REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Arestare la un complex rezidenţial din Mamaia: cei vizaţi, prinşi cu canabis pe masă!

Arestare la un complex rezidenţial din Mamaia: cei vizaţi, prinşi cu canabis pe masă!

Replica API 30 decembrie 2017 | 00:00 847

Anchetaţi de DIICOT: amestecau droguri cu otravă!

Anchetaţi de DIICOT: amestecau droguri cu otravă!

sursa foto www.growweedeasy.com

Adrian Constantin Seranfir a încheiat, recent, un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DIICOT Constanța, alegâdu-se cu o amendă penală în cuantum de 1.800 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Menționăm că individul se află încarcerat la Penitenciarul din Brăila, el fiind condamnat, în vara acestui an, într-un alt dosar. Însă, interesant este modul în care a fost surprins la Constanța, într-un complex rezidențial.

Adrian Constantin Seranfir zis Ciungu' a făcut parte dintr-un grupare infracțională specializată în trafic de droguri. Alături de el, DIICOT Galați i-a trimis în judecată și pe Costişanu Ionuţ Mihai, Borş Daniel Ştefan, Croitoru Dragoş, Dumitru Mihai, Hamza Alin Sorin, Mişu Claudiu, cât și alte 13 persoane. Ancheta a început pe la finele anului 2014, iar ulterior au ieșit la suprafață alte detalii. Se pare că indivizii nu vindeau canabis, așa cum precizau. Îl amestecau cu otravă de șobolani cât și cu alte substanțe periculoase și stabileau un preț mic. Astfel, mai mulți tineri din Galați și nu numai au ajuns la spital în stare gravă.

”Inculpaţii au compensat preţul relativ mic practicat la comercializarea către consumatorul final (în medie 10 lei doza de 0,25 grame fragmente vegetale conţinând substanţe psihoactive, consumabile prin confecţionarea de ţigări artizanale şi fumarea acestora) cu numărul foarte mare de tranzacţii ilicite, inculpaţii deservind un număr foarte mare de consumatori.

Trebuie precizat că inculpatul Dumitru Mihai, deşi nu avea un control direct asupra activităţii infracţionale desfăşurate de ceilalţi inculpaţi, se erija în postura de lider al tuturor «traficanţilor de spice-uri» din municipiul Galaţi, purtând discuţii cu inculpaţii Seranfir Adrian Constantin zis «Ciungu» şi Perju Cristi Marius zis «Creţu» privind împărţirea zonelor din municipiul Galaţi în care îşi desfăşurau activitatea de comercializare, direct ori prin intermediarii (dealerii) folosiţi de către fiecare dintre aceştia”, au precizat procurorii DIICOT în rechizitoriu.”, se menţionează în rechizitoriu, potrivit monitoruldegalati.ro.

Și, chiar în momentul în care pe numele indivizilor existau mandate de arestare preventivă, doi dintre ei se aflau la Constanța, în Mamaia – mai exact, la un complex rezidențial. Oamenii legii din cadrul IPJ Constanța, în baza unor informații, au mers acolo pentru a le pune în aplicare, însă, surpriză!, pe masă au găsit alte droguri. Au sunat la BCCO, care au venit și ei la fața locului. Adrian Constantin Seranfir a declarat că este canabis și că este pentru consumul propriu. A încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, iar, în noiembrie 2017, s-a ales cu o amendă penală în cuantum de 1.800 lei, reprezentând 120 zile, amendă cu o valoare a zilei de 20 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ceii asa de ne crezut ii cunostintele dnl-ui Palaz cel din consiliu.intrebatil ce a facut cu iarba de la mag de vise.nu va nega cu siguranta ca ii diler.
5
1
Sa vina politistii DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde, fratii Gibonu Jepat Marian si Vio, Symon Mocanu, Neamu Buruiana Manca, Adi Grasu, Pepino, Vapor, fratii Martonfi, baietii din Neptun si multi altii!!!
5
1
Tragatorii pe nas si pe fund. Culo Loco ! Au ajuns homosexuali toti traficantii de Vibratoare si Cocaina Cocalara !
4
1
Impuscati-i fratilor,Fara mila,in piata,sa vada toti cei care vind moarte la tineri,numai ASA ii vom stirpi PE Scursurile societatii,impuscati,impuscati
16
4
nici unu din km5?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108