REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ARSVOM a ANULAT LICITAȚIA pentru REPARAȚIA șalupei ARTEMIS

ARSVOM a ANULAT LICITAȚIA pentru REPARAȚIA șalupei ARTEMIS

Replica API 7 septembrie 2021 | 13:52 1723

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a lansat procedura pentru servicii de reparații la șalupa de salvare Artemis. Este vorba despre o operațiune anuală, șalupa este în funcțiune, reparațiile se vor face cu andocare, fără extragere de axe sau came. Din nefericire, această procedură a fost anulată deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a lansat o procedură privind servicii de reparații pentru una dintre navele sale, mai exact Artemis. Este vorba despre despre o operațiune anuală, șalupa este în funcțiune, reparațiile se vor face cu andocare, fără extragere de axe sau came. Numărul de zile până la care se puteau solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor era de 18 zile. Numărul de zile în care autoritatea contractantă urma să răspundă în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare era 11-a zi înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

Licitația a fost anulată

Licitația a fost anulată pe 11 august 2021 deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme astfel că autoritatea contractantă a luat această decizie.

Sediul ARSVOM

Florin Cîțu, de acord cu desființarea ARSVOM

Vă reamintim că la începutul lunii iulie ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunțase că ARSVOM va fi desființată, după ce directorul acesteia, Daniel Manole, fusese pus în stare de arest la domiciliu pentru luare de mită. ”Această agenție va fi desființată, am discutat și cu premierul și și-a dat acordul, iar atribuțiile ei vor fi preluate de IGSU. De fapt, nici nu-și avea neapărat rostul, iar prin felul în care au acționat vedem și aceste acuzații. E un dosar în curs, va trebui sa ajungă la final, arată că sunt suspiciuni mari de integritate, în orice caz de competențe grave. Vom desființa aceasta agenție” declara ministrul la acea dată. Mai mult decât atât, această desființare avea și acordul primului ministru.

Citește și DEPUTATUL Bogdan BOLA se INTERESEAZĂ de soarta ARSVOM!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manole,Manole,mestere Manoleee!!!Pe cine ai servit tu pasarica mica?Dar nu canta ca iei mult.
0
0
Blinda-LINDA LYNYKU LU LYNDA
0
0
Asa ca terminati cu licitatii si alte pirderi de dolanei, secauta desfintarea acestei institutii inutile tocmai acum cand se fac licit. ptr. autoturisme blindate stiind ca vin zile negre si nu au de gand sa mai pateasca si altceva , chiar si zburatoare blinda-linda vor cauta sa cumpere !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614