REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

APEL DISPERAT al unor constănţeni: Ne atacă acest BOSCHETAR! Poliţia nu face nimic?!

APEL DISPERAT al unor constănţeni: Ne atacă acest BOSCHETAR! Poliţia nu face nimic?!

Replica API 9 aprilie 2019 | 00:54 1929

Constănţenii sunt revoltaţi! Mai multe persoane au relatat că sunt terorizate de un boschetar, care aproape că a dat foc subsolului unui bloc şi a atacat mai multe femei.

Incidentul cu incendierea subsolului unui bloc a avut loc în zona Balada, în timp ce atacul asupra unor femei a avut loc pe Aleea Garofiţei. O constănţeancă susţine că mama ei a fost lovită cu o cărămidă, însă poliţiştii, care au fost alertaţi în acest caz, ar fi susţinut că... nu au ce să îi facă individului (?!).

Iată sum sună sesizarea femeii:

"Buna ziua, astazi a venit randul meu sa ma adresez voua...prieteni...va voi spune o mica poveste intamplata zilele trecute...in data 28.03.2019 in jurul orei 07 dimineata,pe aleea Garofitei, intersectie cu Avram Iancu, mama mea a fost agresata de un individ.si cand spun agresata,vreau sa spun ca acest individ a incercat si aproape a reusit sa-i dea cu o caramida in cap.norocul,sa-i spunem asa,a fost ca a reusit sa se fereasca si punand mana la cap,individul a lovit-o in mana...ceea ce a dus la lovirea destul de rau a mainii,necesitand atela gipsata si concediu medical.am chemat ambulanta...si politia...am dat declaratii si am umblat prin doctori etc..politia a zis ca nu ii poate face nimic...acest individ este drogat si foarte periculos...cu cateva zile inainte, a mai agresat o femeie insarcinata...si dupa cum v-am zis ,politia nu face nimic...mi-au zis sa le fac poze cu acest personaj...le-am facut...in parcul de la casa de cultura...era jumate dezbracat...i-am facut poze si astazi..culmea..langa mine..la 20 cm..la usa masinii...nu va dati seama ce a fost in sufletul meu...am sunat la politistul care se ocupa de caz...si a zis ca nu poate face nimic....acum,va intreb pe voi..ce ati face in aceasta situatie?! (...) poate mai sunt si alte persoane care au fost agresate de acest individ si poate daca facem plangere mai muti,atunci politia ne va lua in serios...si poate vor lua masuri...sau ma mai intreb...bine, nu ii poate face nimic...dar eu,daca il prind si il ...nu stiu..ce as putea eu sa-i fac..in sfarsit..ceva...sa sufere...mie ce ar putea sa-mi faca politia?! (...)".

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo Politia Locala
0
1
Pai daca politia tot merge pe premiza ca nu exista plangere, sa-l prinda cineva sa-i rupa o mana si un picior boschetarului si asa caz rezolvat, nici nu plangere nu face ca e handicapat si nici nu se mai ia de lume pe strazi.
4
1
Frate eu l am vazut cand s a luat de un batran si m am dus spre el sa i trag un capac din start cand a vazut ca vin spre el a inceput sa tipe militia ma omoara! Eu daca il sparg ma baga la vatamare , el daca da intr o femeie u se intampla nimic! Sa mi bag pl in garda romana si in tot ce reprezinta ei niste sifoane din tata in fiu pisati corupti si lasi
13
1
Acesti naufragiati ai vietii, au si un retard mintal mai mult sau mai putin avansat ! Chiar daca sunt adunati de Politie nu pot fi inchisi din cauza handicapului psihic ! Asa ca depinde de noi sa ne ferim sau sa ii altoim cu un pumn si un sut in fund !
10
1
S-au inmultit infractori si cei cu probleme psihice nu mai are unde sa il duca sunt pline si puscariile si spitalele de neuropsihiatrie acum ca au aparut si drogati.Doar daca ar circula Fagadau cu ITC s-ar face ceva.
9
1
Cerseste pe St cel mare --uneori este beat si drogat probabil le combina --era la poarta2 de nu se putea scula de pe jos --daca e periculos sa fie internat la Palazu mare --e f rezistent a trecut iarna aproape dezbracat
11
0
Chiar nu se gasesc doi-trei vecini sa-i inmoaie oasele acestui rahat?!
12
2
Politia e platita degeaba!Prin saolinul bagat intr un garaj si batut .Da batut bine de tot!Si dupa o sa fuga el de zona de o sa manince pamantul!
9
1
Aurolacul asta nu peteste nimic in schimb daca se ia cineva de el infunzi puscaria
19
0
aici s-ar aplica solutia clasica : cand il prindeti pe hot il aduceti la noi ca apoi ne ocumpam noi de el. Dar la Localari e mai grav : astia nu stiu ce e de facut nici daca aduci hotul de urechi si il predai la sediu.
7
2
fara hoti raman pe drumuri : politisti, procurori , avocati , jude . sa avem grija de infractorii nostrii
7
1
Starpitura asta neintegrata in societate s-a luat si de tatal meu la lidl in parcare, ii rup picioarele daca il prind pe strada, credeam ca l-a adunat politia de mult de pe strazi
17
2
Politia romana este de parte Hotilor, nu a contribuabilului............asteapta sa ne ducem cu hotiii la ei.....de parca am imparti eafa in jumatate. Rusine sa va fie!!!!.............Cat despr Politia locala......cheltuie banii priimariei degeaba!
18
2
Ia sa nu va mai legati de el,ca e de-al nostru de la hastagi !
7
24
Politia locala se plimba in masini cu telefonul la urecheeeee
22
2
Politia ??? Pai de ce suntetu inculti ziaristii vietii .... politia nu poate decat sa il aresteze sau sa il duca la palazu ... in rest ce sa ii faca ???aici e vina statului omu are probleme psihice.La palazu este tinut pe pastile isi revine ....ii da drumu'l pe strazi dupa care normal ca nu isi mai ia medicamentatia si revine la comportamentul lui .... eu personal am vrut sa il incing si au sarit oamenii cu gura pe mine ca e amarat ...e sarac ... asta dupa ce dadea cu pietre in autobuze ca nu vroia nimeni sa il ia
22
1
BIne ca a scapat Mangalia de el...
12
2
stai linisttit, linisttita, ... se duc ele singure, acele surori, fete, etc, ... se duc ele singure la futut, nu tb sa le corupa nimeni!!! l
6
8
Politia NU face absolut nimic nimic in Cta!
20
2
Sa-mi dati epiderma-napoi ca inainte vine singura!
3
7
Aici vorbim de politia locala nu ..nationala ..cat priveste politia locala din c-ta este o rusine ..bisnitarii de tigari din piata tomis 3 matura cu ei la propriu isi bat joc de ei cum vor ptr. ca sunt corupti etc. e jale fagadau spune ca el este satisfacut de politia locala ..
27
3
pai acest boschetar normal ca nu poate fi luat de politia locala ... nu aduce bani cui trebuie ... nu e mai frumos o parcare la panda asa? cum se face mai nou se sta la panda la scoli cand vin parintii dupa copii sa amendam ceva?
16
3
112 - prietene tu ai lipsit la toate orele de limba romana? Faceti, sunteti - se scrie asa cum am scris eu. Agramati multi domnule...
9
2
Haideti mai bine sa deschidem o firma pe numele lui !
11
0
Mie mi-a sarit in fata masinii intentionat , am oprit si l am amendat conform legii nescrise.
19
2
Interesant este cum poate sa miroasa , cand urca in autobuz jumatqte din calatori coboara....o imputicenie de nedescris !
19
1
iesiti 4-5 oameni, il prindeti si-l jucati in picioare.
17
3
Din ce a reiesit de la o doamna dr psihiatru de la Spitalul judetean, este in evidenta, omul este schizofren, domiciliul il are in mangalia, mama lui e plecata in italia la lucru de foarte multi ani, si l-ar chema Emrah.
13
0
Politia chiar asa sunte-ti degeaba hotilor prin oras? Nu face-ti nimic inafara de a da amenzi la babe care vand patrunjel? Sau costica ca parcheaza prost? Va e frica prostilor se un boschetar? RUSINE POLITIA romana
18
5
De maine n-o sa mai auziti de el!
14
3
ramanem obiectivi la articol, ce spuneti? e o aituatie reala si aceat gunoi trebuie eradicat, avem copii si voi aveti copii si surori si nepoti, nu a ti vrea sa ii atinga mizeria asta umana, nu?
17
1
Cum il cheama pe boschetar? Mircea Negulescu ?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614