REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Apel disperat după ce i-a luat foc mașina! Asiguratorul cere mai multe dovezi

Apel disperat după ce i-a luat foc mașina! Asiguratorul cere mai multe dovezi

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 363

După ce i-a luat foc mașina, un locuitor din orașul Ovidiu face un apel disperat pe un grup de Facebook către cei care au fost în zonă și au fotografiat când mașina era cuprinsă de flăcări, pentru a dovedi către asigurator acest fapt.

După ce a avut necazul ca mașina să îi fie cuprinsă de flăcări pe data de 22 decembrie, în apropierea localității Nazarecea, un localnic al orașului Ovidiu face apel la participanții la trafic care au fotografiat sau filmat incidentul. După acest eveniment neplăcut, proprietarul autoturismului s-a lovit de o altă problemă, și anume asigurarea. Asiguratorul îi cere acestuia mult mai multe dovezi că acest fapt s-a petrecut, nefiind suficientă fotografia trimisă. Astfel, proprietarul a apelat la ajutorul cetățenilor care erau în zonă, pe un grup de facebook. „Îi rog pe toți cei care au fost în data de 22 decembrie în apropiere când mașina mea a luat foc, mai exact în apropierea satului Galeșu, acualul Nazarcea, dacă aveți poze sau filmări cum ardea atunci când au venit pompierii, să le atașati aici. Am nevoie de mai multe dovezi pentru a le trimite asiguratorului pentru a ma despăgubi pentru că aceasta nu este suficientă. Vă mulțumesc frumos”, a transmis proprietarul pe grupul de Facebook al orașului Ovidiu.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a cumparat o masina ieftina si sigurare la negru facuta si acuma vrea despagubire de la asigurare,,,dc pentru ca e facuta ieftina fara acoperire asa se fac in anglia?
0
1
Oameni buni, unii dintre voi, unii parca ati stat la coada la creier pe vremea aluia de a subminat economia nationala si nu ati mai apucat nimik pana ajuns la tejghea; ce tot va dati cu parerea ca ar avea volanul pe mijloc sau ca ar fi sh sau ca ar avea pretentii de buftea, pe omul asta de si-a asigurat masina la intrebat asiguratorul daca are cai naravasi la herghelie, are vopsea originala, volan in portbagaj? VA LUMINEZ EU : NUUU . Omului i s-a comunicat o suma de plata pe care asiguratorul si-o asuma in baza unui contract ce are anumite clauze ce trebuie respectate, E PROSTIE. SA PLATEASCA
3
0
Multa dreptate celui de la "20 :22 "
5
0
Trist, prost si plin de sine e ala care abia are buget de logan dar pretentii de nemteasca. 500.000km, sh, volan pe dreapta dar sa fie nemteasca, boss.
2
2
Stau si citesc comentariile si vad un om mai prost ca altul....ca tigaie ca rabla ca pula mea, dar ei n au o chifla in stomac...trist da asa i romanasu nostru, prost si plin de sine.
8
2
Are si volanul invers a venit cu ea de unde stim toti, oricum nu o putea innatricula in Romania. Trebuia sa o lase acolo la aia cu brexit
8
2
Daca are casco la ea merita efortul, ii da dauna totala pentru tigaia aia ..
5
2
Daca aveti ghinionul sa va ia foc cotetul, sunati la CCN , Euronews , Stirile Pro Tv , etc . In felul acesta asiguratorul are cel putin trei surse credibile si ...probabil va face plata peste 2-3 ani ! O tara de kkt, cu legi de kkt ... sa ne faca viata de kkt !
11
3
pai daca au venit pompierii, atunci ar trebui sa existe un raport. Dupa interventie se face raport in care sa scrie ca au fost in locatia X, unde se manifesta incendiu, care a fost stins in X minute, cauza probabila fiind scurt circuit, bla bla. Raportul ala trebuei cerut de la pompieri. Ceva mai oficial ca ala nu exista.
18
0
Pentru gunoiu ala de masina sa te agiti in halu asta ...
9
15
Asiguratorii sunt niste magari.
20
3
Am eu o filmare , dai 3 mil si a ta sa fie.
7
17
Sau saturat si englezi de mafia din roamnia
14
6
Sigur are asigurare la Euroins
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272