REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Așa arată lama scoasă de medici din pieptul Margheritei de la Clejani, după atac

Așa arată lama scoasă de medici din pieptul Margheritei de la Clejani, după atac

Replica API 19 august 2022 | 00:00 3335

Viorica de la Clejani și fiul acesteia, Fulgy, au publicat o fotografie trimisă de Margherita, după intervenția suferită la Spitalul Universitar, din București, în urma atacului de pe Calea Victoriei.

Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată, pe stradă. O lamă foarte ascuțită de cutter a fost extrasă de chirurgii unității medicale, din Capitală, din pieptul Margheritei.

Așa arată, întreg, instrumentul utilizat de agresor

Artista a fotografiat obiectul și le-a trimis poza apropiaților, încercând, probabil, să îi liniștească.

„Asta mi-au scos, din sân”, se vede scris într-unul dintre mesajele publicate chiar de Fulgy, fratele Margheritei.

În imaginea atașată poate fi observată lama unui cutter de precizie, un articol de bricolaj, extrem de tăios, cu lama decupată în formă triunghiulară și cu vârf foarte ascuțit.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi... Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copilul pe tema acestui subiect?!

Dacă era copilul vostru în locul Margăi??! Cum puteți să vorbiți în halul ăsta?! Eu acum ce să fac?! Să-I las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”, a scris Vorica de la Clejani despre evenimentul terifiant în care a fost implicată, involuntar, fiica acesteia, Margherita, scrie click.ro.

Margherita și Vorica de la Clejani

Această unealtă a fost transformată în armă de un individ deosebit de periculos, care și-a ales victimele la întâmplare, pe stradă, miercuri noaptea, 17 august.

A înjunghiat două femei, de 17 și 30 de ani, pe Calea Victoriei, în două zone diferite, în sectorul 1 și în sectorul 3.

Agresorul a fost prins în localitatea ilfoveană, Vidra

Poliția a intrat în alertă și a transmis semnalmentele agresorului, care utiliza o trotinetă electrică pentru a executa atacurile și pentru a fugi rapid.

Astfel, ziua de joi, 18 august, a fost marcată de o veritabilă vânătoare, derulată de autorități. Așa s-a aflat că prima victimă, care, de altfel, a ajuns și la spital era chiar Margherita de la Clejani.

În cele din urmă, agresorul a fost identificat, pe raza localității ilfovene Vidra, din sudul Bucureștiului. Cu o exprimare ușor incoerentă, respectivul trădează posibile probleme psihice, însă acest detaliu urmează să fie stabilit de anchetatori.

În momentul reținerii, individul purta același tricou avut și în ziua atacurilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca nu e ok ce s a intamplat dar nulitatea de Margherita nu parea prea accidentata dupa declsratiile date si citite se vrea poeta
0
0
Bai nene ... ne-ati albit la coaye cu C****a asta drogata !
1
0
De ce promovati cotoarbele?!
1
0
si dati-l la caini!
0
0
pusca si cureaua lata, pac pac
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108