REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Are o 'plăcere' de a flutura CUŢITUL la oameni! Ultima oară l-a testat de vreo 20 de ori pe un om!

Are o 'plăcere' de a flutura CUŢITUL la oameni! Ultima oară l-a testat de vreo 20 de ori pe un om!

Replica API 24 noiembrie 2018 | 00:00 318

I se spune Arun

I se spune Arun

Se numește Sait Burac, dar i se spune Arun, este din Cobadin și se pare că are o "plăcere" nebună de a flutura cuțitul în fața oamenilor. Dacă-i și rănește, asta e. De data aceasta a acționat cu încă un individ, rănind un bărbat, motiv pentru care agresorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Au continuat cercetările în cazul bărbatului înjunghiat la Cobadin, oamenii legii reținând două persoane, care au și fost propuse spre arestare, iar magistrații au eliberat pe numele lor mandate de arestare preventivă. Este vorba despre Sait Burac și Amet Zulchiar.

Mai exact, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale iar organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliţie Cobadin şi a Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia au dispus reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 21.11.2018 a celor doi inculpați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din ordonanța întocmită de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, a rezultat că există date și probe potrivit cărora, în dimineața zilei de 15.11.2018, în jurul orelor 9.00, în timp ce se aflau în Piața Eroilor din centrul localității Cobadin, județul Constanţa, respectiv în stația de microbuz, inculpații i-au aplicat mai multe lovituri de cuțit persoanei vătămate A.B., în zona abdomenului şi a âmembrelor inferioare, provocându-i peste 20 de plăgi înțepate/înjunghiate, persoana vătămată necesitând un număr de 15 zile de îngrijiri medicale.

La data de 22.11.2018 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia care a admis propunerea de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2018 și până la data de 21.12.2018: ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Dispune arestarea preventivă a inculpaților S.B., pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe, faptă prev. de art. 193 alin.(2) din C. pen și tulburarea ordinii și liniștii publice, și A.Z., pentru săvârșirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpaților”, potrivit minutei judecătorești.

A tâlhărit o fată sub amenințarea cu un CUȚIT!

Tot cu un cuțit a acționat și în 2014, când, împreună cu un alt individ au tâlhărit o tânără în trenul care circula pe relația Constanța - Mangalia. Victima era singură în compartiment când, deodată au venit doi bărbați care s-au așezat lângă ea. Au amenințat-o cu un cuțit și i-au furat două telefoane mobile, un lănțișor din argint și bani, după care au sărit din tren. După câteva zile au fost prinși. Pe 11.11.2014, Mustafa Ozer și Sait Burac au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată, Burac fiind condamnat la 4 ani cu executare. A fost eliberat recent și a revenit la vechile "îndeletniciri".

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/ancheta-un-barbat-a-fost-injunghiat-372952/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce avteii voi cu noi vam facut vrun rau stitii doar sa spuneti cioara sii vorbe rele avetii grija romanilor ca nici voi nu subteti mai buni sau desteptii
5
8
La puscarie
8
0
Arbeit macht frei
7
1
Das raich. Das fuhrer.
5
1
de carbuni si de sare , sa intepe cu ...tarnacopul pentru o strachina de mancare cativa ani ...buni si e ...bine!!!!!
11
1
manopera lui dragnea si tudorel toader
10
2
Sa-i multumiti lui dracnea pentru ca scoate din puscarii oameni nevinovati, adevarati patrioti rromulani. Saracii nevinovati stau in puscarii inghesuiti si nu mai suporta. Bravo dracnea, tine-o tot asa ca pensionarii senili te vor vota in continuare.
12
2
Paradoxu Istoriei...acum 77 de ani , era plin de cizme , ale Wermacht-ului si SS-ului in Constanta . Era o ordine , de otel. Acum este exact invers . Aroganti , manelisti si alte elemente similare , fac ce vor in Constanta .
12
3
La sapun cu ei ! Rasa de indieni imputiti !
18
3
Sieg Heil! Dieg Heil! Sieg Heil!
12
3
La Medgidia nu exista infr.de tentativa omor sau talharie!.Incadrarile juridice sunt ieftine......
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108