REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ARESTĂRI în dosarul TENTATIVEI de OMOR, unde un CLAN face LEGEA!

ARESTĂRI în dosarul TENTATIVEI de OMOR, unde un CLAN face LEGEA!

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:33 3617

Florin Constantin a fost arestat preventiv în dosarul tentativei de omor de la Oltina, în timp ce Vivian Costache a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În cauză continuă cercetările.

Cei doi au fost propuși spre arestare la Tribunalul Constanța, pe 28 august, magistrații dispunând: ”Admite, în parte, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Constantin Florin . În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Florin, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.08.2020 şi până la data de 26.09.2020, inclusiv. (...) Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Costache Vivian şi dispune punerea în libertate a acestuia. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Costache Vivian pentru o perioadă de 60 zile, de la data de 28.08.2020 la data de 26.10.2020 inclusiv”.

Cum s-au petrecut faptele

Amintim că, la data de 22 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unei societăți comerciale din localitatea Oltina ar avea loc un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 2 grupuri de persoane, între care s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia un bărbat, de 37 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj de ambulanță. La acel moment, oamenii legii au precizat că a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Însă, în urma cercetărilor, s-a ajuns la o altă încadrare juridică. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, pe fondul unei situaţii conflictuale şi al consumului de băuturi alcoolice, la data de 22 august 2020, în jurul orelor 22 00, în cursul unei altercaţii ce s-a produs între membrii a două familii din comuna Oltina, judeţul Constanţa, inculpaţii reţinuţi, împreună cu alţi participanţi care se sustrag de la investigaţii, le-au agresat pe cel puţin două persoane vătămate, prin aplicarea de lovituri repetate cu pumnii, picioarele şi obiecte contondente (bastoane telescopice metalice), astfel încât una dintre victimele agresiunii a suferit grave leziuni cranio-cerebrale, care i-au pus viaţa în primejdie, prin şoc hemoragic, iar cealaltă victimă leziuni uşoare. Doi inculpați au fost propuși spre arestare, fiind vorba despre Costache V. și Costache F..

Clanul care face legea în Oltina

Atât primarul cât și locuitorii din Oltina au relatat, pentru Replica, faptul că mai mulți indivizi din cadrul clanului Costache ar face legea în localitate. Detalii AICI!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mu ie PSD si celor ca ei
1
0
fmg de ciori borate. bagamias poola in staborul lor sa imi bag! parca avem legi, in Monitorul Oficial al Romaniei?!? De ce nu se respecta? Dati voie politistilor sa traga ca a amwricani!!! Moarte sefilor politiei care sunt mana in mana saun sclavii tiganilor! moarte tiganilor din politie!
1
0
Primarul e de vina nu il intereseaza clanurile il intereseaza sa si faca treaba cu paminturile si smecheriile lui
1
0
adunati taranii astia smecheri de cartier periferic la penitenciare si sa vedeti ca nu mai e clanuri pe urma
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367