REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ARESTAT după ce a fost prins băut la volan şi fără permis!

ARESTAT după ce a fost prins băut la volan şi fără permis!

Replica API 30 martie 2019 | 00:17 328

O patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu şi un jandarm, a depistat la data de 28 martie un bărbat de 44 de ani din localitatea Făclia în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Concentraţia de alcool în aerul pur expirat: 0,20 mg. În plus, bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto a folosit date false la stabilirea identității.

Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind propus spre arestare. Magistraţii au încuviinţat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Localii nu au voie sa constate infractiuni la regimul rutier doar contraventii. In cazul de fata dosarul este lovit de nulitate iar daca procurorul insista se poate ajunge la CEDO unde statul roman va fi din nou sanctionat. Din cauza unor derbedei agresivi si agramati cu psihic slab si coeficient de inteligenta redus ca tine, angajati in aceasta impostura numita politia locala, adevarata Politie sufera grave prejudicii de imagine si devine tinta justificata a oprobiului public. Esti Garcea cu majuscula si meriti sa-ti petreci viata intr-un batalion disciplinar nu intr-o institutie a statului!
0
0
E jale in tzara asta, toti nemernicii se urca la volan, nu le mai este frica de nimeni, umbla cu masinile neinmatriculate, cu bulgaroaice dubioase, etc etc. Domle trebuie lege nu belea, te-a prins, amenda, unii nu o vor plati ever, confiscat masina si dosare penale frate sa nu se poata ngaja veci si sa se caiasca candva pentru ce a facut in tinerete
0
2
Daca doar Rutiera te poate amenda inseamna ca doar rutiera poate constata infractiunea ta de port ilegal de creier deci in cazul in care toarshu militian de patrula pulica are vreo suspiciune alerteaza rutiera care vine cu nino nino si te ia, clar bai gunoi militienesc? Codul rutier si aplicarea lui de catre meltentzieni este demult deapsit de realitatile din teren asa ca asculta aici la tetea care a vazut multe-ia o gramajoara de pietre stai in mjlocul drumului si aplica singura regula pe care tre sa o respecte un sofer: NU LOVI FATA! Soferul e diliu, dai cu piatra si amendezi ca a lovit fata
2
3
Orice politist are dreptul de a oprii masini, insa doar cei cu calitatea de Rutiera te poate amenda. Dar ca sa iti faca dosar ca nu ai permis sau esti baut, la fel, orice politist il face, insa doar au dreptul sa faca acte in el.
4
4
Explicati cum un organ fara atributii rutiere si un jandarm au oprit in trafic o masina. Sunt curios.
4
5
la karamurat sa detii carnet de conducere este la fel de facultativ precum semnalizarea pentru soferii din municipiu
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212