REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Aqua Park Năvodari riscă să rămână doar un desen pe hârtie! Chelaru: ‘Am redeschis procedura; nu a depus nimeni ofertă’

Aqua Park Năvodari riscă să rămână doar un desen pe hârtie! Chelaru: ‘Am redeschis procedura; nu a depus nimeni ofertă’

Replica API 20 martie 2018 | 00:00 529

Primăria Năvodari a publicat pe portalul administrației faptul că proiectul privind construirea centrului de agrement a fost din nou urcat pe SEAP și se așteaptă oferte pentru licitație. La ultima licitație nu a fost depusă nicio ofertă.

„Vă aducem la cunoștință faptul că la licitația publică organizată de Primăria Orașului Năvodari cu privire la construcția obiectivului “Centru de Agrement (Aqua Park), nu s-a depus nicio ofertă. De aceea am reluat procedura de licitație publică pe SEAP cu privire la construirea acestui Centru de Agrement (Aqua Park). Din punctul de vedere al Primăriei acest obiectiv este extrem de important în contextul declarării “Mamaia Nord” ca fiind stațiune de interes național”, se arată pe portalul primăriei.

Primarul orașului Năvodari este supărat că nimeni nu a venit cu o ofertă, asta pentru că proiectul este unul ambițios, după cum precizează și el. „Nu știu de ce nu au depus oferte. Proiectul era pe banii noștri din păcate. Eu am vrut să arăt că ne-am făcut datoria în sensul că depunem, l-am ridicat pe SEAP, aștept să fie interes din partea societăților comerciale. Din păcate, nu a venit nimeni. Noi am redeschis procedura în speranța că poate că nu a fost publicitate foarte mare, eu am dat întotdeauna să pot să atrag interesul societăților”, a spus edilul Florin Chelaru.

Proiectul necesită lucrări de construcţii de centre de divertisment, construcţii de piscine, lucrări de instalaţii electrice, de instalare de echipament de ventilaţie şi lucrări de instalare de echipamente sanitare. Centrul de agrement va fi situat pe trei nivele şi subsol tehnic şi va cuprinde bazine acoperite, zone de Wellness şi electroterapie, zone de birouri, zonă rezervată cursurilor teoretice de scubadiving, sector de fitness şi aerobic, dar şi utilităţile aferente, etc.

În exterior se propune realizarea unui spaţiu verde propice relaxării, dar şi zone pentru parcare. Suprafaţa totală construită a ansamblului este 3.683 metri pătraţi (mp), iar desfăşurată de 6.480 mp, conform Agerpres. Investiţia presupune şi realizarea de terenuri de sport în suprafaţa totală de 2.461 mp, precum şi parcaje în suprafaţa de 1.955 mp.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... asa este si urbea , de cacat ! Aia voteaza doar ... stimulati ! Asa se fac cu terenuri, viloaie si Jeep-uri niste neica nimeni fara studii, ba unii si fosti pushcariasi ! Scuze !... unii studiaza la ... Chisinau !...
1
0
Mare dreptate ai. Usor usor nimeni nu va mai face nimic in tara asta. De frica DNA. Se fac abuzuri pe banda, dar din pacate populatia e manipulata si nu realizeaza. Toata lumea aplauda.
3
1
Pai cum sa mai vina mai nene firmele sa execute proiectul , dupa care sa vina DNA sa-i ia la explicatii si sa-i bage la puscarie pe executanti ca au fost complici la nu stiu ce abuz in serviciu savarsit de primar, ptr ca nu a avut stampila pe timbru la pagina 67 din proiectul de executie. Chiar inca nu realizati in ce tara traim. Sa vina DNA sa faca parc acvatic, sa lumineze strazile, sa astupe gropile etc
3
1
Damian cel mai bun
0
4
Dai lui pocora
3
0
O investitie foarte buna. Aproape la fel de buna ca piata de peste, scoala din cartierul nou..etc etc. Uite asa iau nastere si locuri de munca in Orasul Navodari..bineinteles locuri de munca in alte tari, datorita acestor investitii minunate si de o utilitate nemaipomenita.
3
0
Gata, daca nu se mai poate fura nimic nu mai facem nimic, asta e viata la navodari orasul unde s-a stins lumina ...noaptea mintii
4
0
cica primaria face cu banii ei. dar banii primiti de la ue si care s au platit primului constructor care a fugit de pe santier nu tot primaria ii da inapoi? se stie ce i cu constructorul si de ce nu se recupereaza banii? comisia care a acordat contractul nu raspunde? cine sa mai vina mai in aceste conditii?
5
0
Du-te ma nene acasa ca nu te pricepi, nici la treburile primariei dar nici la furat. Lasa-i pe alti mai destoinici!
7
0
Mai bine dati proiectul la S.C. Delta s.r.l. a lui Pocora & Nevasta sinobsa iasa precum drumul dinspre Lumina !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369