REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
14.7° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Ăsta da prejudiciu! Face 5 ani de pușcărie pentru că a furat... 1 leu!

Ăsta da prejudiciu! Face 5 ani de pușcărie pentru că a furat... 1 leu!

Virgil STOIAN 18 decembrie 2023 | 00:00 4378

Credeați că le-ați văzut și le-ați auzit pe toate?! Un bărbat din Constanța își va petrece următorii 5 ani în pușcărie, după ce a furat de la un minor de 11 ani... 1 leu. Evenimentul s-a petrecut în fața unui magazin Profi, din localitatea Mihail Kogălniceanu. Menționăm că bărbatul se afla în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind eliberat din închisoare în 2020.

asta da prejudiciu! Face 5 ani de puscarie pentru ca a furat... 1 leu! Foto cu rol ilustrativ

Copilul de 11 ani a mers, alături de prietenii săi, spre magazinul Profi din Mihail Kogălniceanu. Din cauză că folosea telefonul, nu a observat când Ion S. s-a apropiat de el, moment în care individul l-a apucat strâns de mâna dreaptă și, deși, a încercat să-și tragă mâna pentru a fugi, nu a reușit. I-a cerut 2 lei și, fiind determinat atât de constrângerea fizică pe care i-a aplicat-o bărbatul prin strângerea brațului și ținerea pe loc, cât și de tonul folosit, i-a dat acestuia 1 leu. Au fost audiați în calitate de martori, doi prieteni de-ai victimei, care au asistat la comiterea faptei și au confirmat cele relatate de persoana vătămată, furnizând detalii referitoare la autor - respectiv că acesta era desculț și avea o pălărie înaltă, neagră. Aceștia au relatat despre starea de temere de la momentul faptei, fiind afectați de cele întâmplate. Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere ce aparțin magazinului Profi rezultă prezența în acea zonă a lui Ion S. cu semnalmentele reținute de martori (clop negru pe cap) începând cu orele 21:32, care bruschează mai multe persoane. Fiind audiat în calitate de suspect, Ion S. nu a recunoscut fapta. Acesta a precizat că nu a făcut nimic, nu a luat banii vreunei persoane, că nu se leagă la cap dacă nu îl doare și că nu mai spune nimic.

asta da prejudiciu! Face 5 ani de puscarie pentru ca a furat... 1 leu! foto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Ion S. la 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost sanctionata maniera. Nu sanctionezi suma. Daca eu cumpar de o suma ceva mai mare - si o fac - mancare pentru animalele amarate de pe strada, cer Nobel pentru Pace? Nu. Putea sa il salute frumos pe copil si sa ii ceara un leu pentru ca avea nevoie de el. Nu sa i-l ia din mana cu forta.
1
0
Eu ii dadeam 10ani, iar cu siguranta daca iti talharea tie copilul nu mai scriai aberatia asta de articol intr-o astfel de nota
3
0
CITU ZIS PIRTU...SA ITI IAU FAMILIA IN PU LA FRAIERE VACCINAT
2
2
Ce titlu înșelător ai pus...asta e tâlhărie amice... indiferent de suma. Pentru un like induceți in eroare lumea. Rusinica...dar cred că nu va pasă...caractere...
2
0
a furat un leu, a jefuit un leu. Si mai erea si recidivist. Intrebare, daca un ins imi jefuieste-ameninta copilul, am voie sa il apar? Sau trebuie sa le vorbim frumos borfasilor?
2
0
Eu am dat un tun de 1 miliard și mă doare la SALAM
1
1
Ce nu face r*****a pentru un click pe link
5
1
Aveti dreptate ca fapta cetateanului trebuie pedepsita,dar sunteti de-a dreptul p******i cand aplicati o sanctiune cu 5 ani de puscarie,in conditiile in care avem atatea exemple care au facut delapidari, au facut evaziune fiscala,au omorat oameni si nu au primit asemenea sanctiune!
2
3
Nu este corecta pedeapsa.Chiar recidva..cum mama dracului pentru progeniturile lor scursurile societatii de bani gata care fura dau in cap,umbla cu masinile pe strazi drogati,violeaza oameni ,omoara oamen,sunt recidivisti in infractiuni , sunt scapati de nemernicii care fac azi "asa zisa dreptate.Pai lasa-ma dracu cu dreptatea ta de c***t.. Asta este dreptate? Asta este justitie? Astia care judeca asa trebuie sa fie toti in puscarii. Asta nu este justitie! Pe scursura ta care se drogheaza si da in cap recidiveaza de n ori,il scapai ca esti judecator nu? Ai pile,bani,functie,statut...Nici judecatorii si nimeni sa nu uite ca exista o justitie mai presus de toate cea divina cara nu tine cont de nimic nici de statutul tau in societae, de banii si functia pe care o ai cand judeci.Te loveste si te pedepseste cand iti este lumea mai draga.Ala care a dat 5 ani va vedea mai tarziu cum a judecat.Nimeni nu pleaca din aceasta lume fara sa isi plateasca faptele ,judecator,avocat,profesor,medic.
7
1
ca a stat la puscarie ptr talharia anterioara si nu a fost iertat dar judecatorul a considerat ca fiind recidiva e corecta pedeapsa probabil maxima de 5 scapa dupa jumatate si evident va recidiva si probabil va lua alti 5 fapta e grava poate e putin cam mult si vreo 3 erau deajuns intre altele si ptr ca sta pe banii nostri si da ocazia celor care reclama la cedo ca puscariile sunt supraglomerate sa castige sume mari de la stat
3
1
Cumt ai cinci ani pentru un leu furat? Nu va este frica de Dumnezeu? Asta este lege? Sa stai in Romania sa traiesti aici? Asta este strigator la cer? Pentru cretinii lor de beiizadele nenorocite drogati care fura,talharesc,omoara oameni, dau in cap,violeaza ii fac scapati nemerniicii de judecatori.Profesori care santajeaza copii sa dea bani ca altfel nu ii trec.Medici care santajeaza pacientii ca nu ii opereaza daca nu dau spagi...Avocati care daca nu le dai banii nu castigi un proces corect in instanta chiar daca tu ai dreptate.Judecatori corupti care tin cu institutiile statului corupte si amaratii cu dreptate pierd mascaradele numite procese.Da la medici c***t care fura cu sutele de mii pe zi,judecatori,avocati care iau spagi de milioane de lei cum dracu astia astia nu sunt nici prinsi si nici judecati? Cand judecatorul nu te lasa sa vorbeti in instanta te timoreaza asta ce este?Au stagiari care cara la judecatori si avocati spagile.Ei nu pun mana pe bani,ca se "contamineaza".
8
3
titlul este inselator face puscarie pentru ca a mai facut si alte infractiuni si asta a fost recidiva
17
4
Locul acestui individ care fura prin intimidarea copiilor este la puscarie, nu il mai aparati. O intrebare pentru r*****a ce este acela clop? Avea un clopot pe cap?
13
4
Talharia este o fapta f grava, nu conteaza prejudiciul; iar individul este recidivist, ispaseste si pedeapsa din urma.
18
4
Daca era copilul vreunei fufe de pe la voi si ramanea cu traume ca a fost talharit tot asa de cacao vedeati situația?
16
8
asta e democratia da pedepse imense unor gainari si sarantoci si ii scapa pe hotii cei mari cu relatii iar la noi si pe violatori si proxeneti ptr care justitia noastra pare sa aiba o slabiciune fata de alte tari
25
6
Atentie nu a fost chestie de 1 leu aici posibil ca individu sa fie fost iertat in trecut de alte fapte de furt/jaf /tilharii deci a recidivat.
26
7
Asta da justiție nu degeaba platim niste dobitoci cu salarii grase
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389