembrie 2018 | 08:00 709

Terenurile libere de construcții din zona Campusului Universitar sunt ”vânate” de investitorii imobiliari, tocmai pentru că, cererile sunt în creștere cu fiecare sezon estival și zona se află în apropierea stațiunii Mamaia.

Din acest motiv, Stoicescu Gabriela, Tapangea Ioan și Chiraţa au depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM), un proiect ce vizează construirea unui imobil de apartamente, cu regim de înălțime D+P+3E, în vederea obținerii acordului de mediu.

Suprafața totală a terenului studiat pentru investiție, este de 1250mp, cu formă rectangulară, iar Certificatul de Urbanism nr. 880/ 25.08.2015, fiind eliberat.

Imobilul de locuințe colective va fi compus din 24 de apartamente de 2 și 3 camere, cu un număr de 33 de locuri de parcare la nivelul demisolului.

Prin realizarea investiției, beneficiarii, urmăresc satisfacerea cerințelor în domeniul imobiliar, pentru că, apartamentele cu pricina vor avea caracter sezonier sau permanent.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare atentie la locurile de parcare de la demisol ca se vor transforma in garsoniere sau apartamente dupa. Toate blocurile din zona au apelat la o astfel de manevra. Primaria sa verifice zona
2
1
acum ma grabesc sa cumpar! mai bine iau in bloc comunist care oricum au devenit mai scumpe decat cele cipanesti cu 100 euro. Utopie nu?
0
2
"lucs" machidonesc .ceva coloane la intrare?
4
3
Astia sunt combinati cu Radu Cristian primaru din Mangalia.
4
0
nu cumparati apartamente de la machedoni.
13
2
intradevar in Zona Campus universitar nu exista canalizare sunt niste fose cu pompa care imping murdaria la deal in Aurel vlaicu aceste pompe cedeaza mereu doarece nu fac fata si miroase urat in apartament chiar si la etajul 5 si sunt zile pana se repara pompa nu tragem apa la baie sau nu folosim scurgerea. Cei care au ap la demisol parter igrasie cat cuprinde. Multi din cei ce au cumparat in zona regreta alegerea iar intradevar noroiul este la el acasa .Nu se compara cu Tomis Plus unde cat de cat au o infrastructura . Iar de calitatea materialelor si parcari inexistente este adevarat
14
2
Ce minciuni daca blocul asta va avea la sfarsit nu 33 locuri de parcare 10 locuri sa va impuscati . Niste mincinosi intai arata pe hartii uite locurile de parcare iar la sfarsit transforma demisolul in locuinte . Auzi tu 33 locuri ce mimciuni . Fugiti de zona Campus universitar sau mai interesativa inainte sa cumparati nu exista canalizare in zona toate blocurile au fosa si niste pompe iar strazile neasfaltate si noroiul la genunghi , locuri de parcare lipsa se bat proprietarii intre ei .O zona stricata de la inceput comstructii fara cap ingramadite si calitate indoielnica asta este aceea zona
14
3
Din cele mai ieftine materiale, bca chinezesc si beton cipanesc. Acum fuga la banca sa te imprumuti pe 30 de ani, sa cumperi saivanul de lux.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272