REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ASOCIAȚIA condusă un DECENIU de Corina MARTIN, îngropată în DATORII!

ASOCIAȚIA condusă un DECENIU de Corina MARTIN, îngropată în DATORII!

Replica API 29 noiembrie 2021 | 16:51 21880

Asociația Litoral- Delta Dunării, la un moment dat cel mai important promotor al turismului din județele Constanța și Tulcea, a depus cerere de intrare în faliment, la 3 ani după ce înaintase o solicitare de dizolvare. Asociația condusă un deceniu de Corina Martin și în ultimul său an de existență de Cristian Bărhălescu, a prosperat din banii publici oferiți de autoritățile lor, dar cu toate acestea și-a dat obștescul sfârșit îngropată de datorii.

Corina Martin, sursa foto: Facebook/Corina Martin

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării a înregistrat pe 26 noiembrie 2021 un dosar la Tribunalul Constanța prin care își cere în calitate de debitor falimentul. Asociația este reprezentată de lichidatorul CII Cuțov Alina, iar instanța nu a stabilit încă un prim termen de judecată.

Cristian Bărhălescu, Corina Martin

Asociația Litoral- Delta Dunării a fost timp de peste un deceniu cel mai cunoscut promotor al turismului de la malul mării, pe banii publici oferiți de membrii săi. Asociația este cea care a încasat direct, o bună perioadă, taxa de promovare a stațiunii Mamaia. Zeci de milioane de lei au mers în conturile asociației, în special de la Primăria și Consiliul Județean Constanța, în perioada când acestea erau deținute de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Cine făcea parte din asociație

Mazăre și Constantinescu erau, de altfel, prezenți la mai toate activitățile asociației, știute fiind relațiile apropiate dintre membrii Asociației Litoral- Delta Dunării și gruparea Mazăre.

Asociația a fost, în fapt, un parteneriat public-privat înfiinţat în 2007, din care au făcut parte autorităţi publice locale precum Consiliul Judeţean Constanţa, Consiliul Judeţean Tulcea, Primăria Municipiului Constanţa, Primăria Municipiului Tulcea, Primăria Năvodari, Primăria Cernavodă, Primăria Murfatlar, Primăria Agigea, Primăria Cumpăna, Primăria Jurilovca, Primăria Limanu, Primăria Mihail Kogălniceanu şi companiile naţionale Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ Constanţa, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“ Cluj, patronate ale hotelierilor şi agenţiilor de turism - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării, companii private din turism.

Asociația finanțată masiv din banii Constanței a fost condusă în cea mai mare parte de Corina Martin, pentru ca în 2017, când își depunea oricum cererea de dizolvare, conducerea să fi fost preluată de Cristian Bărhălescu. Din conducerea activă a asociației mai făcea parte din Mirela Matichescu.

Asociația Litoral- Delta Dunării nu a mai depus la Finanțe niciun bilanț fiscal din 2017. În ultimul an de conducere al Corinei Martin, asociația raporta doar 2 angajați și cheltuieli de 1.581.373 lei, cu pierderi de 1.048.913 lei.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... cu fesulmusulmann pe cap? tzatzae babane are, minte ce-i mai treb uie?
2
0
Cand se ingroapa ea o se va ingroapa si datoria
2
0
Nu-i problema, o asteapta brazzers penteu sectiunea dirty milf. O sa scoata milioane de acolo. Asa va acoperi prejudiciu si impleteste utilul cu placutul.
11
0
asa si? daca nu era PSD, fura PNL nu-i asa? dovada este in ultimii 2 ani de guvernare sau anul cu chitac la primarie. poate plangi ca nu ai furat tu in ultimii 10 ani?
6
9
vin la Raducu! Si mai fresh si mai vestede, numai bijboace sa fie!
8
0
cati barbati au lasat-o pana acum? s-a tot maritat fata asta
17
3
Re pli ca, ai uitat cand o pupai regulat in dos? Nu mai ii scapa nimic?
31
2
Si asta-i un mijloc de spalare .... Intri in faliment si ramai cu ...
17
0
Uitati-va la pozele din articol sa vedeti cine a furat Constanta timp de 20 de ani, 2000-2020. Niste bagabonti si petardele lor. La Multi Ani la Brutarie, PSD-ule!
26
4
Ce frumoasa e Corina
1
24
Cum e posibil cu 2 angajati sa ajungi la pierderi de 1 milion de lei?Puteau fi si 10 angajati ca tot nu exista o ecplicatie logica sa ajungi la astfel de pierderi.Daca tu ai venituri de X lei tu ca manager vei face cumva si cheltuielile sa fie tot pe acolo,ori in cazul de fata pare ca numai manageri nu au fost la conducerea asociatiei.
22
0
maimuta hoata a lui mazare ce vreti sa faca,stie ea ceva in afara de furt?
28
0
Daca in 2017 a depus cererea de intrare in insolventa, sunt vreo 4 ani parca. Nu 1 an asa cum sustineti ca ... in ultimul an a fost condusa de CB. Si nici 3 ani: ati scris ca dupa 3 ani de la introducerea cererii de.. E grea aritmetica asta!
18
2
Corina Martin nu mai este in asociatie de cel putin 4 ani
3
13
prea mult ruj si putina inteligenta
40
0
Facem si noi un dosar penal lu Barhalescu? Hai ca l asteapta Nicusor Sorinel & co.
38
1
Deci condusa un deceniu de C Martin si in ultimul an de C Barhalescu. Pai pe ce pune mana excrocul asta se termina rapid. Vezi cate firme a bagat in faliment. Omu fura tot ce prinde. Bine ca n aveau multi angajati ca mai lasa jegul niste familii pe drumuri. Om cu frica lui Dumnezeu zice el! Un nenorocit.
42
2
se duce pe varianta si-o reface iarasi
45
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367